- 3 Nisan 2011
- 544
- 48
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.561
KK kadınları yardımınıza ihtiyacım vaaaaarrr saşımı küllü kumral yapmaya karar verdim inat ettim kuaförede gitmeyecem 8.1 ve 9.1 i karıştırıp boyadım koyu karamel tarzı mı desem açık kestane mi desem bir şey oldu turuncu bekliyordum koyu kahveden geçtiğim için ama güzelde denilecek bir renk çıktı en azından neyse gel gelelim nette ne kadar yazı varsa okudum bu boya konusunda ikinci aşamada hatta ilk aşamada da yapmam gerekmiş öğrendiğimde çok geçti artık boylardan başlayıp en son dibe sürmem gerekmiş.
Araştırmalarım sonucunda çıkan sonuçta 15 gün sonra ilk başta uçlara 10.1 11.1 küllü olan tonlardan biri (tutsun diye en açığını alayım diyorum artık) uçlarda 15 dk bekleteyim.
Sonrasında tüm saça 11.1 sürdüysem 10.1 ilk sürdüğümün bir koyusu olacak şekilde uygulasam bu iş olur mu?
Kızıllık olmaması için boyaya su ve saç kremi katma olayınıda yine uygulayacam.
Bana akıl verin kızlar lütfen
Araştırmalarım sonucunda çıkan sonuçta 15 gün sonra ilk başta uçlara 10.1 11.1 küllü olan tonlardan biri (tutsun diye en açığını alayım diyorum artık) uçlarda 15 dk bekleteyim.
Sonrasında tüm saça 11.1 sürdüysem 10.1 ilk sürdüğümün bir koyusu olacak şekilde uygulasam bu iş olur mu?
Kızıllık olmaması için boyaya su ve saç kremi katma olayınıda yine uygulayacam.
Bana akıl verin kızlar lütfen