- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.181
Malesef linki yok,elimde sadece foto war.buraya yeni katildim ve nasil foto yukleyecegimi bulamadim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saçının aralarını actırmıs mı yoksa boya mı ltfennn thalia490 yardım edermisin
Yeni katildigim icin saniyorum bu ikonlar cikmiyor.http://2.bp.blogspot.com/-xX1hRWyh5zg/UE9LHX7bImI/AAAAAAAACA8/UuUMwQrCnPM/s1600/c14.jpg.bu fotoya bakar misini? Dip rengine.simdiki rengim 8.4 kahve kopugu ve 9.5sari koleston vital boya.
En azindan ona yakin tonlar neler olabilir.Bebegim oldugu icin kuafor simdilik olmayacak.ilginiz icin tesekkur ederim.Benim sacim icin en acik renk ne olabilir?
Soruya soruyla cewap weriyosunuz,hic profesyonel degilsiniz.sacimi bu renklerle boyadim gayet guzel bir renk oldu.bunu bir bilene sorsam daha iyi olucak.tesekkur ederim.profildeki sizsseniz sacinizin rengindende belli zaten anlamadiginiz.
Bence sizin biraz sinirli yapiniz war resmen soracagima pisman ettiniz beni.bebegime kim bakicakmis diye bir soru bu isi yapan biri icin cok basit kalmis o zaman.neyse konuyu lutfen kapatalim.sizden ricam eski yazilarinizada baktim insanlari azarlarmis gibi konusma tawrinizdan lutfen wazgecin.
lütfen biraz saygılı konuşur musunuz ? bir insana fiziksel hakaret edecek kadar kötüsünüz. saçında ne var acaba beğenmedyseniz niye sordunuz ki ?
Sacımın rengi soğan kabuğu dipleri siyaha yakın bal rengine boyaticam acaba her kuaför bu rengi kolaylıkla tutturabilir mı tanımadığım kuaföre gidicem çünkü . Ayrıca sabrınız ve anlayışınız icin teşekkür ederim ...
Thalia490 cevabınız icin teşekkürler kuaföre bugün sordum bir iki gun icinde boyaticam dore de karar kıldım çok açık sarı değil acicaya gerek olmadıgını ancak sabitlemek icin en geç 10 gun icinde tekrar boyanması gerektiğini söyledi doğru mudur