Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Arkadaşlar bnm saç rengim koyukahveye yakın bir ton.Bense şöyle parıldayan hoş sıcak bir kahve tonu istiyorum.Önerisi olan var mı?

merhaba arkadaşlar saçlarım doğal siyah şimdiye kadar hiç boyatmadım.ama artık boyatmak istiyorum we tercihim sarı.ne yapabilirim sizce kuaförüme gittim bana saçının üstüne röfle yapıp üzerine cila atacağını söyledi.doğru mudur nasıl bir yol islemeliyim yardımcı olursanız sewinirim

2-3 ayda bir röfle parası vermek istiyorsan yaptır. yok veremem dersen saçınının rengini açtır. güzel bir tona boyat. sonra da numarasını elıp hep evde boya. karar senin.

ciciler koyu kahveye saç boyayan güzel hatunlar bu renk siyah kadar koyumu? Ve asıl önemliside kızıllık varmı bu tonda.Orta kahve için ne düşünüyorsunuz bu renk sicak ir renkmi parlakmı?

Gamze özçeliğin renginede gelince bence koyu kestane değil siyah olabilir.Aslında bu tarz filmlerden renk beğenmek yanıltıcı olabiliyor.Işıklar makyajları falan aslında siyah gibi değil gibi duruyor değilmi ama bence koyu ama dediğim gibi makyajı ve ışık onu yumuşatıp gözümüze farklı gösterebiliyor.Ropörtaj verirse öğrenilir :):21:

kızlar bi sorum var bi saç ard arda boyanması için kaç gün beklemesi lazım sizce

kızlar bi sorum var bi saç ard arda boyanması için kaç gün beklemesi lazım sizce

canım ,normalde en az 2 hafta geçmesi gerek..
ama ben aynı gün 2 kere boyadığımı bile bilirim..ahh..bu saçlarım dile gelse,neler neler söyler benim hakkımda...
şimdi de açtım,2 güne boyarım herhalde..

canım ,normalde en az 2 hafta geçmesi gerek..
ama ben aynı gün 2 kere boyadığımı bile bilirim..ahh..bu saçlarım dile gelse,neler neler söyler benim hakkımda...
şimdi de açtım,2 güne boyarım herhalde..

canım bende pazartesi açtırdım ama saçımda sarı kızıl siyah vs ne ararsan var yani bugün gittim geri kuaföre cuma gel dedi ama ben böle gezmek istemiyorum o güne kadar okula giderken utanıyorum resmen ondan sordum bide bu açılmışları en iyi ne kapatırki arada renk farkı olmaması için

loreal matrix 6M ve 505n ,5Nw numaralı boyalar hakknda bilgisi olan varmı?. kızıl içermeyen orta tonda çok koyu olmayan kahve arıyorum. ama açık kahveler yda sıcak khveler şu an saçıma tutmyacak durumda.siyah gbi durmyan, kahve oldgu belli bi renk arıyorm..benim saçım şu an srunlu bi hlde bikaç renk farkllğı var.açma ile bile olmaz deniyor. bikaç kuaför 5.0 öneriyor renk farkım kpansn,dzgn bi renk olsun diye..ama farklı markalarn kataloglrna tek tek baktm 5.0 bya koyu siyaha ykn geldi .hele ıgora royalınki bya koyu duruyor..bazı dandik marklrda da bi garip bi ton gbi geldi.açık khve dyo ama pek benzetemedm. ne önerirsnz? ayrıca koleston perfect 6/77 nasıl bi renk çıkıyor.onda kızıllık var mı? saçmda gtmek blmeyen bi kızllk var zaten önceden beri,zmnnda okdr kurtulmk istedgm hlde kızllı renkler yptılar.brde saçm önceden açma kpama işlemi görmştü.. kızıllı olmayan bi renkle boyamam gerekiyor.. ama matrix katalognda 6M GÜzel gbi geldi. ve ya siyaha yakn olmayan 5 tonnda bi khveyi hngi markada önerrsnz. loreal castingden bi ton öneren var mı?

loreal matrix 6M ve 505n ,5Nw numaralı boyalar hakknda bilgisi olan varmı?. kızıl içermeyen orta tonda çok koyu olmayan kahve arıyorum. ama açık kahveler yda sıcak khveler şu an saçıma tutmyacak durumda.siyah gbi durmyan, kahve oldgu belli bi renk arıyorm..benim saçım şu an srunlu bi hlde bikaç renk farkllğı var.açma ile bile olmaz deniyor. bikaç kuaför 5.0 öneriyor renk farkım kpansn,dzgn bi renk olsun diye..ama farklı markalarn kataloglrna tek tek baktm 5.0 bya koyu siyaha ykn geldi .hele ıgora royalınki bya koyu duruyor..bazı dandik marklrda da bi garip bi ton gbi geldi.açık khve dyo ama pek benzetemedm. ne önerirsnz? ayrıca koleston perfect 6/77 nasıl bi renk çıkıyor.onda kızıllık var mı? saçmda gtmek blmeyen bi kızllk var zaten önceden beri,zmnnda okdr kurtulmk istedgm hlde kızllı renkler yptılar.brde saçm önceden açma kpama işlemi görmştü.. kızıllı olmayan bi renkle boyamam gerekiyor.. ama matrix katalognda 6M GÜzel gbi geldi. ve ya siyaha yakn olmayan 5 tonnda bi khveyi hngi markada önerrsnz. loreal castingden bi ton öneren var mı?

slm:21: koleston perfect serisinin salon kullanımları için üretilmiş olanlarından 6.77 ve 7.77 de kızıllık yok canım,,,bildiğin kızıllığı alınmış kahve tonlarına yakın... fakat açık tonlamalar değiller,,,ayrıca 5.00 ana rengi açık-kestaneye tekabül eder,yada açık dore kahveye benzerdir renk skalasında....az da olsa kızıllık içerir.....kızıllığı küllü tonlar alır özellikle,,,6.1, 7.1 seçenekleri de senin saçın için ideal denebilir... bu durumda iki seçeneğin var:yansıması 1 ve 7 olan boyalardan kullanmak....6.77 ve 7.77 yi %3 lük değil de %6 lık oksidasyon kremi ile kullanırsan vaadedilenden biraz daha açık bir renk elde edebilirsin ama akma olayını da hesaba kat....kolay gelsin....not:loreal casting serisinden 323 (koyu kahve irize dore) kızıllarını tamamen kapatır. amanyok içermeyen yarı kalıcı boyadır. 4 ay kadar gider.)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar saçlarım doğal siyah şimdiye kadar hiç boyatmadım.ama artık boyatmak istiyorum we tercihim sarı.ne yapabilirim sizce kuaförüme gittim bana saçının üstüne röfle yapıp üzerine cila atacağını söyledi.doğru mudur nasıl bir yol islemeliyim yardımcı olursanız sewinirim

o kuaför işi bilmiyor,kuaförünü değiştir,,ayrıca iyi niyetli değil.....:nazar:

Arkadaşlar saçım açık kumral ama ben birkaç ton daha açık görünmesini istiyorum..saçımı 2-3 ton yıpratmadan evde kendim uygulayabileceğim bir açıcı var mı ??

2-3 ton için sakın saçına açıcı falan sürme. Zaten boyalar 2-3 tona kadar açıyor. Ama aklında olsun dıplerı en son yıkamana 15-20 dk kala boyakı açık renk kullanacağın için bakır turuncu gb olmasın.

karamel boyali sacimin uzerine rofle tutarmi acaba yavas yavas bal kopugune donmek istiyorum

Karamnel saçının altında başka boya yoksa tutar varsada tutar ama açıcıyı yıyınce saç alttaki diğer boyaların rengide çıkıyor. O yüzden bir çok sarıda bakırlık oluşuyor.

X