-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #4.221
mrb canım benim istediğin saç rengide bu ama tam olarak ne renk bulamadım sen buldun mu acaba geri dönersen çok sevinirim :)
cnm resmi al kuaföre git onlar orda sana yardımcı olur zaten bende öyle yapıyorum ve renk tutuyo belki renk bazı renklerin karısımı olabilir
ya arkadaşlar, orijinalde saç rengim bu
ama ben geçen yıl kahverengiye boyattığım saçlarımdan şimdiye kalan kızıllıklardan kurtulmak ve kendi rengime dönebilmek için uğraştım biraz fakat sonuç aynen şu oldu:
şimdi ben bunun üstüne ne boyasam kendi rengime dönerim ya da kızıllıktan kurtulurum acaba? tabii ki siyaha başvurmadan :/
evet canım çok koyu renk istemiyorum, doğal durması tercihimdir. küllü kesin sonuç verir mi bambaşka bi sonuçla karşılaşırsam annemin beni bu kez vuracağından şüpheleniyorum :))
helena2193; ay millet neler yapıyor canım hiç haberim yok akıtmak falan... beyaz sabun olması şart değildir umarım :)
bilqe_sena; valla canım işte kendi rengi kumraldı ve çıkmaya başlamıştı ama yarısı çikolata kahve idi, üstüne tekrar kumral boyayınca bu renk çıktı ortaya fakat açma işlemi yaptığım için böyle oldu galiba... loreal excellence kumral ile boyadım.
helena2193; ay millet neler yapıyor canım hiç haberim yok akıtmak falan... beyaz sabun olması şart değildir umarım :)
bilqe_sena; valla canım işte kendi rengi kumraldı ve çıkmaya başlamıştı ama yarısı çikolata kahve idi, üstüne tekrar kumral boyayınca bu renk çıktı ortaya fakat açma işlemi yaptığım için böyle oldu galiba... loreal excellence kumral ile boyadım.
benimde saçlarım buna yakın renk ben evde dip boya yapmaya korkuyorumEki Görüntüle 217526
kızlar saç diplerimi evde kendim boyamak istiyorum ne önerirsiniz acillll
öneri wericek yokmuuuuuu