- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.841
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoğrafta koyu kumral görünüyor, benim de saçlarım öyle ilk defa boyayacağım bakır tonları hoşuma gidiyor ama nasıl olacak bilmiyorum açıkçası biraz netten baktım 10 numara açık sarıyla boyayıp açmam gerekiyor sanırım hic deneyimim yok yardımcı olabilecek olan var mi ?kızlar bana da bir el atın hangi renk olur kendim boyamak istiyorum 8 senedir boyanmadı. :)Eki Görüntüle 1694351
ben olsam balyaj attırırdım acık karemel yada bal köpüğü tonlarnda,ne güzel ki hiç boya değmemiş sağlıklı saçlarınız var bence hiç bozmayınkızlar bana da bir el atın hangi renk olur kendim boyamak istiyorum 8 senedir boyanmadı. :)Eki Görüntüle 1694351
kızlar bakırın üzerine hangi renk boyasam olur..koyu renkler istemiyorum.önerisi olan varmı?
Boyayla birlikte karıştırma bence ama açıcı kullanmadan önce saçına hindistan cevizi yağı ya da zeytinyağı sürersen yıpranma olmuyo ben sürekli saçımı açıyorum bu şekilde ardından istediğin rengi boyayabilirsin :)mrb kızlar.. saçlarım önceden hep küllü kumral tonlarıydı. sonra sıkldm we koyu kahwe yaptim gecen hafta. koyu kahwe ile kullu kahwe karistrdim siyaha yakin bi renk oldu. sac rengimi acmak istiyorum. bu yogun acicilari kullananlar yardimci olurmsnz.. palette yogun acici ile kullu kumrali karistrsam acarmi sacimi. bude gecen hafta boyadim kopmasindan korkuorum.