- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.221
en güzeli siyah valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb arkadaşlar benim dugunum olacak bayramda çeyizim var nolur yardım edin bi akıl verin benim saçlarim siyahtı bi sene önce hint kınasna boyamistim ama bu sene uclarından kestim ve saçlarimi koleston böğürtlen siyahına boyadım şimdi 1ay oldu ama artık koyu renklerden sıkıldım saclarim uzun 2 paket palette yoğun renk açıcı aldım ve saçlarimın rengini açtım diplerden başlayarak 4 parmak aşağısna kadar sarı gibi oldu gerisi turuncu oldu daha sonra saçimi koleston aşk alevine boyadım dipler pembe gibi kına gibi duruyo bi acaip diplerden 4 parmak aşağısndan olan saclarimın rengi çok güzel oldu şimdi saclarimi sarı yapmak istiyorum bi hafta geçti ne yapabilirim saçlarimda yıpranma yok yardım edin bi akıl verin küllü acik sarıya mi boyasam
Merhaba saçlarınızı değiştirdiniz mi? Siz saçınızı kendiniz açarak çok cesaretli davranmışsınız? İnşallah sonuç iyidir.
Kızlar saçlarım açık kumral.Sizce Cansu Dere'nin reklamında oynadıgı çikolata kahveye boyasam aynı tonlarda olur mu? koyu mu olur yoksa?
en güzeli siyah valla
Evett canım kendim açtım pek fazla yıpranma olmadı hafif uclarinda oldu rengi turuncu oldu yaa
Slm kızlar, saçlarım küllü sarıydı üzerine dün akşam koyu kumral boyadım, yıkandıkça akıp yeşillenme ya da grileşme olur mu fikrim yok bu konuda. Aşağıya son halini ekledm normalde az daha koyusu foto da açık çıkmış.
Aynı renk olur . Ben yine de bir kere daha duşun derim . Daha sonra sac rengini acmak istersen çok uğraşman gerekiyor . Benim çikolata kahvesiydi açtırdım istediğim renk olmadı daha . Kolay gelsin arkadasım . iyi günler dilerim .
Eki Görüntüle 771692
16 yaşındayım ve saçımda bir çok beyaz var sizce boyatmalımıyım? bu saçımın doğal rengi , bu rengin kodu ne oluyor