-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.441
canım boya silici ile dene veya çok çok açık sarı+çok açık küllü sarı boya bu işlemi birkaç kez yapman gerekebilir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba bayanlar saçıyla başı dertte olanlardanım bir türlü istediğim sarı renge kavuşamayıp en son koyu renklerde karar kıldım geçen sene bildiğiniz platin rengi saçlara sahiptim sonra küllü kumral oldum en son kuaförüm kahve yaptı ama berbat bakırımsı bir şey oldu yaklaşık 7 aydır boyatmıyorum saçlarımı istediğim kızıllığı olmayan koyu renk saça sahip olmak ve tabi diplerimle uçlardaki renk farklılığının önüne geçmek lütfen tecrübeli arkadaşlarım bana yardımcı olun...
canım boya silici ile dene veya çok çok açık sarı+çok açık küllü sarı boya bu işlemi birkaç kez yapman gerekebilir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aldığın majirel boyanın içinde oksidanıda geldi mi onu ayrı mı sipariş edeceğiz.bu arada majirel 7. 1 açık mı yoksa koyu bi renk mi.bunu almayı düşünüyorum:44:
merhabaa :)
aynen tahmin ettigimiz gibi oldu :)
bugun majirel 9.1 ve 8.1 karistirdim, %20 oksidan + isaret parmaginin iki bogumuna kdr igora 0.22 koyarak boyadim,
boya oldukca koyu kivamli oldu, oyle boyadim gerci brz sacma gecisler yaptim ama sonuc idare eder oldu ilk haline gore sanirim,
simdi ayni oranlari bir dahakine yine kullansam daha kullu bi sonuc elde eder miyim acaba yoksa icine majiblond 911 baya acik olan rengi de katsam mi?
Eki Görüntüle 1054593 Eki Görüntüle 1054594
Eki Görüntüle 1098486
kızlar saçım şuan hemen hemen bu renkte. üzerine koleston 9.1 boyasam ya da karamel boyasam ne renk olur.
ya da tavsiye edebileceğiniz bir renk var mı? güzel bir sarı ya da kahve tonu:26::26::26: umarım foto çıkmıştır:26:
kızlar merhaba benim saçlarım dha önce siyahtı ben açtırıp kahve tonların aboyattım yaklaşık 6 ay oldu boyamıyorum ve saçlarım kendine geldi artık boyalar mahvetmişti saçlarımı şimdi dipten siyah çıkıyor kötü görünüyor saçlarımın düzeenini kayıp etmeden siyaha boyamak istiyroum hangisi önerirsiniz ve daha boyamaıyacağım saçlarımı lütfen yardım edin . 1 sene uğraştım kazık gibiydi saçlarım çünkü eskisi gibi olmasın hangi boyayı alayım yardım edermsiisniz ..sevgiler