Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

kızlar ben nevacolor ın 0.65 yoğun fuşya renkli boyasını aldım,, kullanan varmı ? yardımcı olursanız cok sevinirim . Bu boyayı direk kendi başına mı kullanmalıyım yoksa kızıl tonda bir boyayla mı karıstırıp kullanmalıyım bilemedim (0 la baslayan numaraların ton ayarlayıcı olarak kullanıldıgını duymstum) ben pembemsi bir kızıllık yaratmak istiyorum saçımda şöyle
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR91jJvH0ONNQYAGcs6ekQHdxXSUh13adSLbWmo4BRPsbihqz_A

merhabalar. ben 4 yıl önce saçlarımı mavi siyaha boyattım. 1 yıl kullanıp hevesimi aldıktan sonra kırmızı oryalle açtırıp kızıla boyattım. 3 yılda kızıl kullandıktan sonra şuan çok sıkılmış durumdayım. 2 kere kahve tonlarına boyadım saçlarımı ama maalesef hala kızılım. şuan saçlarım kızıl kahve gibi ama güneşe çıktığımda bariz kızıl görünüyor.kuaföre gidip 200 lira verip boyatmak yerine evde kendim halledip kurtulmak istiyorum. şimdiki saç rengimi ve istediğim rengi ekledim. lütfen yardım edin. :KK43: $SAM_5252.jpg $P1000305.jpg

7li numaralarla boyanmış saç, 2 ay sonra 8'li numaralara boyansa açılır mı? tabi aynı tarz renkler olacak. bir de saçların dipleri gelmişse ne olur acaba? lütfen bilen cevplasın maymuna dönmek istemiyorum :KK8:

Kızlar yaa; koyu kestane saçlarım boyalıydı. Garnier 110'la boyadım biraz açıldı fakat uçlar koyu. Dipler daha açık ki dipte 5dk beklettim boyayı. Şimdi fındık kabuğu ile boyayacağım tekrar ama sbi sorum var fındık kabuğunun içine oryal katsam ne olur?

ARKADAŞLAR ACİL YARDIMMM !

Saç konusunda çok cahilim. Saçlarımın uçlarını açmak istiyorum bir bölümünü %6lık peroksitle 1saat beklettim ama hiç açılma olmadı (!) . Açaba 2 saat fln bekletsem saçıma zararı olur muu?

ya bende birşey sormak istiyorum benm saç rengim kendinden bakır kızılı bende sarı yapmak istiyorum hemde doğal görünsün istiyorum acaba küllü sarı yapsam çok mu çiğ durur

meraba kızlaarr ben aranıza yeni katıldım.Merak ettiğim bi şey var.Ben saçlarımı hiç boyamadım ve saç rengim koyu kahve.Saçlarımı kahve köpüğü yapmak istiyorum ama yakmadan ve saçımı ekstra başka bi şeyle açmadan boyamak istiyorum.Sizce napmalıyıım ilgilenirseniz seviniriim:KK17:

ben bişey sorucam arkadaslar . saçımı palettenin bi rengine boyadım sarı tonlarında ama turuncu gibi çiğ bi renk oldu . bunun gitmesi için palette 9.3 (açık küllü kumral) boyasam nnasıl olur saç rengimde koyulaşsın istemiyorum sadece açık doğal bi renk olsun istiyorum bu rengi deneyen var mı ???

Kızlar saçlarım koyu kestane ve doğal rengi hiç boya yok. Hangi boyayla boyarsam sadece 2 ton açığını elde edebilirim lütfen yardım edin size çok ihtiyacım var.!!!

kızlar daha önce soruldu mu burada bilmiyorum ballı büskivi rengini elde etmek için hangi boyaları karıstırmak gereklı bılen var mı

Arkadaşlar merhaba acil bilgisi olan bana yardım etsin kısaca özet geçiyim röfleli saçlarım var hep kuoföre gidip kend saçımın üzerine röfle yaptırıyordum dün ablamın sözünü dinleyerek saçımı loreal 02le boyadım veee muhteşem kötü sonuçla karşılaştım:KK43: röfleli saçlarımda hiç kötü bir şey yok ama gel gelelim diplerime karemel turuncu birenk:KK43: sabahtan beri resmen sinirden deli oldum bu diplerimi nasıl kurtarırım bana lütfen yardımcı olun.forumda çok araştırdım küllü.9.1 sarıyla düzeldği söleniyo bitane gittim 9.1 köpük boya aldım ama cesaret edemiyorum yapmaya dahada kötü bi sonuç almaktan korkuyorum lütfen deneyimleri olanlar acil bana yardımcı olsun...

Kızlar bu saçtaki işlem gölge mi ışıltı mı balyaj mı?Saçların doğal rengi arasına sarımsı tonlar var ,ama işlem ne anlamadım??bilen vardır umarım.

Eki Görüntüle 512463

Aynen bende çok merak ediyorum bu tam olarak nedir :44: benimde saçlarım kahve ve bu tarz doğal bişeyler istiyorum.Aslında bunu oksidanla yapabilir miyiz onu merak ediyorum ben?bi kaç tutam saçı alsak oksidanla açsak bu tarz bişi elde edebilir miyiz?kızlar yardımm :KK3:

Aynen bende çok merak ediyorum bu tam olarak nedir :44: benimde saçlarım kahve ve bu tarz doğal bişeyler istiyorum.Aslında bunu oksidanla yapabilir miyiz onu merak ediyorum ben?bi kaç tutam saçı alsak oksidanla açsak bu tarz bişi elde edebilir miyiz?kızlar yardımm :KK3:

umarım bilen biri yardımcı olur bize

kızlar saçımı ilk defa boyattım kuaföre boyattım çikolata kahveye çok güzel oldu ama çok çabuk uzuyor saçlarım dip boyam geldi bile 2ay olmadan. ben saçımı şimdi syossun altın kahve rengine boyamak istiyorum sizce bunu evde yapsam tutturabilir miyim? şu da geliyor aklıma boyayı alıp götürsem kuaför aynısını tutturur mu? fikirlerinizi bekliyorum şekerler

kizlar benimde bi sorum olcakti. ben saclarimi bakira boyattim, kendi sac rengim koyu kahverengi. sorunum su ki diplerim cok cabuk geliyor yani sürekli dip boyasi yapmaktan
biktim. simdi saclarimi tekrar koyu kahverengine boyamak istiyorum. acaba boyasam tutarmi bakirin üstüne yoksa garip bi renk cikarmi ortaya ? tesekkürler simdiden

İsilti atilms canim

X