Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

bence canım saçında küllü renkler dene düzelir

kızlar bende dün saçlarımı açık kumrala boyadım renk güzel beğendim ama böyle karamelle karışık hafif turunculuk var cila atarsam saçlarıma düzelirmi sizce ?

ya bi yardım edin lütfen..saçımda hint kınası var ve ben doğal bi sarı istiyorum..lise 2ye gidiyorum..yeşil gözlü ve beyaz tenliyim çocukluğumda sarısınmısım ve mavi gözlü..sonradan gözlerim yeşil saçlarımda kahve olmuş..yani güzel bi sarı tonu bulabilirsem doğal gözükebilir..şimdi bana yardım edin nolur..hint kınasını nasıl açıcam oryali nasıl kullanıcam ve oryali yıkadığımda ne renk bi saçım olur turuncu mu yoksa sarı mı..saçımı açtııktan sonra hangi renge boyamalıyım ki turunculuk filan kalmasın..saçımda en ufak bi kızıllık dorelik görmek stemiyorum sadece doğal duran bi sarı olsun..boya gibi gözükmesin..daha sonra saçımın rengi çok güzel oldu diyelim diplerden çıkan koyu rengi nasıl halledecem..planım şu üstüste iki üç defa kolestonla açim ardından bi kez oryal yapim turunculuklar gitsin diye ve biraz daha açılsın diye küllü platine boyayim ardındanda güzel bi sariya boyayim örn küllü açık sarı yada küllü açık kumral..daha doğal durması için balyaj yada gölge yapmam gerekirmi yada ben hiç uğraşmiyim gidim saçımı erkek trası kısacık kestirim sonrada saç açıcı spreylerle filan mı açim..ha ne dersinizz

Hindistan cevizi yağını saçlarına sür 2 saat beklet ve saçı yıkamadan yağın üstüne boyayı uygula. bunu boya yapmadığın zamanlarda da saçlarının kuru ve kırık kısımlarına uygulayıp 1-2 saat sonra yıkarsan saçlarındaki kırıklardan kurtulursun, diplere masaj yaparak uygularsanda uzamasına yardımcı olur. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

saçım palette 5 60 sıcak çikolata rengi ama baya koyu kahve çıktı sonuç.açıcı kullanmadım.şimdi bu rengin biraz kırılması için saçımı palette 10 numara platin sarıyla ya da 8 9 numara bi sarıyla boyasam rengi kırılırmı biraz, açıcı kullanmak istemiyorum deneyen bilen fikri olan varsa paylaşsın lütfenn:))

kızlar bana yardımcı olabilirmisiniz kendi düşen ağlamazmış ama ben saçlarımı mahvettim ben istediğim renk tonunu ne zaman tutturucam

Eki Görüntüle 679349 Eki Görüntüle 679350 Eki Görüntüle 679351 Eki Görüntüle 679352
bu tonlar nedir bilen var mı? buğday tenliyim gözlerim koyu kahve fotoğraflarım albümde var

Loreal majirel 6.66 dır. Bir zamanlar ben de vurdum. bu market boyası değildir. kuaför malzemeleri satan yerlerden ya da internetten bulabilirsin. Diyelim ki bekleyemezsin o zaman;

http://www.lorealparis.com.tr/img/l10n/products/305x262/HCo9_3.jpg için Google Görsel Sonuçları

Bu rengi al fakat içindeki oksidano KESİNLİKLE kullanma yoksa siyah gibi oluyor. Boyayı alınca marketten vital ya da koleston marka tekli satılan %9(30 volume) luk oksidan alıp bu oksidanla karıştırman gerekir.

Yardımcı olacağım başka birşey varsa yazabilirsin :)

Bana yardimci Olursaniz cok sevinirim..benim sacim siyahti kendim evde palette ile actim..sonra ustune kullu koyu kumral boya yaptim sacim bi tuaf parliyo sinirim bozuldu..ben dogal bir renk elde etmek istiyordum beren saatin orjinal sac rengi gibi..nasil yapabilirim bu tuaf yesile benzeyen parlamadan nasil kurtulurum...

Beren saatin saç rengi 6.1 dir. Lakin sizin saçınızda yeşillenme söz konusu. Yeşilliği almak için öncelikle dore yüklemesi yapmanız gerekir. İlk boyada Loreal Majirel 6.3 ile boyamanızı tavsiye ediyorum bu yeşilliği minimum yapar eğer hala yeşilliğin gitmediğiniz düşünürseniz 2. boyamada da 6.3 vurup, RENK OTURDUYSA 6.1 e geçebilirsiniz :)

Cok ama cok tesekkurler deniycem dediginizi)

Baska bisey daha sorsam acaba illa dediginiz markanin mi kullanmaliyim yoksa baska markaninkide ise yarar mi..fiyat biraz fazla geliyorda;(

Baska bisey daha sorsam acaba illa dediginiz markanin mi kullanmaliyim yoksa baska markaninkide ise yarar mi..fiyat biraz fazla geliyorda;(

Benim dediğim marka olursa iyi olurdu fakat Loreal Recital Preference 6.3 ü de deneyebilirsiniz. Bu market boyasıdır. Lakin şunu söylemeliyim ki araların da 5 tl gibi bir fiyat farkı var, seçim sizin :)

Benim dediğim marka olursa iyi olurdu fakat Loreal Recital Preference 6.3 ü de deneyebilirsiniz. Bu market boyasıdır. Lakin şunu söylemeliyim ki araların da 5 tl gibi bir fiyat farkı var, seçim sizin :)

Ben hic bi yansima istemiyorum bak saat kac moralim bozuk sacimla ugrastim berbat oldu..ben dediklerini uygularsam beren satin o dogal sac rengine ulasmis olurmuyum..cunku sacimin rengi bi tuaf oluo isikta:////yesil turuncu garip bisey;//Yardimina ihtiyacim var thaliaaaaaaaaaaa

O zaman 6.34 yerine 6.3 vurun, eğer 6.3 vurmadan 6.1 i direkt saçınıza uygularsanız saçınızdaki yeşermeden kurtulamazsanız. Yeşillenmeden kurtulmak için ilk doreli renk seçilmelidir. Yeşillenme bittiğinde 6.1 (ya da bi ton koyusu 5.1 i de tercih edebilirsiniz teninize göre) tercih ederseniz doğal bir renge sahip olursunuz.

Bugun kosa kosa gittim 6.3 aldim yaptim yeserme gitti epey bi bakir parliyo hafiften cikolata kahve oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…