- 13 Şubat 2011
- 424
- 0
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #3.961
Arkadaşlar;azda olsa önlerimde beyazlarım var canımı sıkıyor.saçım zaten kahve.canlı+pırıltılı bir kahve tonuna boyamak istiyorum.Yazada balyaj düşünüyorum.Ne dersiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ciciler koyu kahveye saç boyayan güzel hatunlar bu renk siyah kadar koyumu? Ve asıl önemliside kızıllık varmı bu tonda.Orta kahve için ne düşünüyorsunuz bu renk sicak ir renkmi parlakmı?
Gamze özçeliğin renginede gelince bence koyu kestane değil siyah olabilir.Aslında bu tarz filmlerden renk beğenmek yanıltıcı olabiliyor.Işıklar makyajları falan aslında siyah gibi değil gibi duruyor değilmi ama bence koyu ama dediğim gibi makyajı ve ışık onu yumuşatıp gözümüze farklı gösterebiliyor.Ropörtaj verirse öğrenilir :)
Arkadaşlar;azda olsa önlerimde beyazlarım var canımı sıkıyor.saçım zaten kahve.canlı+pırıltılı bir kahve tonuna boyamak istiyorum.Yazada balyaj düşünüyorum.Ne dersiniz?
Palettenin ışıltı serisine bir bak istediğin gb canlı ışıltılı bulabilirsin kolestondada bir kaç ışıltılı kahve tonu var.
Çok teşekkürederim arkadaşım.yarın çıkınca bakim bu renklere.Karışımda olabilir mi acaba.İlk defa kendim evde boya yapıcam,öneriniz varmı
Mrb foruma yeniyim bi kusurum olursa affola:) Buradaki konuların bir çoğunu gözden geçirdim saç boyamaya gelince birçok kişiye yardımcı olduğunuzu gördüm bir umut banada fikir verirsiniz diye size anlatayım..
Öncelikle saçlarım bal köpüğü/karamel üzerine platin röfleliydi sarılar istemediğim şekilde yoğun olunca zamanla sadece üst bölümlerine balyajlar atıldı uzadıkça o yoğunluk kesimlerle azaldı yıllarca kullandım bu rengi gel gelelimki ana rengim koyu olunca açma işlemi yapılıyordu saçıma ve son işlemde nedense saçlarım çok kötü oldu yandı allahtanki sadece üstlere bir kaç paket atıldığı için saçımın tamamı yanmadı ama sarıya dama dedim Birde üzerine bal köpüğü tonlarına açma işlemi yapılmadan dogal rengim üzerine 11-12 numara boya ile zaten acıldıgını gorunce kuaforlerede uyuz oldum iyisimi ben kendi rengime döneyim deyip saçlarımı kendim koyu kahveye boyadım ama bildiğin siyah oldu aslında benım bi şikayetim yoktu yakıştıda ama çevremdekiler yıllarca açık renkte gördükleri içindir sanırım bir türlüü alışamadılar annemde dahil olmak üzere ki onun fikirleri önemli benim için neyse baktım olmıcak yavaş yavaş saçtan akıtmaya başladım buradaki arkadaşların tavsiyeleri üzerine sabunla yıkadım sabun zarar verdiği için bakımlarla saçı destekledim turplu su elma sirkesi badem ve hint yağına bemiks bepanten ve evigen ampül, zetin yağına yumurta gibi bitkisel cozümlerin yanında bonacure bakımlarını uyguladım en son üstüne koleston perfect 12 numarayı boyadım koleston perfecti seçmemin sebebi güçlü bi boya olmasıydı açsa açsa bu açar dedim aldım açtımı açtı siyahlık yok artık dore kahveye bakan bir renk oldu sanki resimleri altta flashlı ve flashsız:
Eki Görüntüle 145461 Eki Görüntüle 145462
Şimdi benim istediğim renk alttaki resimde bu rengi doğal saç rengi siyahın üzerine 9.1 veya 9.11 boyayarak elde ediyormuş benmim dipten çıkan saçlar zaten doğal rengi koyu olduğu için aynı sonucu elde edebiliyorum ama önemli olan geri kaalanı nasıl bu renge ulaştırabilirim hangi boyayla veya hangi aşamalardan geçmesi gerek?
Eki Görüntüle 145465
ciciler koyu kahveye saç boyayan güzel hatunlar bu renk siyah kadar koyumu? Ve asıl önemliside kızıllık varmı bu tonda.Orta kahve için ne düşünüyorsunuz bu renk sicak ir renkmi parlakmı?
Gamze özçeliğin renginede gelince bence koyu kestane değil siyah olabilir.Aslında bu tarz filmlerden renk beğenmek yanıltıcı olabiliyor.Işıklar makyajları falan aslında siyah gibi değil gibi duruyor değilmi ama bence koyu ama dediğim gibi makyajı ve ışık onu yumuşatıp gözümüze farklı gösterebiliyor.Ropörtaj verirse öğrenilir :)[/bende sarıdan döndüm 3.0 ile kesinlikle siyah gibi durdu zemin açık olunca 1 hafta sonra tekrar 3.0 ile boyadım koyu kahve yazıyor kutusunda ama bence siyah :) pişman değilim daha bi şeker oldum herkes siyaha boyadım sanıyor ama ben 3.0 boyadım palettenin yalancısıyım bu ara bir arkadaşım koleston 3.0 boyadı onun ki resmen siyah oldu asil ....asi..... ve siyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Canım teşekkürler dediğim gibi saçımın kendi rengi koyu kahve ama boya olarak kullanınca siyaha yakın olduğu söyleniiyor.O yüzden tereddütte kaldım orta kahveyemi boyasam yoksa koyu kahveyemi bilemedim.ben aslına bakarsanız parlak kızıllık olmayan koyu bir renk istiyorum kestanelerde olduğu için koyu kestane o yüzden diyemiyorum nasıl boyayacağım biliyorum
Mrb foruma yeniyim bi kusurum olursa affola:) Buradaki konuların bir çoğunu gözden geçirdim saç boyamaya gelince birçok kişiye yardımcı olduğunuzu gördüm bir umut banada fikir verirsiniz diye size anlatayım..
Öncelikle saçlarım bal köpüğü/karamel üzerine platin röfleliydi sarılar istemediğim şekilde yoğun olunca zamanla sadece üst bölümlerine balyajlar atıldı uzadıkça o yoğunluk kesimlerle azaldı yıllarca kullandım bu rengi gel gelelimki ana rengim koyu olunca açma işlemi yapılıyordu saçıma ve son işlemde nedense saçlarım çok kötü oldu yandı allahtanki sadece üstlere bir kaç paket atıldığı için saçımın tamamı yanmadı ama sarıya dama dedim Birde üzerine bal köpüğü tonlarına açma işlemi yapılmadan dogal rengim üzerine 11-12 numara boya ile zaten acıldıgını gorunce kuaforlerede uyuz oldum iyisimi ben kendi rengime döneyim deyip saçlarımı kendim koyu kahveye boyadım ama bildiğin siyah oldu aslında benım bi şikayetim yoktu yakıştıda ama çevremdekiler yıllarca açık renkte gördükleri içindir sanırım bir türlüü alışamadılar annemde dahil olmak üzere ki onun fikirleri önemli benim için neyse baktım olmıcak yavaş yavaş saçtan akıtmaya başladım buradaki arkadaşların tavsiyeleri üzerine sabunla yıkadım sabun zarar verdiği için bakımlarla saçı destekledim turplu su elma sirkesi badem ve hint yağına bemiks bepanten ve evigen ampül, zetin yağına yumurta gibi bitkisel cozümlerin yanında bonacure bakımlarını uyguladım en son üstüne koleston perfect 12 numarayı boyadım koleston perfecti seçmemin sebebi güçlü bi boya olmasıydı açsa açsa bu açar dedim aldım açtımı açtı siyahlık yok artık dore kahveye bakan bir renk oldu sanki resimleri altta flashlı ve flashsız:
Eki Görüntüle 145461 Eki Görüntüle 145462
Şimdi benim istediğim renk alttaki resimde bu rengi doğal saç rengi siyahın üzerine 9.1 veya 9.11 boyayarak elde ediyormuş benmim dipten çıkan saçlar zaten doğal rengi koyu olduğu için aynı sonucu elde edebiliyorum ama önemli olan geri kaalanı nasıl bu renge ulaştırabilirim hangi boyayla veya hangi aşamalardan geçmesi gerek?
Eki Görüntüle 145465
Tşk ilgilendiğin için akıtma işleminden haberim var goldwell ve igoranın ürünlerini araştırdım ayrıca loreal'in de varmış bu ürünleri birkaç kuaföre sordum öle bişey yok dedi kendim alıp yapamazdım daha böle bir üründen bile haberi olmayan kuaförün eline ürünü götürsem uygula desem nolurdu allah bilir... Ayrıca igoranın 4-5 tona kadar boyalı saçı acabilen boyası çıkmış sitesinden inceledim kullanan bir kuaför aradım bulamadım kendim alıyım dedim oda yok anlıcan burda güvenilir bi kuaför yok varsada ben bilmiyorum kendi kuaförümdende tiksindim nedenine gelince doğal rengimi 7 tonlarına getirmek için oryal gerekmediği halde kullanan kuaföründe ehliliğinden şüpheliyim :44: Onuda tesadüfen öğrendim..
Aslında koyu renk güzeldi ama yüz hatlarımı çok sert gösterdiğini söyleyince herkez soğudum. Kızıllık yoğun haklısın hatta resimlerde az bile belki önceki boyadığım kahveden kaynaklanıyor birde alttaki renk dore olunca dahada belli oluyor saç boyamaya yabancı değilim ama işin içinde saçın rengini değiştirmek olunca emin olmadan bişey yapmak istemiyorum 9.11 doğal rengin üzerinde istediğim tonlara ulaşıyor ama uçlar sonuta boyalı uçlarıda 9.11 ile boyarsam gene ton farkı olmazmı? ilk boyamada 12.11veya 11.11e igoranın 0.22 az miktar turuncu azaltıcısından karıştırıp diplere olan kadar olan kısmını dengelemek amaçlı boyasam sonraki boyamalarda 9.11 devam etsem nasıl olur?