- 25 Kasım 2011
- 1.445
- 12
- 34
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.201
Numarayı hatırlamıyorum kumral dore gibi biseydi 80 tl ye boyacagini söyledi tecrübeli bi kuaför 13 yıldır ayni yerde oncesini bilemiyorum 30 yıllık kuaför olduğunu söyledi
Ben mi ? Ben sadece saçının rengini öğrenip ona göre renk söyleyecektim. Rengini bilmeden renk önerirsem farklı bir renk tutar, bunun sonucunda ben sorumlu olurum diye sordum.
bayan için demiştim ben size değil tam tersi siz çok kibarsınız
thalia acil yardımına ihtiyacım var......
internetten size sormuştum tavsiyenizle terrra bitkisel boya sipariş ettim. geldi. annem ve benim için
.aktivatör 2 1000ml .
boya 6.6 berry* 120ml (benim ,için)
4.3 (annem için) liquid gel 120ml
sormak istediğim aktivatörü nasıl ölçeceğim. kaç ml kullanmam gerek. ne ile ölçeceğim??? şaştım kaldım ilk kez boyayacağım.ve bu arada annemin saçı tamamına yakını beyaz .onun için ne kadar aktivatör kullanmalıyız??
Dün kuaförde sacımı boyarım soğan kabuguydu şimdi daha açık soğan kabuğu oldu daha turunculuk var kuaför sacın dore diyor değil diyorum anlatamiyorm dore sarı değilim sarı degilki bu renkten kurtulmam lazım bugün tekrar gidicem üstüne hangi rengi boyarsa dore dediği kaybolur istediğim artık sarı değil kumral şiyordu bir kac sefer üst üste boyandiginda kaybolur tamamen uç kere boyattim sacımı lütfen yardım edin birde yeşil kelimesini kullandı ama hatirlamiyorum bugün kuaföre gidicem acele cevap lütfen teşekkürler ne yapmalıyım bu renkten biraz koyu bir renkte olabilir
syoss marka saç boyasını Adana da nerede bulabilirim?
kendim boyacam ama hangi renk olduğunu tam olarak bilmiyorum, yardım eder misiniz ?
?Eki Görüntüle 753459 Eki Görüntüle 753460