-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.241
Eki Görüntüle 771782 Eki Görüntüle 771783 Eki Görüntüle 771784
kızlar bu saç renginin adı ve numarası nedir acaba? yardımcı olursanız sevinirim
Soğan kabuğu ya da hurrem rengi olması gerek gercekten güzel bir renk
Kızlar ben 1 yıl once saçlarımı balyaj yaptırmıştım sonra çok pişman olmuştum çünkü istediğim renkte değildi daha sonra kuaförüm kendi saç rengimden çok açık bi renge boyadı saçımı o günden beri her ay kendi saç rengime boyuyorum çok açılıyo sımdı sarı krepe attırmak istiyorum ama saç rengim açıldıgı için karar veremedim sizce napıyım kendi saç rengim koyu küllü kumral açıldıgında kahverengi gibi oluyo https://twitter.com/Tulugg/status/360743395968311297/photo/1 bu saç gibi yaptırıyım mı
Kızlar ben 1 yıl once saçlarımı balyaj yaptırmıştım sonra çok pişman olmuştum çünkü istediğim renkte değildi daha sonra kuaförüm kendi saç rengimden çok açık bi renge boyadı saçımı o günden beri her ay kendi saç rengime boyuyorum çok açılıyo sımdı sarı krepe attırmak istiyorum ama saç rengim açıldıgı için karar veremedim sizce napıyım kendi saç rengim koyu küllü kumral açıldıgında kahverengi gibi oluyo https://twitter.com/Tulugg/status/360743395968311297/photo/1 bu saç gibi yaptırıyım mı
Dikkatli ol rengini acayım derken sogan kabuğu olmasın sonra, kolay gelsin arkadasım. Bir bilene sormalisin...ya kızlar benım sıze bır sorum olacak.loreal çikolata kahve almayı dusunuyorum.kutudakı renkten cok daha koyu oldugunu hepımız bılıyoruz.sizce içine bir miktar %9'luk oksidan katsam daha açık bır renk elde elde mıyım? cansu derenınkı gıbı.
Dikkatli ol rengini acayım derken sogan kabuğu olmasın sonra, kolay gelsin arkadasım. Bir bilene sormalisin...
saçım açık kumral şu anda.çok az bir miktar koysam biraz daha açık olur sanırım diye düşündüm.çünkü çok koyu oluyor ya :/
Çikolata değilde bir ton açığını al daha iyi olur . İcine oksidan katarsan turuncu olma ihtimali var
bence syoss 9.5 küllü sarıya boyamalısınEki Görüntüle 788405
umarım resim eklemeyi başarmışımdır
merhaba arkadaşlar geçen hafta saçlarımı neva color 4.20'den oryalle açtırdım.şu anda saçlarımı ne renge boyarsam insan içine çıkabilirim yardım lütfennnnn
Açık küllü kumralı %9 luk oksidanla karıştırırsan hem bakırlık gider hem rengi açılır. Colormax ı öneririm :)kızlaar ya saçım normalde siyaha yakın kahve açık kumralaboyadım (koleston) tabiiki fazla beklentim yoktu açmaya çalışıyorum bakırımsı oldu resmen:// ben yine açık kumral alıp boyasam üstüste bikaç ay açılır mı renk ???