Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Yok canim suan ipadden gorusuyom senle burdan yukleme yapamadim buraya..o yuzden yani..suan halimi gorsen ayagimda cocugu saliiyorum kocam yanimda uyuyo be sac pesindeyim hey allahim:))

Kimse bilmiyor sanırım. Teşekkürler..

Kimse bilmiyor sanırım. Teşekkürler..

Merhabalar;

Saçınızı evde İLK DEFA boyayacaksanız KESİNLİKLE evde denemeyin. Hele ki istediğiniz renk KÜLLÜ ton ise. Çünkü küllü tonlar direkt kendi saça uygulandığında üsteki renkler değil, kızıl tonlar tutuyor. Bunun için size tavsiyem Madem kendi saçınız var Küllü tonlarında KENDİ SAÇINIZIN üstüne balyajlar attırın. Hem böylelikle her ay dip boyayla uğraşmak zorunda kalmazsınız hem de daha şık durursunuz.

mrb oksidan ile ilgili bilgi için tşkler de benm sorum nette o boyayla ilgili boyamadan sonra özel bi şampuan varmış loreal marka onunla yaıkayın diyo illa onunla yıkamak gerek mi normal bi şampuan olmazmı

jennifer lopezde bu marka kullanıyomuş galiba renk tonları çok güzel bu boya özel :) güzel araştırmalarım göre diğer markalara göre kolestonuda beğeniyorum ben ama bu bambaka renk tonları

mrb oksidan ile ilgili bilgi için tşkler de benm sorum nette o boyayla ilgili boyamadan sonra özel bi şampuan varmış loreal marka onunla yaıkayın diyo illa onunla yıkamak gerek mi normal bi şampuan olmazmı

loreal majirelden sonra mı ? Bilmiyorum ben kendi şampuanımla yıkadım hep :)

loreal majirelden sonra mı ? Bilmiyorum ben kendi şampuanımla yıkadım hep :)

bi sorun olmamış demekki :) olsaydı yazardınız :) çok beğendim ben bu seriyi netten yada kuaför malzemesi satan bi yer vardı aydında oraya bakayım nette 16.90 kargo ile 28 tl ye geliyo tşk ederim bu siteye giriyorum ilk araştırma için zaten

Rica ederim ben saciniboya.com sitesinden alıyorum 16 tl, ama kargo ile o kadar tutmuyor :)

Rica ederim ben saciniboya.com sitesinden alıyorum 16 tl, ama kargo ile o kadar tutmuyor :)

baktım o siteye beğendim şu an saçımda boya var renk kumral ben 10.1 almayı düşnüyorum loreal majirelin küllü bi renk jennifer lopez on the floor klbindeki gibi kendim boyucam hep kendim yparım zaten :) havale ödeme tipi bankamatikden gidip ibana parayı yatırmamı ki acaba :) esmer tenliyim ben küllü bi açık renk olsun istiyorum çok açık değil de olurmu ki sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…