cevabınız ıcın tesekkur ederım nıye nevacolor tavsıye etmezsınız onunda nedenını ogrenebılır mıyım bıde resmımı koyuyorum sımdı canım bıde dıpler kendı rengım uclara dogruda gecen seneden kalma acık kullu kumral rengı
Nevacolor ya da market boyasını mümkün olduğunca kimseye önermiyorum. Ama diyelim ki biri bana saçımı açmak istemiyorum zamanla da olsa rengim açılsa dese ben o zaman garnier 110 derim. Ben kendi saçımda ve çevremdekilerin saçında market boyası değil profesyonel saç oyası kullanıyorum. Koleston perfect ya da Loreal Majirel bunların renkleri hem daha dayanıklı hem daha az zarar veriyor çünkü.
Şimdi cevabımı vereyim. Saç renginizi gördüm. Sanırım siz daha önceden 9 numaralardaki tonlardan bahsettiğinize göre açık ve küllü tonlar istiyorsunuz. Küllü bir rengi ilk etapta kendi saç renginize önermiyorum çünkü küllü ton kendi saç renginin üstüne uygulandığında küllülük değil kızıllık verir. Bu yüzden öncelikle ana renkleri ya da dore renkleri tercih etmelisiniz. Örneğin:9.0 ya da 9.3 gibi
Size bir kaç soru sorduktan sonra net bir cevap verebilirim:
1. Saçınızın uçlarına doğru yeşillenme mi var yoksa ben mi öyle gördüm ?
2. Hangi renkleri tercih ediyorsunuz? İstediğiniz tonu resim yükleyerek belirtiniz.
3. En son hangi marka ve numara ile boyamıştınız ?
4. Size renk önerirken market boyası mı tercih edeyim ? (Bence dediğim boya markalarından daha iyi sonuç alırsınız fakat tervih size kalmış)
Bunlara cevap verirseniz daha net ve güzel netice alırsınız.