Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Merhaba bayanlar saçıyla başı dertte olanlardanım bir türlü istediğim sarı renge kavuşamayıp en son koyu renklerde karar kıldım geçen sene bildiğiniz platin rengi saçlara sahiptim sonra küllü kumral oldum en son kuaförüm kahve yaptı ama berbat bakırımsı bir şey oldu yaklaşık 7 aydır boyatmıyorum saçlarımı istediğim kızıllığı olmayan koyu renk saça sahip olmak ve tabi diplerimle uçlardaki renk farklılığının önüne geçmek lütfen tecrübeli arkadaşlarım bana yardımcı olun...

canım boya silici ile dene veya çok çok açık sarı+çok açık küllü sarı boya bu işlemi birkaç kez yapman gerekebilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hihi evet dun dedigin gibi boyadim ama voila kullu kumralla boyadim haliyle cok cok az kapatti turunculugu :/
bende bugun kuaf.malz. satan yerden turunculuk azaltici ile dedigin gibi acik tonlarda bi iki boya alicam
da o boyalari nasil karistiricagimi bilmiyorum :/

gorucez hep beraber :)

cok sagol ilgin icin .)

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396622545.907625.jpg
Kızlar bu saça hastayım acaba bu renk ne. Ne ile karıştırmam gerekiyo. Şuan saçım kumral

Merhaba bayanlar saçıyla başı dertte olanlardanım bir türlü istediğim sarı renge kavuşamayıp en son koyu renklerde karar kıldım geçen sene bildiğiniz platin rengi saçlara sahiptim sonra küllü kumral oldum en son kuaförüm kahve yaptı ama berbat bakırımsı bir şey oldu yaklaşık 7 aydır boyatmıyorum saçlarımı istediğim kızıllığı olmayan koyu renk saça sahip olmak ve tabi diplerimle uçlardaki renk farklılığının önüne geçmek lütfen tecrübeli arkadaşlarım bana yardımcı olun...

tam olarak sizin durumunuza ornek olur mu bilemiyorum ama ben saclarimi platin - koyu kahve - akaju - doreKizil siralamasiyla boyatma hatalarimdan sonra delirip, evde kendim sublimesse kopuk boyanin isiltisiz bir kahve tonuna boyadigimda sizin tarif ettiginiz sonuca ulasmistim.
fakat cabuk akti, bende baska renkler denedigim icin bir kac kere ayni renge boyamadim.
belki ust uste boyansaydi akmasi normal seyrine donerdi.

Sublimesse kopuk boyayi ornek verdim cunku market boyasi olarak en tatli ve kesin rengi, bir de guzel bir koyu rengi sadece loreal sublimesse vermisti bende. Normalden iki, uc ton koyu tutuyor deniliyor, evet fakat cok tatli kesin bir koyuluk oluyor renkte.

Belki isinize yarar dedim .)

sevgiler

:44:
canım boya silici ile dene veya çok çok açık sarı+çok açık küllü sarı boya bu işlemi birkaç kez yapman gerekebilir

merhabaa :)
aynen tahmin ettigimiz gibi oldu :)

bugun majirel 9.1 ve 8.1 karistirdim, %20 oksidan + isaret parmaginin iki bogumuna kdr igora 0.22 koyarak boyadim,
boya oldukca koyu kivamli oldu, oyle boyadim gerci brz sacma gecisler yaptim ama sonuc idare eder oldu ilk haline gore sanirim,

simdi ayni oranlari bir dahakine yine kullansam daha kullu bi sonuc elde eder miyim acaba yoksa icine majiblond 911 baya acik olan rengi de katsam mi?

$IMG-20140406-01320.jpg $IMG-20140406-01323.jpg

Kızlar acil yardımmmmm
Saçımı hep küllü açık kumral yapardım. Dün sadece kumral aldım boyadım bildiğiniz kestane oldu beni çok esmer gösterdi. Bugünde küllü sarı aldım sürdüm açılır diye hiç açılmadı hafif bakırlık oldu koyu kumral gibi oldu :KK43: Eki Görüntüle 1055092
Bu renge bayılıyom acaba buna nadıl ulaşabilirim ne renk karıştırmam lazım. 2 gün üst üste boyadım saçım keçe gibi oldu. Haftaya bi daha boycam bakım yapacam bide.. Lütfen yardımcı olun

Merhaba, saçımın rengi orta kumral.saç rengimi bal köpüğü rengine boyamak istiyorum.saçımda hiç boya yok.tamamen kendi rengi.Loreal inova serisinden aşağıdaki resimdeki inoa 6,34 ve inoa 9,03 ile karıştırsam nasıl bir renk elde ederim.orantıyı nasıl kurarım.daha önce saç boyamadım hiç.yardımcı olursanız çok sevinirim.

Eklentiler

• $20140421_214617.jpg
    $20140421_214617.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 95
  • $18867256_199940400.jpg
    $18867256_199940400.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 80
  • $18867481_199940684.jpg
    $18867481_199940684.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 86
ezgi molanin son sac rengi koyu olan varya onu bilen varmi hangi renk acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

$images[4].jpg

kızlar saçım şuan hemen hemen bu renkte. üzerine koleston 9.1 boyasam ya da karamel boyasam ne renk olur.
ya da tavsiye edebileceğiniz bir renk var mı? güzel bir sarı ya da kahve tonu:26::26::26: umarım foto çıkmıştır:26:

arkadaşlar loreal majirel 7.1 boya sipariş edeceğim.sadece boya mı geliyor yoksa içinde oksidanıda oluyormu.oksidanı ne olacağını nerden anlayacağım.sadece boyayı sürsek olur mu ?

:44:

merhabaa :)
aynen tahmin ettigimiz gibi oldu :)

bugun majirel 9.1 ve 8.1 karistirdim, %20 oksidan + isaret parmaginin iki bogumuna kdr igora 0.22 koyarak boyadim,
boya oldukca koyu kivamli oldu, oyle boyadim gerci brz sacma gecisler yaptim ama sonuc idare eder oldu ilk haline gore sanirim,

simdi ayni oranlari bir dahakine yine kullansam daha kullu bi sonuc elde eder miyim acaba yoksa icine majiblond 911 baya acik olan rengi de katsam mi?

Eki Görüntüle 1054593 Eki Görüntüle 1054594
aldığın majirel boyanın içinde oksidanıda geldi mi onu ayrı mı sipariş edeceğiz.bu arada majirel 7. 1 açık mı yoksa koyu bi renk mi.bunu almayı düşünüyorum

Eki Görüntüle 1098486

kızlar saçım şuan hemen hemen bu renkte. üzerine koleston 9.1 boyasam ya da karamel boyasam ne renk olur.
ya da tavsiye edebileceğiniz bir renk var mı? güzel bir sarı ya da kahve tonu:26::26::26: umarım foto çıkmıştır:26:

soruma cevap veren olmamış ama size bir fikir olsun. yukarıdaki kızdaki gibi olan saçlarımı koleston fındık kabuğuna boyadım çok güzel oldu.aynen şu renk

kızlar benim saçımda röfle vardı küllü kumrala geçmek istedim bir kaç hazin kuaför deneyimimden sonra bu işi kendim yapmaya karar verdim. saçlarımı küllü tonlardan kumral küllü açık sarı küllü koyu sarı ve en sonda açık kumral(8,0) , kumral(7,0) ve birazda 9.02 gümüş renk karıştırıp boyadım saçlarımı dipleri şu an daha açık aşağıda fotoğrafta ki gibi. şimdi hem hepsinin tek renk ve küllü kumral olması için hangi renkleri hangi ölçüde karıştırmalıyım ve en önemlisi boyamaya diplerden mi uçlardan mı başlamalıyım ne kadar süre bekletmeliyim yardım lütfen aylardır kim ne dediyse yaptım olmadı olmadı küllü kumral ):

Eklentiler

• $2014-05-04-1343.jpg
    $2014-05-04-1343.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 155
  • $2014-05-04-1344.jpg
    $2014-05-04-1344.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 378
  • $2014-05-04-1336_q1.jpg
    $2014-05-04-1336_q1.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 125
  • $2014-05-04-1327_q1.jpg
    $2014-05-04-1327_q1.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 140
ayrıca isteğim renk tonları bunlar bilenler lütfen yardım etsin arkadaşlar burada bu işi bilen kuaför yok yapamadılar zaten yardım lütfen

Eklentiler

• $13457.jpg
    $13457.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 105
  • $dd8a23934ec373a17325852acb03445b.jpg
    $dd8a23934ec373a17325852acb03445b.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 121
  • $e57dbf1c2fcc0906ad26e1a9e4a02712.jpg
    $e57dbf1c2fcc0906ad26e1a9e4a02712.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 114
kızlar merhaba benim saçlarım dha önce siyahtı ben açtırıp kahve tonların aboyattım yaklaşık 6 ay oldu boyamıyorum ve saçlarım kendine geldi artık boyalar mahvetmişti saçlarımı şimdi dipten siyah çıkıyor kötü görünüyor saçlarımın düzeenini kayıp etmeden siyaha boyamak istiyroum hangisi önerirsiniz ve daha boyamaıyacağım saçlarımı lütfen yardım edin . 1 sene uğraştım kazık gibiydi saçlarım çünkü eskisi gibi olmasın hangi boyayı alayım yardım edermsiisniz ..sevgiler

kızlar merhaba benim saçlarım dha önce siyahtı ben açtırıp kahve tonların aboyattım yaklaşık 6 ay oldu boyamıyorum ve saçlarım kendine geldi artık boyalar mahvetmişti saçlarımı şimdi dipten siyah çıkıyor kötü görünüyor saçlarımın düzeenini kayıp etmeden siyaha boyamak istiyroum hangisi önerirsiniz ve daha boyamaıyacağım saçlarımı lütfen yardım edin . 1 sene uğraştım kazık gibiydi saçlarım çünkü eskisi gibi olmasın hangi boyayı alayım yardım edermsiisniz ..sevgiler

herhangi bir markanın siyahı ile boyayabilirsiniz bence çünkü siyah renk saçı yıpratmaz

X