- 24 Eylül 2010
- 585
- 78
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.021
Cok saol thalia..)bitanesin sen...
Cok dogal ve masum dursun istiyorum yuzumde ..buraya resim koyup fikrini almak isterdim ama koyamiorum..
Yok canim suan ipadden gorusuyom senle burdan yukleme yapamadim buraya..o yuzden yani..suan halimi gorsen ayagimda cocugu saliiyorum kocam yanimda uyuyo be sac pesindeyim hey allahim:))
Merhabalar.. Bu ilk mesajım.. Yardımcı olacağınızı umuyorum.
Ben beyaz tenliyim ve gözlerim kahve.. yazın açık kahveye dönüyor.
Saç rengim açık kahve ile koyu kestane arasında bir renk gibi.. doğal rengi olduğu için tam adı nedir, bilemiyorum.
"Açık küllü kumral" yada "çikolata kahve üzerine sarı gölge deniyor sanırım" ikisinden birini istiyorum ama daha çok küllü kumral istiyorum.
Sizce hangisi bana daha uygun olur? Bir de araştırdığım kadarı ile Loreal ya da Palette iyiymiş.
Hangisinin, hangi numarası istediğim renk olur? İlk kez boyayacağım için, bu köpük boyalarla kendim yapabilir miyim?
İstediğim rengin resimlerini eklemeye çalışacağım.
Şimdiden teşekkürler..
Eki Görüntüle 658052 Eki Görüntüle 658053 Eki Görüntüle 658054 Eki Görüntüle 658055 Eki Görüntüle 658056
Kimse bilmiyor sanırım. Teşekkürler..
Loreal majirel 6.66 dır. Bir zamanlar ben de vurdum. bu market boyası değildir. kuaför malzemeleri satan yerlerden ya da internetten bulabilirsin. Diyelim ki bekleyemezsin o zaman;
http://www.lorealparis.com.tr/img/l10n/products/305x262/HCo9_3.jpg için Google Görsel Sonuçları
Bu rengi al fakat içindeki oksidano KESİNLİKLE kullanma yoksa siyah gibi oluyor. Boyayı alınca marketten vital ya da koleston marka tekli satılan %9(30 volume) luk oksidan alıp bu oksidanla karıştırman gerekir.
Yardımcı olacağım başka birşey varsa yazabilirsin :)
mrb oksidan ile ilgili bilgi için tşkler de benm sorum nette o boyayla ilgili boyamadan sonra özel bi şampuan varmış loreal marka onunla yaıkayın diyo illa onunla yıkamak gerek mi normal bi şampuan olmazmı
loreal majirelden sonra mı ? Bilmiyorum ben kendi şampuanımla yıkadım hep :)
bi sorun olmamış demekki :) olsaydı yazardınız :) çok beğendim ben bu seriyi netten yada kuaför malzemesi satan bi yer vardı aydında oraya bakayım nette 16.90 kargo ile 28 tl ye geliyo tşk ederim bu siteye giriyorum ilk araştırma için zaten
Rica ederim ben saciniboya.com sitesinden alıyorum 16 tl, ama kargo ile o kadar tutmuyor :)