Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Arkadaşlar ben turuncu bakır tonlarından hiç hoşlanmıyorum o yüzden açıldıkça turuncu olmayacak pembeye doğru açılacak bir kızıl istiyorum saçlarım koyu kestane dolayısıyla ne renk yaparsam yapayım çok açık olmayacaktır koyu duracaktır ama benim için önemli olan turuncu olmaması bakırlık gördüğümde sinirleniyorum hangi markanın hangi rengini tavsiye edersiniz

Son düzenleme:
kızlar saçımın rengıne bi türlü karar veremiyorum 1 ay içerisinde 4 kere saçlarımı boyadım bakır olan saclarımı koyu kumrala boyadımm şimdi ne yapcagımı bilmiyorum siyah gibi yapmacık duruyor
ne yapabilirim?

benimde saçlarım koyu kestaneydi kendi rengim boya yoktu.. sıkıldım boyatayım kahve kızılına dedim..önce saçımı açtılar sonra boyadılar alakasız değişik bir renk oldu.. 1-2 yıkamayada turunculu sarılı bişey çıktı meydana..igora 6.88 boyadım sonuç facia..kafam kıpkırmızı şu an ..napicam bilmiyorum..acaba biraz akmasını bekleyip sonrada 7.77 çikolata kahveye boyasam nasıl olur?

kızlar benim saçım aralarında sarı paket vardı kahve üzerine. Sonra koyu kestane yaptım 1.5 ay feelan etti şimdi aktı biraz sizce hiç saçlarımı açtırmadan direk altın karamel felan yapsam tutarmı ? Yada bu saç rengini açmadan elde edebilrimiyim?
Eki Görüntüle 617583

saçlarım şu anda koyu fındık kabuğu-kumral gibi...açık kahve yada koyu kumral rengine boyamayı düşünüyorum saçlarımın kahve rengi olması için..hangi boyayı kullansam elde edebilirim??:44:

Merhabalar öncelikle.. Bugün üye oldum.. Site çok hoşuma gitti herkez birbiriyle çok güzel yardımlaşıyor ve diyalog kuruyor.. Daim olur inşşaallah.. :)
Şöyle bir sorum olucak kızlar size.. TEcrübelerinize güvenerek soruyorum..
https://www.facebook.com/photo.php?...2091640.-2207520000.1359374058&type=3&theater

Linkteki kadının saç rengi ne renk.. ? Böyle boyamak istiyorum saçlarımı.. Rengi modeli çok iyi.. Ama ne renk

Merhaba kızlar beğendiğim bir kaç renk var fotolarını koyuyorum nasıl elde edebilirim? kendi saç rengimi de koyucam. koleston koyu kestane 3.4 ya da loreal mousse 4.0 4.1 gibi boyalarla elde edebilir miyim?

Saçım akşam bu istediğime benziyor sanki biraz ?
Ama guneste boyle ne yazıkki..

saçımdaki kızıl boyayı loreal efssor ile akıtıcam ve loreal 7.3 kumral dore ile küllü kumralı karıştırıp uygulamayı düşünüyorum..acaba nasıl olur fikri olan ????

slm arkdalar bende yeni katılıyorm aranıza saçımda hiç boya yok şuanda saçımın rengi de kahve tonu daha canlı bir kahve tonuna istiyorum sizce hangi renk??

Merhaba kızlar, deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum bu saç boyama konusunda. Şu an saçım koyu kestane ve hiç boya yok. Saçlarım ince telli ve gür değil malesef. Ama ben artık saçlarımdan çok sıkıldım bir değişiklik istiyorum. İstediğim rengin de fotolarını atıyorum buraya. Bu renge nası ulaşabilirim? Evde yapabilirim miyim? Şimdiden çoook teşekkürler=) koyu sarı kumral gölgeli saç modeli Altın kahve saç rengi bence harika resimleri - Saç Modası - Foto Galeri | Sayfa 4

ben bu renk istiyorummmm doğal saçın üzerine mi boyadınız yoksa açıcı mı kullandınız yada iki farklı boya mı karıştırdınız cvp ltfn

benim ufak bir sorunum var sizden fikir almak istiyorum öncelikle kalın telli gür uzun ve kıvırcık saçlarım var saç rengim açık kumral ama senelerdir hep aynı kullanıyordum bi değişiklik olsun istedim ve ilk kez saçımı boyamaya karar verdim palettenin papatya rengi saç boyasını aldım ve önce sadece uçlarını boyadım iki üç gün böyle kaldı güzelde oldu saç rengimde açık olduğu için çok doğal oldu bazıları anlamadı bile daha sonra arkadaşlarımın gazıyla tümünün boyamak için 3 kutu boyayı alıp evde kardeşim boyadı buraya kadar herşey normal ta kiii yıkayana kadar saçımın her yeri çok güzel olmuş tam benim istediğim gibi böyle doğal bir renk kendi saçımın 2 ton açığı ama o dibi ne öyle dibi çok açılmış hatta nasıl desem böyle dibi turuncu değilde onun daha açığı mı desem karamel mi desem öyle birşey olmuş bu ton farkı beni çok rahtasız ediyor
sizden fikirleriniz bekliyorum sizce öyle kalsın mı?
bi de saçlarımı yıpratmakta istemiyorum zaten biraz yıprandı o kendiliğinden akar mı?
annem bile dipleri hariç çok beğendi ki o benim doğal saç rengimi çok sever
ne yapayım sizce arkadaşlar?

patlıcan moru kolestonun annem boyamıştı bu renk oldu.kendi saçı siyah doğal rengin üzerine boyadık ancak size nasıl olur aynısı tutar mı o sizin kararınız

bence biraz bekle saç dinlensin ondan sonrada boyayı al sadece o turuncu yerleri boya dip boya yap diğer yerlere sürme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…