Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

arkadaşlar bugün tarçın bakıra boyadım, biraz koyu istediğimden içine kumral kattım ama çok açık tuttu. Ben daha koyu istiyordum, bir dahaki boyamaya ne katsam koyulaşır? Ya millet içine sarı katıyo bundan daha koyu oluyor,
Eki Görüntüle 623545

-bu sefer 2 tarçın 1 kumral kattım,
-gelecek sefer 1/1 mi yapayım?
-başka bir renkle mi karıştırayım?
-oksidanım 30 luktu, 20 lik mi kullanayım?

yardım lütfen, ben şunu istiyorum..
Eki Görüntüle 623546

Bncce bu resimdeki koyukaramel tarçın daha açık turuncu bakır olur

Arkadaşlar bn renk konusunda sizden fikir almak istedim Karakasli karagozluyum yüz hatlarım güzeldir süt beyaz değil ama beyaz tenliyim sizden soluk gostermeyecek açık tonlar istiyorum Lütfen... =)

Son düzenleme:
bence gayet güzel olmuş ama tabi sizin tercihiniz

canım bana göre değil bu renk ben muhafazakarım galiba, klasik zevkleri olan biriyim, .. bir de yakışmadı, suratım çok soluk oldu.

Bncce bu resimdeki koyukaramel tarçın daha açık turuncu bakır olur

cnm, anlamadım biraz açıklar mısın? koyu karamel ile palette tarcın bakırı mı karıştırayım? eşit miktarda mı karıştırayım? oksidasyon 30luk mu?
peki koyu koyu karamel hangi markanın? zahmet olmazsa numarasıyla filan yazsan çok yardımı olur.

Saçımın doğal rengini kullanıyorum fakat değişiklik yapmak da istemiyor değilim. Ama saç boyası saçı daha çok yıpratıyor. Bu yüzde tereddüt ediyorum.

ben yeşil gözlü beyaz tenliyim ancak yapı itibariyle pek değişikliklere açık değilim ama karamel renk bende turuncu durur nu sizce yada hürremin saçı gibi yapsam öcü gibi mi olurum ki?

bu saç rengi nasıl elde edilir?evde yapılabilir mi?direkt olarak marka ve numarasını verebilir misiniz arkadaşlar?saçımda boya var ayrıca palettenin açık papatyasına boyamıştım ama pekte açılmadı saçım.

ama ben verdiğiniz boyaya baktım benim doğal saç rengim öyle zaten kuaföre bu resmi götürsem yapar herhalde aynısını inşallah pekte güvenmiyorum ama yıllar önce kuaföre boyattım saçımı civciv sarısı bişi yapmıştı.

o zaman işin çok kolay..kendi saçın üzerine açık sarı balyaj attırırsan bu renge ulaşırsın..yani dore açık sarı üzerine açık sarı balyaj ile bu iş tamamdır bana göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…