- 3 Mart 2013
- 36
- 0
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.001
kızlar beyaz tenlıyım ela gozluyum sacımda sarı renkli gıbı balyaj war ama makyaj ypmynca sonuk duruyo yuzum acaba baska hangı renler gıder lutfen yardımmmm
Kıslarrrrrr,ben evde saç boyamayı beceremiyorum galiba.Kızıl boyalı saçımı kahveye boyadım,birkeresinde de kumrala boyadım üstü şişhane altı memişhane oldu,üstü daha açık olup kahve rengi,altı hala kızıl.Ben tüp boyaların sıvısının fazla kullanıldımı(1 den fazla) saç rengini açtığını duydum,ne derece doğru bilmiyorum,acaba saçımın koyu olan alt kısmına daha çok peroksit kullansam açılırmı? Lütfen yardımcı olun bu saçlarla dışarı çıkamıyorum.:1ninca:
Kumral tonlarını secebılırsın canım ten rengın beyaz zaten guzel durur dıye tahmın edıyorum:)
Kızlar merhaba,
iki ay önce saçımı siyaha boyadım garnier ile boya biraz aktı özellikle üst kısımlar hem de dibim geldi siyahı çok seviyorum değiştirme düşüncem yok fakat çokta yıprandı ve kırılıyor saçım. Neler önerirsiniz en koyu kahveye boya diyen var dip boya yaptır diyen var birde akması hoş olmadı soluk gibi yeniden mi hepsini boyatsam ne yapsam?
Eki Görüntüle 679349 Eki Görüntüle 679350 Eki Görüntüle 679351 Eki Görüntüle 679352
bu tonlar nedir bilen var mı? buğday tenliyim gözlerim koyu kahve fotoğraflarım albümde var
Bana yardimci Olursaniz cok sevinirim..benim sacim siyahti kendim evde palette ile actim..sonra ustune kullu koyu kumral boya yaptim sacim bi tuaf parliyo sinirim bozuldu..ben dogal bir renk elde etmek istiyordum beren saatin orjinal sac rengi gibi..nasil yapabilirim bu tuaf yesile benzeyen parlamadan nasil kurtulurum...
Beren saatin saç rengi 6.1 dir. Lakin sizin saçınızda yeşillenme söz konusu. Yeşilliği almak için öncelikle dore yüklemesi yapmanız gerekir. İlk boyada Loreal Majirel 6.3 ile boyamanızı tavsiye ediyorum bu yeşilliği minimum yapar eğer hala yeşilliğin gitmediğiniz düşünürseniz 2. boyamada da 6.3 vurup, RENK OTURDUYSA 6.1 e geçebilirsiniz :)
Cok ama cok tesekkurler deniycem dediginizi)
Baska bisey daha sorsam acaba illa dediginiz markanin mi kullanmaliyim yoksa baska markaninkide ise yarar mi..fiyat biraz fazla geliyorda;(
Benim dediğim marka olursa iyi olurdu fakat Loreal Recital Preference 6.3 ü de deneyebilirsiniz. Bu market boyasıdır. Lakin şunu söylemeliyim ki araların da 5 tl gibi bir fiyat farkı var, seçim sizin :)
Ben hic bi yansima istemiyorum bak saat kac moralim bozuk sacimla ugrastim berbat oldu..ben dediklerini uygularsam beren satin o dogal sac rengine ulasmis olurmuyum..cunku sacimin rengi bi tuaf oluo isikta:////yesil turuncu garip bisey;//Yardimina ihtiyacim var thaliaaaaaaaaaaa
O zaman 6.34 yerine 6.3 vurun, eğer 6.3 vurmadan 6.1 i direkt saçınıza uygularsanız saçınızdaki yeşermeden kurtulamazsanız. Yeşillenmeden kurtulmak için ilk doreli renk seçilmelidir. Yeşillenme bittiğinde 6.1 (ya da bi ton koyusu 5.1 i de tercih edebilirsiniz teninize göre) tercih ederseniz doğal bir renge sahip olursunuz.
Bugun kosa kosa gittim 6.3 aldim yaptim yeserme gitti epey bi bakir parliyo hafiften cikolata kahve oldum