- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.394
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #6.021
Mor şampuan watsonlarda bulabilrşsin. John Frieda'nın ki gelmiş diye duydum ancak pahalı gelirse loreal, schwarzkopf un ürünlerini internetten satın alabilirsin. Silver shampoo diye de geçiyor. :)
Tam olarak hangi boyaları kullandınız? Bir de yaptığınız işlemi tam anlamadım.. ^^'
açıcı kullanabilirsiniz sma saçı yıpratır.
Palette Ultra açıcı ya da 10.1 - 11.1 gibi küllü tonlarla rengini açabilirsiniz ama taban rengine görr genelde kahvelerde turunculuk bırakıyor onu da mor şampuanla giderebilirsiniz. Bu arada tam olarak istediğiniz ombrr nasıl tamamen altların koyu küllü olmadı mı yoksa yansımalı brushlight gibi bir geçiş mi?
teşekkür ederim
öncelikle saç boyamada yeniyim diyebilirim (ilk boyamam 2012 evde yaptırdım, 3 hafta önce de evde yaptırdım)
kuaföre herkes bir kulp buluyor diye gitmedim bir de saçım uzun 300 TL verip beğenmemek içime oturur
neyse
loreal 6 göz hizama kadar dip boya
loreal 8,1 koyu küllü sarı alt taraf
ama görevliye isterken saçımda boya yok
üst taraf kumral alt taraf kumralın 3 ton açığı sarıya dönük istiyorum dedim bunları verdi
ama alt tarafı için uyardı 2.defa uygulama yapmadan açamazsınız istediğiniz renk olmaz dip tutabilir
dedi koyu küllü yerine küllü veriyordu ben korktum çok açılır diye koyu küllü aldım
sonuç ekte gönderdiğim fotoğraf
sanki dip ile uçları bir ton fark var gibi ama burada küllü sarı renkleri turunculuk bırakıyormuş içim tuhaf oldu
buarada fotoğraf ışıktan mıdır nedir açık gibi durmuş rengi normalde gözüken den 1 ton daha koyu
istediğim uçlar sarı olsun ama tepeler turuncu kalmasın