Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

hmm bn sayfaya yükledin sandım. tam net değil ama güzel görünüyor :) ya benm küllüden tek korkum yeşermesi :s öle bi durum oldumu snde?

hyr olmadı ne açtığımda ne boyadığımda hiçbşey olmadı..herkesin saçları yeşercek turunculaşcak diye bişey olmadığının kanıtıyım işte

Arkadaslar sac silme islemi yaptiran var mi?saci cok yipratiyor mu istenilen sonuca ulasiliyor mu?tecrubelerinizi bekliyorum ck kararsizim

arkadaslar kocam cırt turuncu ıstıyor saclarımı ona neva colour katalogundan turuncuları gosterdım ama oradaki bakır turuncu rengını bıle koyu buldu. onun ıstedıgı rengı nasıl yakalalarım

bu renklerı nasıl yakalarım :)

canım bence en doğru rengi yakalamak için iyi bir kuaföre gitmelisin. aksi halde kocanın istemiş olduğu tonu tutturmak zor diye düşünüyorum... çünkü genel bir renk değil.. Allah kolaylık versin

canım bence en doğru rengi yakalamak için iyi bir kuaföre gitmelisin. aksi halde kocanın istemiş olduğu tonu tutturmak zor diye düşünüyorum... çünkü genel bir renk değil.. Allah kolaylık versin

jeans color ın portakal rengini al saçı açarak uygula tam olarak bu rengi elde edersin su bazlı bu boya o yuzden saçı açtıktan sonra boya extra yıpranma yapmaz bir arkadaşından yardım alarak boya ve kafanda istediğin kadar beklet

Merhabalar saçım şu an 1. fotoğraftaki ama ben saçımı diğeri gibi istiyorum. ne yapmalıyım. platin sarıları bilenler lütfen yardım edebilir mi ? kaç kere kuaföre gittim hiç biri yapamadı

Yardımcı olabilecek kimse yok sanırım?

Arkadaşlar merhaba.. Ben saçlarımı hiç boyatmadım ve açıkcası boyamaya da biraz korkuyorum ama değişiklik yapmak istiyorum kendime istediğim saç rengi şu resimdeki kızın uçlarındaki saç rengi.. Benim saç rengim ise kızın diplerindeki kendi saç rengi diyebilirim koyu kumral gibi bişey yanii .. Bu tonu elde etmek için sizce hangi renk boyaya boyamam gerekiyor.. Şimdiden Teşekürler :))

kızlar beyaz tenlıyım ela gozluyum sacımda sarı renkli gıbı balyaj war ama makyaj ypmynca sonuk duruyo yuzum acaba baska hangı renler gıder lutfen yardımmmm

senelerdir boyamaktan bakımsızlıktan yıpranmış keçeleşmiş ve uzamayan saçlara ne yapılabilir.
bi yardım etseniz.

arkadaslar merhaba benım sacım acık kahve ucları acık kahve sımdı boya ladım palettenın altın karamelını sızce nasıl olur sacımın rengını acarmı deneyen varsa bılgılendırsın

hiç duymadım boya markasını nerde bulabilirım peki

kızlar geçenlerde saçlarıma röfle yaptırdım çok sık olduğu için bildiğiniz sapsarı oldu ama florasan gibi parladığından dün cila attırmaya gittim amacım biraz mat bi görüntüydü ama bayaa mat oldu fönsüzken platine yakın gibi duruyor küllü oldu epey ciladan. benim amacım daha tatlı bir sarıydı ama bu saatten sonra zor mu acaba? http://thumbs.vidivodo.com/vidivodo/vidservers/server01/videos/2012/12/15/12/v201212151236401014538.mp4.jpg burdaki gibi sıcak bir renk istemiştim

kızlar ben nevacolorun krem boyasını aldım bırı cok acık kumral 9. digerıde küllü açık altın sarısı 9.13 bunları karıstırmayı dusunuyorum sızce nasıl olur nevanın boyasını ılk kez kullanıcam ıyı mı sızce deneyenler varsa yardımcı olmalarını ıstıyorum =)=))

senelerdir boyamaktan bakımsızlıktan yıpranmış keçeleşmiş ve uzamayan saçlara ne yapılabilir.
bi yardım etseniz.

arkadaslar sacımı altın karamele boyadım palettenın dıplerı cok acık oldu altları normal sımdı sıcak cıkolata kahve dusunuyorum sızce kapatrmı nasıl durur

merhabalar,
eğer müümkünse sizlerden yardım istiyorum arkadaşlar. saçımın hikayesi şöyle. saçlarım röfleliydi nerdeyse 1 karış dibi çıkmıştı. çok sık olmayan röfle attırdım hoşuma gitmedi açıkçası . neyse zaten asıl istediğim de açık kumraldan sarıya inen saçlardı. bunun üzerine kuaföre gittim ve küllü kızıl ve kızarıklık olmayan açık bi kumrala dip yapmasını söyledim dergiden foto da gösterdim. yani dibe attırdığım az sıklıktaki balyajı da kapatmak istedim. sadece dip boyandı uçlar kaldı. sonuç ise aşağıdaki gibi oldu:

yanii tam tersi sanki dore istemişim gibi. kaldı ki kendi ana rengim de küllü kumraldır. neyse şimdi bunu nasıl kurtarabilirim sizce. 8.1 ile cila gibi bişey yapsam diplere nasıl olur.
hayalimdeki renk ise aşağıdaki gibi sanırım bu dip renk de küllü oluyor.

şimdiden teşekkürler.

Kizlar merhabalar benim sac rengim icin acil yardima ihtiyacim var lutfen bilen biri akil vrsinn. Benim dogal sacim kullu bir kahveydi ben koyu kullu sari istiyorum. Bir suru boya denedim ama hicbiri istedigim kadar acmadi, ustelik turunculuk yapiyorlar.ben turunculuk yapmayan bir boya ariyorum. Loreal exellance 01 okudum forumdan ama memnun olmayanlar da var. Sizce koleston 11/3 vanilya sarisiyla 11/1 kullu sariyi karistirsam istedigim renk olur mu yoksa sadece 11/1 mi kullanayim ? 11/1 ile 12/0 karisimi da aklima geldi ama emin olamiyorum kafam karisik nolur yardim edinnnn ! Loreal preference deki sarilar da guzel gorunuyor ne yapsam ki ?? Sacmda su an sari da bakir da var ama onemli olan dipler su sn benim icin. Bakirlari kullu renkle kapatabilirim belki ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…