- 10 Ekim 2010
- 2.223
- 613
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.381
kızlar, kendi saçç rengimin üzerine 2 ay kadar önce çekici bakır boya yaptım ancak sadece güneşte kızıl yansımalar yaptı o kadar, sanırım tutmadı,
şimdi altın kumral boya aldım, elimdede daha önceden alıp kullanmadığım röfle seti var kolestonundu sanırım, ikisini karıştırıp saç uçlarıma uygulasam ve olamsı gerekenden az bekletsem hafif ışıltılar, böyle balyaj tadında, elde edebilirmiyim dersiniz ?
Tarcin bakir rengi . Ya da bakırin tonlarında bir renk gördüğüm kadarıyla arkadasım .
merhaba kızlar bana yardım edermisniz.doğal olan kumral saçlarımı eşimin isteği üzerine başak sarısına boymaaya karar verdim tam tutar dediler.bi boyadım saçım kına kızılı oldu.o rengi beğenmedim bi gün sonra 2 paket fındık kabuğu rengi sürdüm sonuç yine aynı evde yaptım ama artık boyalardan korkuyorum aynadan kendime bakamıyorum.yardım edin
Merhaba canlar benimde bir sorum olucak ben hafif soluk beyaz tenliyim saçlarım şuan dore kahveye boyuyorum maalesef ki şu yaşımda beyazlarla uğraşıyorum fakat aşırı derecede saç rengimi açtırmak istiyorum sizce nasıl olur birde İstanbul da anadolu yakasında bu işten anlayan güzel bir kuaför önerebilirseniz çokk sevineceğim.
Kuaför Önerin için çok teşekkür ettimBeyazlarının olması sac rengini actirmani engellemez . Iyi bir kuaföre gidersen istediğin kadar sac rengini actirabilirsin. Benm tavsiyem makas kuafor, şubeleri de var . Netten bakarsan bulabilirsin. Biraz pahalı. Bir kere boyandiginda diplerin çıkınca uygun bir renkle kendin boyayabilirsin. Kolay gelsin arkadasım .😊
merhaba kızlar, saçlarım siyah buğday tenliyim ve kaşlarım da siyah haliylebiraz renk ve değişiklik olsun istiyorum tamamını boyatmak değil de aralarına biraz ışıltı renk gelsin istiyorum saçlarımın. sizce siyah saça kızıl dışında ne renk gölge yaptırmalıyım? doğal dursun istiyorum rengin. kızılla uğraşmak istemiyorum hem akma sorunundan hem de daha sert göstereceğinden. çünkü göz makyajımı vs. de koyu yaparım genelde. ne önerirsiniz?
Eki Görüntüle 939609 Eki Görüntüle 939608 Eki Görüntüle 939610 kızlar bu tonlarda bi saç istiyorum.saçlarım şuan dipten çok koyu kestane uçlarında da boya vardı aktı şuanda bakırlı bi renk.hangi mrka hangi boyaya boyamalıyım ?:26: