Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Bu renk ne kadar güzel bende böyleistiyormu :KK43:

canım bu rengı yapabıldınmı benım kendı sacım bu renk sımdı ıse sarıya boyamstm son 2 yıldır sarı kullanıyorum ama kendı sacıma donmek ıstıyorum oda bu renk ama hangı boyayı kullancgmı blmıorm sen yaptınmı tuttumu bu renk

kızlar ben saclarımı cok boyadıgım ıcın eskıden artık acıcı renklerınde bılıorum eger sacınızı acmak ıstıyorsanız koleston rofle setı var rofle gıbı yapablrsınız yada koleston 9 numara acıo bayagı. eger dıp boyanızı yapcksanız ben koleston 8 numarayı kullanıyorum platın degıl sarı ama dogal sarı benm sacım eger platın olanlar varsa 9 numarayı kullanabılırler

kızlar ben saclarımı cok boyadıgım ıcın eskıden artık acıcı renklerınde bılıorum eger sacınızı acmak ıstıyorsanız koleston rofle setı var rofle gıbı yapablrsınız yada koleston 9 numara acıo bayagı. eger dıp boyanızı yapcksanız ben koleston 8 numarayı kullanıyorum platın degıl sarı ama dogal sarı benm sacım eger platın olanlar varsa 9 numarayı kullanabılırler
boyalı saçlarıda açıyormu acaba?

mutlak mutluluk cnm altın kahve paletteyı kuzenm kullandı ılk surdugunde kızılımsı durabılr bakır gıbı rengı tutuo zmnla bırz daha kızıllıgını bakırlıgını kaybedıo

mutlak mutluluk cnm altın kahve paletteyı kuzenm kullandı ılk surdugunde kızılımsı durabılr bakır gıbı rengı tutuo zmnla bırz daha kızıllıgını bakırlıgını kaybedıo

canım cevabın için teşekür ederim
ben kahve parlak kahve istiyorum ışıl ışıl yani
umarım dediğin gbi kzııllık ve bakırlık olmaz fazla

Arkadaşlar bu akşam bitkisel bi boya aldım,ado Color Soin.fiyatı 32 tl :) benim saçım küllü kumral sarı arası bişey,şimdi de küllü sarıını aldım,denicem bakalım nasıl olcak.bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

saçlarımı önceden platinin 1-2 ton koyusuna boyatmıstım tabi dipleri aka aka ben komple uclarındaki renge boyatmaya karar verdim ve boyattım beyazımsı bi renk yaptılar hiç begenmedim 3-4 gün sonra gidip koyu karamele boyattım tekrar sarıya dönme ihtimalim warmı???

Kızlar saçlarımı iki hafta önce Kolestonun patlıcan moruna boyadım fakat istediğim gibi canlı bir renk olmadı.Bu hafta Palettenin 4-99 nolu patlıcan morunu aldım bu çok daha canlı görünüyor resimde.Sizce patlıcan morunun üstüne bunu boyadığım zaman saçım bundan nasıl etkilenir?Ve iki hafta süreden sonra saçımı tekrar boyamak zarar verir mi?Fikirlerinizi bekliyorumm.

kızlar altın karamel ve bronz kahve renklerinden hangisi daha güzel kararsızım beyaz tenliyim kendi saçım koyu kahve koyu bir renk istiyorum tavsiyeleriniz var mı:44:

meraba arkadaşlar.bikaç yere sordum ama cvp alamadım.lütfen bilen birileri cvp yazsın.ben saçımı boyatmak istiyorum saçımda boya yok ama goldwell boyasını kullanmak istiyorum daha kaliteliymiş.bu boyayı kendim nerde bulabilirim.eğer bulamazsamda bu boyayı kullanan kuaför bilen varmı?eminim vardır ama ben bilmiyorum lütfen cvp yazın.avrupa yakasında sosyetik olmayan,bu boyayı kullanan kuaför arıyorum...çok pahalı kuaförlerden olmasın lütfen

merhaba arkadaslar

loreal casting serisinden

CAFFE LATTE 623
BAL KAHVE 634
CIKOLATA KARAMEL 630

bu renkleri deneyenleriniz var mi acaba (kendi sacim koyu kestane- kahve gibi esmer tenliyim) acaba hangisi daha iyi olur

simdiden tesekkurler

Son düzenleme:
X