Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Eki Görüntüle 209798 sizce bu saç balyajlı mı aralarda kahveler var gibi sanki sizce nasıl tutturulr bu renk şimdiden teşekkürler.cep telefonuma attım kuaföre göstercem ama burdaki gibi belirgin görünmüyor.yıllardır bu rengi istedim ve tutturcam diye röfle üstüne röfle yaptırdım ama oda saçta kalıp kalıp duruyor homojen bir renk için gereken tekniğe balyaj diyorlarmış yeni öğrendim.yorumlarınızı bekliyorum.:KK52:

o saç ballı bisküvi belki evet ama sen kuaförüne böyle anlatırsan zemine turuncuya yakın bir renk boyayıp üzerine alakasız balyajlar atarlar işini iyi bilen kuaför çok az maalesef...çok mağdur oldum ben zamanında sen de dikkat et cnm :KK34: aslında fındık kabuğu üzerine çok sık röfle attırırsan bu renge yakınlaşırsın bence ama fındık kabuğunda dorelik çok çok az olcak resimdeki gibi.. kuaförün tutturabilir mi bilmiyorum :26:

Son düzenleme:
o saç ballı bisküvi belki evet ama sen kuaförüne böyle anlatırsan zemine turuncuya yakın bir renk boyayıp üzerine alakasız balyajlar atarlar işini iyi bilen kuaför çok az maalesef...çok mağdur oldum ben zamanında sen de dikkat et cnm :KK34: aslında fındık kabuğu üzerine çok sık röfle attırırsan bu renge yakınlaşırsın bence ama fındık kabuğunda dorelik çok çok az olcak resimdeki gibi.. kuaförün tutturabilir mi bilmiyorum :26:

ay cok sağolun ya sizden aldığım bilgileri benim fikrimmiş gibi söyliycem kuaföre:KK66:bilgili olduğunuzu anlayınca korkup daha dikkatli oluyor kuaförler:79:ay vallahi rahatladım şimdi ne diycem gidince diye düşünüp duruyordum komik komik cep telefonumu uzatıp bu renk neyse bu rengi istiyorum demeye utanıyordum cooooooooookkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim

önemli değil canım, inş. kuaförün istediğin rengi tam olarak tutturur .sen yine de resim de götür yanında ne olur ne olmaz:) sonucu bekliyorum:)

slm kızlar. bana bi fikir verirseniz çok sevinirim. 1 sene önce koyu kestane boyamıştım saçlarımı. baya bi aktı belli belirsizdi . koleston terrakota rengine boyamaya karar verdim. ama kulak hizzama kadar kendi doğal saçlarım çok güzel tuttu aşağısı çok koyu bir renk oldu . beyaz sabunla uçları yıkadıkça biiraz aktı ama çok fark var dipler açık uçlar koyu. ama bu terrakota renginide çok beğendim. boyalı saçlarımı evde kendim açabilirimiyim hiç bi fikrim yok. koleston açıcı varmış ama saçlara çok zarar verebiliyormuş ve yanabiliyormuş. belime kadar saçlarım korkuyorum açıcı uygulamaktanda yanarsa diye.. önerebildiğiniz açıcı varmı yada yöntemi.

fotograf eklemeyide bilmiyorum bilsem eklicem

Son düzenleme:
Hanımlar merhaba.

Ben daha önce saçımı hiç boyatmadım. Değişiklik olsun istiyorum artık. Kendi açık kahve rengimi de sevdiğim için yarı kalıcı bir boya kullanmak istiyorum. 6 hafta, 28 yıkama sonra geçenler gibi. Fakat bu boyalar sanırım tamamen akmıyor. Mesela Loreal casting color 28 yıkama dayanıyor diyorlar ama sonrasında tamamen akmıyormuş.

Benim istediğim de tamamen akacak bir boya. Bir iki ay yeni renkle hevesimi aldıktan sonra saçımın eski haline dönmesini sağlayacak bir boya var mı? :KK1:

sacımı boyattım ama günlerce arayıp sorduğum hillary duff un saç rengine değil acık kumral üstüne sarı balyaj yaptı fena olmadı ama tamda istediğim gibi değil şuan küllü sarı gibi daha açılınca nasıl olur bilmiyorum.size sorduğum saç rengini çeiştli kuaförlere sordum kimi iki kez saçını açacağız dedi uçlarda koyu kahve renk vardı yıpranmasın diye kabul etmedim.en son gittiğimde sarı üstüne benzer sarı tonunda röfle yapmışlar dedi cok sapsarı bişey olurum diye ondanda vazgeçip yine normal röflemi yaptırdım haber vereyim dedim yinede yardımlarınız için çok teşekkür ederim $Photo_00004.jpg $Photo_00004.jpg

Eklentiler

• $Photo_00012.jpg
    $Photo_00012.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 219
Son düzenleme:
arkadaşlar benim saçlarım doğal siyah birsürü kuaföre danıştım saçıma sarı röfle istiyorum diye.saçlarım hiç boyanmadığı için üstüne röfle olurmuş.kimisi saçlarını açık kumrala filan çewir dedi onun üstüne röfle attır dedi ama kuaförler öyle demiyo.saçın çok işlemden geçer yıpranır diyo.doğal saçın zaten üzerine röfle güzel tutarmış.ama ilk kez boyatacağım için cesaretim yok we kuaföre önce önlere filan bikaç paket atıp yakışıp yakışmayacağını görmek amacıyla atmasını istedim.ilerleyen haftalarda yapıcam.yakışırsa tamamen yaptırıcam.doğal saçın üstüne röfle yaptıranlar yazarsa sewinirim...

arkadaşlar benim saçlarım doğal siyah birsürü kuaföre danıştım saçıma sarı röfle istiyorum diye.saçlarım hiç boyanmadığı için üstüne röfle olurmuş.kimisi saçlarını açık kumrala filan çewir dedi onun üstüne röfle attır dedi ama kuaförler öyle demiyo.saçın çok işlemden geçer yıpranır diyo.doğal saçın zaten üzerine röfle güzel tutarmış.ama ilk kez boyatacağım için cesaretim yok we kuaföre önce önlere filan bikaç paket atıp yakışıp yakışmayacağını görmek amacıyla atmasını istedim.ilerleyen haftalarda yapıcam.yakışırsa tamamen yaptırıcam.doğal saçın üstüne röfle yaptıranlar yazarsa sewinirim...

normalde röfle zaten doğal saç üzerinde daha iy durur.en azından röfleyi yaptırdıktan sonra 5-6 ay diplerden saç çıksada garip durmaz.tek problem saçlarının siyah olması.siyahın üzerine sarı röfle balyaj çok çirkin durur.eğer sarıya yakın tonlar istiyorsan saçını önce kumral boyatıp sonra röfle attırmalısın.ama kendi saçının üzerine attıracağın röfle boyayla yapılıp saçının 2-3 ton açığı birenkle yapılırsa çok güzel olur.iyi bir kuaför bul bence siyah saça açıcıyla röfle yapan kuaförlerden uzak dur.

çok saolun bilgileriniz için.tabi ilk seferde çok sarı bi renk yaptırmam.dediğiniz gibi saçımın bikaç ton açığı renklerde bi röfle olur.kuaförde öyle söyledi.saçların yanar dedi.ayarlıycağını söyledi.fırsat bulup bir gün gidicem inşallah.önce bi kaç paket attırıcam.yazarım zaten nasıl olduğunu tekrar teşekkürler...

garnierin küllü açık sarısını deneyen oldu mu? şu an saçlarım bal köpüğü-karamel gibi. turunculuğun azalmasını ve saç rengimin biraz daha açılmasını istiyorum
$garnier 9-13 açık küllü sarı.jpg

koyu kızılı kapatmak için küllü kumrala boyadım. tam kapatmadı, ışıkta kızıllar belli oluyor. tekrar boyama süresi ne kadar olmalı? biran önce kapansın diye birkaç gün arayla boyanır mı?

Eure Fotos N°16 - Mädchen.de-Forum kızlar bu site hangi ülkeye ait çok merak ettim.Dilini bilmiyorum...Her neyse saç rengi bakarken buldum,siteye resmini ekleyen 1 tane çirkin bayan olmamakla beraber birinin saç rengine bayıldım...Sizce bu ne renk? ve benim saçlarım diplerde 4 cm e yakın kendi saçım var orta kestane,geri kalan kısımda röfle...bu rengi nasıl elde edebilirim fikri olan varmı?

Uploaded with ImageShack.us

rihanna-AMA.jpg

kizlar bu sac rengi tam olarak ne? birde nasil bu rengi elde ederim? benim saclarim cok siyah.
Peki siz rihnnaya bu sac rengini yakistirdinizmi?Benim tenimde bronz.Kizil istiyorum cok ama karar veremedim. :KK4:

mrb canım benim istediğin saç rengide bu ama tam olarak ne renk bulamadım sen buldun mu acaba geri dönersen çok sevinirim :)

kızlar meyranın son klibindeki saç renginin ne olduğunu bilen varmı.bakır akaju die duydm ama akaju daha kızıl olmuomu meyranın güneşte sarımsı bi bakır oluo

kızlar ben saçlarımı sarıya boyattım sonra begenmedim ve 1 ay sonra koyu kahveye boyattım ve saçlarım sarartıcıdan olsa gerek çok yıprandı şuanda dip boyam baya çıktı ve saçlarımı boya akana kadar boyatmak istemiyorum buda 2-3 sene kadar oluyo ama kuaförüm boyatman lazım boyatmadan olmaz kötü olur saçların dedi sizce boyatmasam saçlarım kötü olurmu yıpranma dökülme falan?? acil cevaplarınızı bekliyorum..

yapratmayı boya geçirmezki. bnce biraz bakım yap onun yerine saçına 1 ay snra falanda istediğin renge boyarsın. boya çok zarar vermio oriel kadar ama saçı da iileştirmio

X