Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

$v201107221646280604110_flv.jpg
$Adsız.png

bu saç rengi konusunda bi fikri olan var mı ?

Son düzenleme:
kızlar kuaför saçımı oryelle açtı ama hiç yıpranmadı sonra açık bir kızıl yaptı kiremit gibi oldum bir daha kendim ne zaman boyamalıyım sizce? bir şarap kızılı koyu bir renk mi?:KK34:

arkadaşlar bilenlerden yardım istiyorum ne yaptım ne ettimse saçlarımdaki bakırlık dorelikten kurtaramadım, önceden olsa da olur diyordum ama bu aralar çok rahatsız olmaya başladım.. kullandığım boyalar hakkında kısa bir bilgi vereyim; (4-5 aylık süreç içerisinde)

kuaförde kumrala boyatmıştım ki onda da kızıllık vardı,
sonra altın toffee ile dipboya yapmıştım,
biraz tonu açılsın diye loreal exc. 8.0 ve 8.1 karıştırdım boyadım,
sonra biraz daha açılsın diye vitalin 9.0 ve 9.1 karıştırdım boyadım, boyalı yerlerin bile tonunu açtı, dipleri ise çok kötü koyu sarılar olur ya öyle oldu
bende dipleri palette 7.0 alıp boyadım ama o da pek tutmadı, iki hafta sonra da bu sefer nevacolor 7.1 ile dipleri tekrar boyadım..
evet ton koyulaştı ama halen o dorelik bakırlık var saçımda.. acaba diğer boyamalarda da sadece küllü mü kullanmalıydım?
gerçi en son dipboya dediğim gibi sadece küllü ile yaptım ama yine de halen o kızıl-bakır dore yansıma var..

hani 'bugün ne giysem' progmanında ivana sert'in dipleri var ya boya mı bilmiyorum ama hiç bir yansıma yok küllü grimsi doğal gözüküyor ya da kavak yellerinde mine karakterini canlandıran aslı enver'in dipleri.. bilmiyorum onlar kendi saçlarımı ama öyle bir yansımasız doğal kumral istiyorum.. küllü bir renk ile bunu başarmam lazım ama hangi marka iyidir arkadaşlar, bilenlerden lütfen tavsiye alabilir miyim? yoksa illa kuaföre mi gidicez? :KK31:

arkadaşlar bilenlerden yardım istiyorum ne yaptım ne ettimse saçlarımdaki bakırlık dorelikten kurtaramadım, önceden olsa da olur diyordum ama bu aralar çok rahatsız olmaya başladım.. kullandığım boyalar hakkında kısa bir bilgi vereyim; (4-5 aylık süreç içerisinde)

kuaförde kumrala boyatmıştım ki onda da kızıllık vardı,
sonra altın toffee ile dipboya yapmıştım,
biraz tonu açılsın diye loreal exc. 8.0 ve 8.1 karıştırdım boyadım,
sonra biraz daha açılsın diye vitalin 9.0 ve 9.1 karıştırdım boyadım, boyalı yerlerin bile tonunu açtı, dipleri ise çok kötü koyu sarılar olur ya öyle oldu
bende dipleri palette 7.0 alıp boyadım ama o da pek tutmadı, iki hafta sonra da bu sefer nevacolor 7.1 ile dipleri tekrar boyadım..
evet ton koyulaştı ama halen o dorelik bakırlık var saçımda.. acaba diğer boyamalarda da sadece küllü mü kullanmalıydım?
gerçi en son dipboya dediğim gibi sadece küllü ile yaptım ama yine de halen o kızıl-bakır dore yansıma var..

hani 'bugün ne giysem' progmanında ivana sert'in dipleri var ya boya mı bilmiyorum ama hiç bir yansıma yok küllü grimsi doğal gözüküyor ya da kavak yellerinde mine karakterini canlandıran aslı enver'in dipleri.. bilmiyorum onlar kendi saçlarımı ama öyle bir yansımasız doğal kumral istiyorum.. küllü bir renk ile bunu başarmam lazım ama hangi marka iyidir arkadaşlar, bilenlerden lütfen tavsiye alabilir miyim? yoksa illa kuaföre mi gidicez? :KK31:

Canım bu sayfadaki resimli mesaja bakar mısın, irmaky arkadaşımızın eklediği.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/449506-kullu-kumral-icin-yardim-kizlar.html

mrb ya bişey sorcm :s saçlarımda siyah boya var ama bir yıl oldu boyayalı..daha sonra hiç boyamadım..akmasını bekliyorum..saçlarım çok uzun ayrıca..şimdi sıcak çikolata yaptırmak istiyorum ama oryalle açmak gerekiyomuş kuaför öyle söyledi..saçlarım ya kötü olursa? :S bi fikir verir misiniz?

Bende birşey sormak istiyorum. KK'da sayfanın yan tarafında bir harbal hair care saç bakımı (hc) reklamı orda saçları uzun bir kız var reklamda onun saç rengi hakkında bilgisi olan varmı ? Bilen varsa ne renk olduğunu yada anlayan yazabilirmi?

kızlar az önce bimden geldim saç boyaları takıldı gözüme bimin kendi ürünüymüş adına tam bakmadım a harfiyle başlayan bişeydi saç kremi filanda varmış fiyatı 4.95 ti kullanan varmı aranızda renkleri güzeldi saçlarım 7/1 küllü kumral ne renge boyasam açılır acaba?

Merhaba
Benim ten rengim çok açık, saçımı açık bir renk yapmak istiyorum, şu an kumral renkte ne açık ne koyu.
aşağıdaki renk gibi istiyorum uçları açık olacak şekilde krepe balyaj mı olur??
Bir de saçıma çok açıcı kullanılmadan bu renk bulunsun istiyorum. Saçım çok yıpranmasın.

$amy-adams-enchanted-world-premiere-ITcwwH.jpg

merhaba kadınlar,aranıza yeni katıldım..bir sorum olacak. su an saclarım akmıs kızıl halinde:)daha önce oryalle acıp kızıl yapmıstım. su an tahmin edersiniz koyu turuncumsu bir rengi var.. sizce bu sac renginin üstüne tarçın bakır yapsam cart turuncu bir renk mi olur ?ben şöyle bir renk istiyorum nasıl elde edebilirm? cok teşekkürler...
$nov-2010-flare-cover-cropped.jpg

Son düzenleme:
merhaba kadınlar,aranıza yeni katıldım..bir sorum olacak. su an saclarım akmıs kızıl halinde:)daha önce oryalle acıp kızıl yapmıstım. su an tahmin edersiniz koyu turuncumsu bir rengi var.. sizce bu sac renginin üstüne tarçın bakır yapsam cart turuncu bir renk mi olur ?ben şöyle bir renk istiyorum nasıl elde edebilirm? cok teşekkürler...
Eki Görüntüle 233932

saçlarını kızıla boyayanların paylaşım alanında da sormuştum ama cevap gelmedi. burada da sorayım dedim.
merabaaa. uzun zamandır saçımı kırmızıya boyatmak istiyorum ama bir türlü cesaret edemedim. boyatınca yakışmazsa diye endişeleniyorum. kuaföre o kadar para verip sonrasında beğenmediğim için tekrar boyamak da istemiyorum. o yüzden ilk olarak nasıl durucak bende diye deneme açısından evde boyayayım dedim ama bu konuda hiç bilgim yok nerdeyse saçımda şuan siyah boya var. doğal rengi de siyah. diplerden bir kaç santim doğal saç çıkmış olması lazım. açıcı alsam b kadar koyu bir rengi açabilir mi? dipleriyle uçlarında renk farkı olur mu? kırmızı boyayabilecek kadar açabilir miyim saçımın rengini? yoksa hiç riske girmeden kuaföre mi gitmeliyim?

saçlarını kızıla boyayanların paylaşım alanında da sormuştum ama cevap gelmedi. burada da sorayım dedim.
merabaaa. uzun zamandır saçımı kırmızıya boyatmak istiyorum ama bir türlü cesaret edemedim. boyatınca yakışmazsa diye endişeleniyorum. kuaföre o kadar para verip sonrasında beğenmediğim için tekrar boyamak da istemiyorum. o yüzden ilk olarak nasıl durucak bende diye deneme açısından evde boyayayım dedim ama bu konuda hiç bilgim yok nerdeyse saçımda şuan siyah boya var. doğal rengi de siyah. diplerden bir kaç santim doğal saç çıkmış olması lazım. açıcı alsam b kadar koyu bir rengi açabilir mi? dipleriyle uçlarında renk farkı olur mu? kırmızı boyayabilecek kadar açabilir miyim saçımın rengini? yoksa hiç riske girmeden kuaföre mi gitmeliyim?

Ben senin yerinde olsam kuafore giderdim canim,dogal rengim siyah diyorsun cunku,kendin yapman zor olur.

Merhaba!

Diplerini açıcıyla açacaktır muhtemelen, kuaförüne doğal açıcıyla açmasını söyle, o şekilde daha az yıpranır diye tahmin ediyorum. Ben bir ara kızıl kullanmıştım ve duş alırken çok fazla akıyor, eğer kızılı kırmızı gölgeler şeklinde yaptırırsan da bir süre sonra turuncu gibi bir renge dönüyor ve yenilemen gerekiyor. Yani bakımı uğraştırıcı, ama çok dikkat çekici, güzel bir renk. Eğer bakımıyla uğraşabilirim dersen evet saçının rengini açarlar, ama bunun için kuaföre git, sonrasında kendin evde boyarsın, ama ilk sefer için kesinlikle kuaföre git derim!

Sevgiler

X