Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Arkadaşlar merhaba benim saçlarım doğal siyah daha önce hiç boyatmadım uçlarına ışıltı attırmak istiyorum sizce nasıl olur yaptıran var mı bir de fiyatları nedir ortalama yardımcı olursanız çok sevinirim

kızlar anlayan bir bakıversin

bir blogda rastladım şu renkler karıştırılmış ortaya alttaki renkler çıkmış

elimde palette altın karamel ve palette 8.0 açık kumral var karıştırsam benzer rengi elde eder miyim acaba Eki Görüntüle 1026771
şu an saç rengim açık karamel gibi bişey

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ve yardımınıza ihtiyacım var
saçımı loreal 7.43 açık kumral bakır dore boyası ile boyuyorum. renk tonunu şuan için beğeniyorum
fakat bi sorunum var saç uçlarım diplere göre biraz koyu oluyor. bu renk farkı dikkatli bakınca belli oluyor. bu farkı nasıl yokedebilirim?
bikaç şey denedim ama yine aynı fark oluyor.
önce dipleri sonra uçları boyadım olmadı. önce uçları boyayıp sonra dipleri boyadım yine olmadı (
sizce ne yapabilirim ?

sacımı altın karamele boyamıstım su nada acılmıs durumda baya bırazdaha koyu yapmak ıstedım boayayı veren bayan sutlu cıkıolata kahveyle acık kestane verdı sızce nasıl olur

Merhabalar bu renk sizce hangi karışımlardan oluşuyor? Bana fındık kabuğu ve açık kumral gibi geldi. Anlayan birisi yardımcı olabilir mi? :26:

açık kumral ve orta altın sarısıda olabilir bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Açık kumralda ben de sizinle aynı fikirdeyim fakat farklı ışık altında çekilmiş bu ifotoğraflara da bakınca kafam karıştı. Uzun zamandır aradığım bir renk ve kuaförler de tam karar veremediler

aslında öneride bulunabilmek için mevcut saç renginiz çok önemli fotodaki bayanın saçında altın yansımalar var

şuanki saçın zaten koyu boyalı açık kumral ve orta altın birebir aynı olmasada benzeri olur gibime geliyor resimdeki saçın yansımaları kapalı ortamda hiç belli olmuyordur bence

Iyi aksamlar bugun hair plasla bi cilginlik edip saclarimi actim...uygulamayi sac uclarindan yukariya dogru yaptim 4parmak yukarisina daha sonra surdum diplerine hic surmeyerek boyadim..baktimki aciliyor sari olmadan yikadim...ama dipleri az tutmama ragmen daha bi sari olmus ara ara diplerden sonra bazi yerler hic acilmamis uclar bronz mu desem koyu turuncu gibi mi desem oyle garip bisey oldu.sacim 4 5 renk oldu dipler kendi sac rengim, dip sonrasi sarimsi renk, diplerden sonra koyu , uclara dogru bronz...tekrar acici sursem yine esitleyemem sanirim korkuorum surmeyede artik
herhangi bi renk boya alip boyasam butun sacimi heryeri ayni olurmu.cok koyu renk degilde balkopugu falan alsam ..yada koyu alip ustune yeni cikan oraelin uclara sarilik veren boyasindan alip boyasamn nasil olur?
Not:saclarima 8aydir boya yapmiyorum son boyattigim renk mavi siyah...ama bayagi akti bu surede...

Son düzenleme:
eğer açık renk kullanmak istiyorsan hiç koyulara bulaşma bal köpüğü boya renk dalgalanması yine olacaktır 15 gün sonra tekrar boya ozaman eşitlenir

su sac renginden nasil kurtulurum sizce?
kullu ve sonunda kullu kumrala ulasmak istiyorum.
en sonunda gisele bundchen tonlarinda durmak istiyorum.
saclarimin asil alt tonu musait, acik kumral kendi rengim.
ama suan bu saclar yuzunden babamin tras bicagiyla kafami kaziyasim geliyor
nolur yardim etsin biriniz ben tek basima isin icinden cikamiyorum

Eki Görüntüle 1049633 Eki Görüntüle 1049634

canım boya silici ile dene veya çok çok açık sarı+çok açık küllü sarı boya bu işlemi birkaç kez yapman gerekebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…