Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

merhaba ben saçlarımı bisküvi rengi ve içinde sarı parıltılar olsun istiyorum altın sarısına hangi rengi karıştırsam elde edebilrim????

valla bende açık kumralın üstüne 9.1 küllü sarıyla boyadım ama pek far olmadı ne kül rengi var ne de sarılık 1 ton falan açıldı sadece yinede bakır yansımalar var,boyadınmı bilmiyorum ama bence 2 boyayı karıştırmak lazım,bej rengi boyalar var onları bi araştır istersen

arkadaslar benim sorum lütfen yardımcı olun saclarım bronz kahve ben neva colorun çikolata karamelini aldım boyamaya korkuyorum güzel olurmu nasıl our hiç bi fikrim yok sizden yardım istiyorum tşkrlr simdiden:18:

Son düzenleme:
Kızlar acil yardıma ihtiyacım var.Saçlarımı boyayacağım ama bu konuda gerçekten çok yeteneksizim.Saçlarım koyu kahve tonlarda.NEyle boyarsam boyiyim pek bi değişiklik olmuyor.Biraz açılsın karamel bal rengi gibi bişey olsun istiyorum. Palette 9-5 altin parıltılı bal, 7 554 altın karamel ve 10.1 küllü açık sarı renklerim var.Hangilerini karıştırmalıyım.

Merhaba saçlarım açık kahve.Güneşte küllü kumral gibi duruyor. Kendi saç rengim koyu kahve, 5-6 aydır açık saç rengim.Herkes yakıştırdı bende beğeniyordum fakat sıkıldım eski saç rengim daha çok yakışıyordu daha önce hiç boyamadım sadece açtım. Boyamayı düşünüyorum loreal ya da kolestonun köpük boyası tercihim siz ne önerirsiniz? ve de koyu kahverengi yapacağım ama boyanın üstündeki renkten 2 ton falan koyu oluyormuş bazı yorumları okudum saçım siyah oldu diyenler var,sizin önerileriniz var mı?

kızlar benim saçımşuan altın karamele benziyo biraz daha açığı dilerden 4-5 cm çıktı koyu kestane palette 10.5 dore sarı aldım boyarsam nasıl olur saçım dahamı açık yada küllü tonlarmı alsaydım değiştireyimmi ki:26:

Son düzenleme:

bu iki rengi eşit miktarda karıştırsam nasıl bir renk elde ederim? ıyı bır sonuc alırmıyım 7.35 bana çok açık gelıyor 6.35 te koyu bılgısı olan arkadaslar yardımcı olabılır mı?

Ben çok yeni bir üyeyim..öcelikle hepinize merhaba...benim saç rengimle alakalı bi sıkıntım var...dipler altın sarısı ama uçlar röfleden kalan sarı...kuaförüme dedimki palette altın karamel tonunu gördüm beğendim onu istiyorum,kapatmaz dedi saçını..uçlar turuncu olur dedi..bende istemiyorum..napcamm((

Canım öncelikle ne rengi uygularsan uygula koyu kahvenin üzerine tutmayacaktır. Söylediğin renkler açık renkler ve saçlarının rengi aksa bile tutmaz. Sana önerim madem karamel tonlarında istiyorsun koleston renk açıcı ile uçlarından başlayarak uçları 15 dakika beklet sonra tüm saçına tutam tutam uygula ama diplerin çıkmışsa diplerine uygulama yeteri kadar açıldığında yıka kurula tavsiyem birkaç gün sonra ikinci işleme geç ama sabredemem diyorsan hemen geç igora turuncu azaltıcı al çeyrek tüpe yakın sık daha fazla değil ve yarım tüp küllü açık sarıyı ve istediğin rengin boyasının tamamını karıştır uygula ancak bu şekilde tutacaktır

kızlar bu saç rengine hayran oldum saçım şu an gölgeli ve bunu istiyorum. rengin adını bilen var mı nedir sizce? bakır kumral gibi bişey sanki 7. lı bi ton sanırım.

En sonunda karar verdim ve garnierin valide sultan kahvesine boyadım :) Şuan sonucu nasıl olacak diye sabırsızlıkla bekliyorum. Hem de ilk defa tek başıma boyadım :) umarım hayal kırıklığına uğramam :)))))))))

koleston 8.74 ile kahve köpüğü elde edilebilir diye düşünüyorum.

8 veya 7 numaranın küllüsünü boyayın. hangi marka derseniz, fark etmez. ya da şöyle de yapabilirsiniz: cila atabilirsiniz. kolay bir işlem, kısa sürüyor. bu sitede cilanın nasıl yapıldığı ile ilgili açıklamalar var, arama yaparak bulabilirsiniz.

Kızlar saçlarım koyu kestane ve doğal rengi hiç boya yok. Hangi boyayla boyarsam sadece 2 ton açığını elde edebilirim lütfen yardım edin size çok ihtiyacım var.!!!

7 numara ile.

saçlarım orta kestaneydi koyu kestaneye boyadım siyah gibi oldu aktıkça kutunun üstündeki boya gibi mi olur ?Eki Görüntüle 508743

olur. ama zaten 3 numara çok koyu bir renktir siyah olması normal, zamanla yıkadıkça akar. koyu olmaması için en aşağı 5 numara ile boyayın. (5: açık kahve. hatta 6 numara da olabilir)

merhaba ben saçlarımı bisküvi rengi ve içinde sarı parıltılar olsun istiyorum altın sarısına hangi rengi karıştırsam elde edebilrim????
altın sarısı zaten parıltılı bir renk. bence gerek yok başka bir renk karıştırmaya. ışıltılı bir renk. ama aralara sarı balyaj atabilirsiniz hoş durur

9.5 olabilir tek başına. tavsiyem 10.1 kullanmayın bence, küllü karıştırmaya gerek yok...

altın karamelin numarası 7 ile başlıyor. başka bir markanın 6 ile başlayan karamel rengini kullanabilirsiniz (içinde dore ve bakır yansıma bulundurmalı).

Eki Görüntüle 569092

kızlar bu saç rengine hayran oldum saçım şu an gölgeli ve bunu istiyorum. rengin adını bilen var mı nedir sizce? bakır kumral gibi bişey sanki 7. lı bi ton sanırım.

evet 7 li bir ton gibi. kumral akaju bakır olması lazım. içinde hem bakırlık hem kızıllık var.

benim çok merak ettiğim bir renk. saçınızın bir bölümünün fotoğrafını paylaşmanız mümkün mü, kızıllı yansıması var mı merak ediyorum.

Son düzenleme:
merhaba, doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama bana fikir verebilecek olan var mı acaba?

buğday tenliyim.. saçlarım röfleli, en son dip boya yaptırmıştım , üzerinden süre geçti tabii ve şu an 2-3 parmak kadar diplerden kendi rengim yani koyu kahve çıkmış durumda... (gerçi yeni moda bu diyorlar ama ben rahatsız oluyorum)
normalde bu kadar bile dayanmaz hemen kuaföre giderdim ne gerekiyorsa yapardı dip mi röfle mi neyse artık..

ama şimdilerde kafam biraz karışık.. sebebi de;

-bir yandan kendi rengime dönmek istiyorum ama uzamasını beklemek gözümde büyüyor, bir de uzamasını beklerken o yarı sarı yarı koyu kahve kötü görüntüsü beni fena halde rahatsız eder, dayanamam yani aynaya baktıkça..

-bir yandan şimdiye kadar hiç denemediğim ama annemde harika durmuş olan altın karamel rengine mi boyasam diyorum ama hem dipler koyu uçlar açık renk , boyayınca nasıl olur , dönülmez hatalar olmasın sonra , biliyorum boya çok risklidir çünkü..

-bir yandan da "git yine kuaföre dip mi oluyor yoksa röfle mi ne gerekiyorsa yapsın" diyorum..

ne dersiniz ne yapayım sizce?

ben,m kendi doğal saç rengim kahveydi ben bal köpüğü hoşuma gitti aldım evde boyadım ama tam tutmadı sanki hürreme benzedi biraz ben daha sarımsı istiyorum ne yaparsam biraz daha açılır saçımın rengi

merhaba :) saçlarımda sarı gölgeler vardı ve çok kırıktı,dökülmemde olduğu için loreal casting koyu kumrala boyadım çok güzel bir kahve rengi oldu fakat her yıkayışımda aktı rengi açılıyor bana saçımı yıpratmadan ve çok akmayacak güzel kahve renkleri tavsiye edermisiniz???teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…