Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Kizlar dosya olarak gonderdigim resimdeki sac rengimim üstüne findik kabugu nasil olur ? Findik kabugu rengi cok koyu bir renk mi oluyor?

Eklentiler

• 20151118_172551.jpg
    20151118_172551.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 117
kızlar bana da bir el atın hangi renk olur kendim boyamak istiyorum 8 senedir boyanmadı. :)Eki Görüntüle 1694351
Fotoğrafta koyu kumral görünüyor, benim de saçlarım öyle ilk defa boyayacağım bakır tonları hoşuma gidiyor ama nasıl olacak bilmiyorum açıkçası :KK43: biraz netten baktım 10 numara açık sarıyla boyayıp açmam gerekiyor sanırım hic deneyimim yok yardımcı olabilecek olan var mi ?

kizlar sacimi hamile olmadan once ombre yaptirmistim simdi dogum ysptim sacimda 3renk var dipler siyah ortasi karamel uclar sari :) evde kizila boyamak istiyorum ne yapmam gerek sarilar nasil gider

Kızlarrr herkese Merhaba
Ben altın karamel ile tarçın bakırı karıştırıp boyamak istiyorum. Ama ortaya nasıl bi renk çıkar bilemedim. Saç rengi mi resim olarak ekliyorum. Yarın alıcam fikriniz benim için çok önemli

Eklentiler

• IMG-20151029-WA0008_1.jpg
    IMG-20151029-WA0008_1.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar selam,

Saçlarım koyu küllü kahve. Biraz ışıltı attırmak istiyordum sonra bu saçı görünce vuruldum :KK45:
Rengi nedir sizce? Ve ombre mi ne bu?

20j1o34.png

Kizlar bana bir el atin please. Ben sac konusunda inanilmaz cesaretsizim. Beyaz tenliyim. Simdilerde koyu bir kahve istiyorum ama kuafore guvenmiyorum cunku kotu bir tecrubem var :KK70: su resimdeki saci kendim koyu kahveye boyasam tutar mi ?

Eklentiler

• 20150813_084602-1-1.jpg
    20150813_084602-1-1.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 110
Kızlar saçlarım ve ten rengim aynı resimdeki gibi.

Bi saç boyası alıp evde kendim boyucam, daha önce kızıl vb renkler denedim çok çabuk akıyor sıkıldım o renklerden bi değişiklik olsun istiyorum.Şu an tamamen doğal kendi renginde koyu kestane yani. Hangi renge boyayabilirim sizce ? tavsiyelerinizi bekliyorum:)

Eklentiler

• nina-dobrev_175146.jpg
    nina-dobrev_175146.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 205
Arkadaşlar saçımıa hep açık küllü sarıyla cila yapıyordum tutmuyordu ilk kez tuttu ama tutunca bu rengin bana hiç yakışmadığını fark ettim hem çok gri oldu hem de rengi koyulaştı sizce yıkadıkça akar mı parlak bi sarı olmasını istiyorum

Bakırdan dönmek çok zor saçın yıpranmamışsa açıp küllü renklere boyayabilirsin ama yıpranmışsa daha da yıpratır

mrb kızlar.. saçlarım önceden hep küllü kumral tonlarıydı. sonra sıkldm we koyu kahwe yaptim gecen hafta. koyu kahwe ile kullu kahwe karistrdim siyaha yakin bi renk oldu. sac rengimi acmak istiyorum. bu yogun acicilari kullananlar yardimci olurmsnz.. palette yogun acici ile kullu kumrali karistrsam acarmi sacimi. bude gecen hafta boyadim kopmasindan korkuorum.

Boyayla açıcıyı karıştırmanızı tavsiye etmem zira ikisinin bekleme süresi farklı. Bence ayrı ayrı kullanın.

kızlar bakırın üzerine hangi renk boyasam olur..koyu renkler istemiyorum.önerisi olan varmı?

Saçınızın renginin bakır olduğunu belirtmişsiniz. Tam olarak nasıl bir bakır acaba? Tarçın bakırı, sultan bakırı, kızıl bakırı, kumral bakır vs?
Dip renginiz nedir ayrıca?
Bütün bunları bilirsek daha kolay yardım edebiliriz :)
Varsayımlarla hareket ederek ben size aşağıda belirttiğim renkleri önerebilirim :KK22:

Bronz Kahve
bkz:
185850648_tn50_0.jpg

Badem Kahvesi
bkz:

15351_buyuk_zoom.jpg

Altın Parıltılı Kahve
bkz:
pr_01_547_max.png

Açık Kahverengi Koyu Kumral
bkz:

loreal-preference-set-sac-boyasi-6-35-havana-acik-amber-koyu-kumral-43354.jpg

Kumral
bkz:

p_979_a_3246.jpg

Nereye yazsam sorsam bilemedim bende buraya dahil olayım dedim

Şuan saçlarımda balyaj var tam açık sarı değil orta tonlarda diplerinde boya yok kendi rengi koyu kahvemsi bi renk. Buğday ten yeşil gözlüyüm komple tek renk kumral yada bakırımsı ama açık renk değil yapmak istiyorum. Sizce hangisi daha iyi olur? Kendim yapmam mümkün mü nasıl yapabilirim? Asıl kafamdaki soru açılan yerlerde boya daha iyi mi durur dipler nasıl olur? Çok mu karışık sordum acaba

Arkadaslar sacimi kahve rengi boyuyorum fakat bilirsinizki hep siyaha kaciyo gibi koyu oluyor . Kahve rengi boya icine ne katarsak veya neyle karistirirsak sadece bir tik acik olabilir Yardim pls

Siyah saca 7.1 boyadim. Diplerim geldi fakat sac rengimi biraz daha acmak istiyorum. Dipleri ve sacimi nasil boyamaliyim daha acik rengi elde etmek icin?

mrb kızlar.. saçlarım önceden hep küllü kumral tonlarıydı. sonra sıkldm we koyu kahwe yaptim gecen hafta. koyu kahwe ile kullu kahwe karistrdim siyaha yakin bi renk oldu. sac rengimi acmak istiyorum. bu yogun acicilari kullananlar yardimci olurmsnz.. palette yogun acici ile kullu kumrali karistrsam acarmi sacimi. bude gecen hafta boyadim kopmasindan korkuorum.
Boyayla birlikte karıştırma bence ama açıcı kullanmadan önce saçına hindistan cevizi yağı ya da zeytinyağı sürersen yıpranma olmuyo ben sürekli saçımı açıyorum bu şekilde ardından istediğin rengi boyayabilirsin :)

X