- 6 Temmuz 2012
- 586
- 141
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.261
Açık küllü kumralı %9 luk oksidanla karıştırırsan hem bakırlık gider hem rengi açılır. Colormax ı öneririm :)
Canım %9 luğu ben mi ayarlıyorum nasıl yapıyorum oksidan tek satılıyor heralde colormax da markası olsa gerek tam bir fiyaskoyum bu konularda :)
Canım colormax boya markası 8.1 nosu lazïm sana :) açïlması için %9luk istemelisin %6lık alırsan daha koyu olur oksidanı boyayı aldïğın yerden alabilirsin :)
Çıkacam bugün oksidanı almaya:) hayırlısı
Kullandın mı oksidanı meraktayım ben de almayı düşünüyruumm:)
Kullandım hafiften kırdı gibi kızıllığı kınalı gibiydim yaa biraz da açtı sanki hadi bakalım okullar açılmadan tekrarlıcam sanırım küllü kumral ve oksidan mucizesi :)
Selam kızlar. Ilk defa yazıyorum. 2 yasında bı kızım var ve onunla kuaföre gıdın boya yaptırmam mümkün degıl. Zaten eskiden birkaç talihsiz kuaförde boya maceradan sonra hıc kalkışmamıstım boya işine. Saçlarım boyasız siyaha yakın koyu kestane. Neyse geçenlerde bana geldiler markette Çekici bakır diye bı boya aldım ve bu hafta boyadım sacımı. Ya ben beceremedım yada boya tutmadı. Sadece diplerim azıcık kızıl gibi oldu oda anca Güneş'te yada yogun spot altında belli oluyor. Şimdi garnierin altın kumralını aldım. Amacım biraz ışıldasın rengi kırılsın saçlarımın. Ama boyamaya cesaret edemedim henüz. Ne dersiniz hıc ellemiyimmi yoksa boyuyımmı
bence syoss 9.5 küllü sarıya boyamalısın
Selam arkadasım! Bence bir ay beklemelisiniz. Bu sürede sac renginde iyice oturmuş olur. Daha sonra altın kumrala boyama. Sacının rengi hoş olmaz. Rengin kırılmasını istiyorsan bal rengi alabilirsin. Zaman geçtikçe bal rengine boyadikca sacın ışıltı kazanır. Bu benim fikrim. Kolay gelsin arkadasım! ...
çok teşekkürler verdiğin bilgi için, ancak ben hiç bal rengi diye bir renk görmedim market boyalarında, gerçi çok cahilim bu konuda varsada görmemiş atlamışda olabilirim, önerebileceğin marka ve numara var mıdır ?