- 3 Temmuz 2011
- 867
- 285
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #4.801
Arkadaşlar merhaba acil bilgisi olan bana yardım etsin kısaca özet geçiyim röfleli saçlarım var hep kuoföre gidip kend saçımın üzerine röfle yaptırıyordum dün ablamın sözünü dinleyerek saçımı loreal 02le boyadım veee muhteşem kötü sonuçla karşılaştımröfleli saçlarımda hiç kötü bir şey yok ama gel gelelim diplerime karemel turuncu birenk sabahtan beri resmen sinirden deli oldum bu diplerimi nasıl kurtarırım bana lütfen yardımcı olun.forumda çok araştırdım küllü.9.1 sarıyla düzeldği söleniyo bitane gittim 9.1 köpük boya aldım ama cesaret edemiyorum yapmaya dahada kötü bi sonuç almaktan korkuyorum lütfen deneyimleri olanlar acil bana yardımcı olsun...
Kızlar acil yardıma ihtiyacım var.Saçlarımı boyayacağım ama bu konuda gerçekten çok yeteneksizim.Saçlarım koyu kahve tonlarda.NEyle boyarsam boyiyim pek bi değişiklik olmuyor.Biraz açılsın karamel bal rengi gibi bişey olsun istiyorum. Palette 9-5 altin parıltılı bal, 7 554 altın karamel ve 10.1 küllü açık sarı renklerim var.Hangilerini karıştırmalıyım.
meraba kızlaarr ben aranıza yeni katıldım.Merak ettiğim bi şey var.Ben saçlarımı hiç boyamadım ve saç rengim koyu kahve.Saçlarımı kahve köpüğü yapmak istiyorum ama yakmadan ve saçımı ekstra başka bi şeyle açmadan boyamak istiyorum.Sizce napmalıyıım ilgilenirseniz seviniriim
ben bişey sorucam arkadaslar . saçımı palettenin bi rengine boyadım sarı tonlarında ama turuncu gibi çiğ bi renk oldu . bunun gitmesi için palette 9.3 (açık küllü kumral) boyasam nnasıl olur saç rengimde koyulaşsın istemiyorum sadece açık doğal bi renk olsun istiyorum bu rengi deneyen var mı ???
Kızlar saçlarım koyu kestane ve doğal rengi hiç boya yok. Hangi boyayla boyarsam sadece 2 ton açığını elde edebilirim lütfen yardım edin size çok ihtiyacım var.!!!
saçlarım orta kestaneydi koyu kestaneye boyadım siyah gibi oldu aktıkça kutunun üstündeki boya gibi mi olur ?Eki Görüntüle 508743
altın sarısı zaten parıltılı bir renk. bence gerek yok başka bir renk karıştırmaya. ışıltılı bir renk. ama aralara sarı balyaj atabilirsiniz hoş dururmerhaba ben saçlarımı bisküvi rengi ve içinde sarı parıltılar olsun istiyorum altın sarısına hangi rengi karıştırsam elde edebilrim????
Kızlar acil yardıma ihtiyacım var.Saçlarımı boyayacağım ama bu konuda gerçekten çok yeteneksizim.Saçlarım koyu kahve tonlarda.NEyle boyarsam boyiyim pek bi değişiklik olmuyor.Biraz açılsın karamel bal rengi gibi bişey olsun istiyorum. Palette 9-5 altin parıltılı bal, 7 554 altın karamel ve 10.1 küllü açık sarı renklerim var.Hangilerini karıştırmalıyım.
Ben çok yeni bir üyeyim..öcelikle hepinize merhaba...benim saç rengimle alakalı bi sıkıntım var...dipler altın sarısı ama uçlar röfleden kalan sarı...kuaförüme dedimki palette altın karamel tonunu gördüm beğendim onu istiyorum,kapatmaz dedi saçını..uçlar turuncu olur dedi..bende istemiyorum..napcamm((
Eki Görüntüle 569092
kızlar bu saç rengine hayran oldumsaçım şu an gölgeli ve bunu istiyorum. rengin adını bilen var mı nedir sizce? bakır kumral gibi bişey sanki 7. lı bi ton sanırım.
En sonunda karar verdim ve garnierin valide sultan kahvesine boyadım :) Şuan sonucu nasıl olacak diye sabırsızlıkla bekliyorum. Hem de ilk defa tek başıma boyadım :) umarım hayal kırıklığına uğramam :)))))))))