Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

ten rengim bronz canım beyaz tenli değilim. küllü kumral ama kaç numara almam hangi numaraları karıştırmam gerekiyo bu konuda da yardımını rica etsem :) boya konusunda hiç tecrübem yok çünküü
Karışımlar konusunda bende anlamıyorum canm ya yardımcı olamıycam hatta bende ilk defa karışım deniycem :KK66:

Yoğun küllü yeşillik yapar saçta netten araştır karışımları bence ben öyle karar verdim hangi boyaları karıştırıcama
okadar çok şey okudum ki okumadığım forum blog kalmadı kafam çok karıştı :KK70: küllü olması için mavi ve gümüş boya aldım ama ana rengi almadım karar veremedim. kuaföre gittim 250 lira istedi ilk saçımı açıcakmış sonra boyucakmış neler neler dedi ya uzak dursunlar kuaförler

Arkadaşlar saciniz siyah veya kizilsa ve bu renkten sıkıldıysanız "Selective oxy" ile sacinizdaki boyayi siliyor. İki şişe var saciniza yetecek kadar ikisini eşit miktarda bir bardağa boşaltın ve karıştırın sonra saciniza sürüp strecli bir şekilde 10dk strecsiz 25dk bekletin ardından durulayın Şampuansiz ama! Sonra nemini alıp düşük oksidan sürerek 10dk bekleyin. Ve ardından yikayabilirsiniz. Boyaniz çıktı geçmiş olsun :))) oryel değildir saç boyasini akitir hiç bir zarar vermez. Sadece kokusu çok kötü ama dayanirsiniz galiba? Doğal renginize yakın renk çıkartır bi Ton açık koyu. İlk seferden her sacta olmayabilir ama.

Ek: her türlü boya rengini akitir, ama sacinizda oryel varsa umut çıkmaz bundan ancak fıstık yeşili olur oksidansiz :KK53:

Saçlarımı 2 ay once sarı röfle yaptırmıstımm. Diplerini boyamayalım doğal olur diyen kuaför saçlarımı berbat etti. Şimdi saçlarımla çok mutsuzum ayrıca saçlarımın yanması da cabası. Ben şimdi saçlarıma ne yapabilirim yardımcı olur musunuz❓❓

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    135,1 KB · Görüntüleme: 185
Saçlarımı 2 ay once sarı röfle yaptırmıstımm. Diplerini boyamayalım doğal olur diyen kuaför saçlarımı berbat etti. Şimdi saçlarımla çok mutsuzum ayrıca saçlarımın yanması da cabası. Ben şimdi saçlarıma ne yapabilirim yardımcı olur musunuz❓❓
hoş görünmüyo gerçektende düz bi renk boya yada aynı kuaföre git dip boya yaptır bence dibin gelmiş gibi görünüyo

Kizlar mavi siyah ne kadar surede akar gidrt ya ? Elma sirkesi boyayi akitirmi
ben saçımı tam 2 tona kadar akıttım c vitamini karbonat ve şampuan karışımıyla canım istersen bi araştır sende.saçımda hiç yıpranma olmadı. merak ettiğin bişey olursa bende yardımcı olurum sonuca inanamadım 4 kez yaptım ve kopkoyuydu saçım baya bi açıldı

Saçlarım çikolata kahve saçlarımı sarı yapmak istiyorum. Açıcı kullanıldı istediğim rengi tutturamadıkları için tekrar evde çikolata kahve rengine boyadım. Ama sarışın olmak istiyorum. Watsonstan boya silici alıp deneyeceğim. Fotoğraftaki sarı tonuna nasıl ulaşabilirim? Ekte saçımın rengi mevcut teşekkürler

Eklentiler

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 151
  • DSC_0029.JPG
    DSC_0029.JPG
    145 KB · Görüntüleme: 153
Kızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var ?aşağıdaki saç rengini nasıl elde edebilirim ? kızıl ve yoğun bakır karıştırsam olur mu?
78bb1076ac4e686a5de0fcc495a7c67f.jpg

Gecmis olsun oncelikle.Madem uclari boyadan yiprandi ve diplerine dogal olsun diye dokunmadi kendine iyi bir kuafor bul yani birilerinin gidip memnun kaldigi bir kuafor sonrada uclara dokunmadan dipleri actir ve sarilar agirlikli olacak sekilde rofle yaptir.Bende actigim konumda bahsettim adina sanina guvenip iyidir diye gittigim kuaforde sizin ki gibi kotu bir sonucla ayrildim maalesef..Gerci iyi bir kuafore gittiginizde siz ne istediginizi soylemeden neye ihtiyaciniz oldugunu gorur ve ona gore islem yapar ama artik herkes iyi kuafor diye gecindiginden sonucta boyle oluyor.

KIZLAR YARDIM :)
yarın saçlarımı boyayacağım tatil dönüşü açıcam ama şimdide berbat durumdalar dibim çok gelmiş,su an saçlarım koyu kumral karamel arası bir renkte ancak sarıya ne kadar yakın bir ton olursa benim için o kadar iyi hangi boya numaralarını önerebilirsiniz teşekkürler

Merhaba bende sacimi palette altin karamele boyadim ama acik renk oldu cok birax koyu yapmak istiyorum ama asiri dehil ne tenk boyamaliyim

Merhaba ben sacimi palette altin karamele boyadim cok acik renk oldu yuzum solgun oldu biraz koyulastirmak istiyorum ama asiri degil bana birenk tavsiye edermsiniz

X