- 13 Şubat 2011
- 424
- 0
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #3.941
Arkadaşlar bnm saç rengim koyukahveye yakın bir ton.Bense şöyle parıldayan hoş sıcak bir kahve tonu istiyorum.Önerisi olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar saçlarım doğal siyah şimdiye kadar hiç boyatmadım.ama artık boyatmak istiyorum we tercihim sarı.ne yapabilirim sizce kuaförüme gittim bana saçının üstüne röfle yapıp üzerine cila atacağını söyledi.doğru mudur nasıl bir yol islemeliyim yardımcı olursanız sewinirim
Arkadaşlar bnm saç rengim koyukahveye yakın bir ton.Bense şöyle parıldayan hoş sıcak bir kahve tonu istiyorum.Önerisi olan var mı?
wizardd, bir şey soracağım profil resmindeki hatunun saç rengi ne acaba biliyor musun?
hoşuma gitti
kızlar canan dizisi izledinizmi gamze özçeliğin saç rengi ne renk acaba çok güzel olmuş öyle boyatmayı düşünüyorum
kızlar canan dizisi izledinizmi gamze özçeliğin saç rengi ne renk acaba çok güzel olmuş öyle boyatmayı düşünüyorum
koyu kestanemi siyahmı arada kaldım
kızlar bi sorum var bi saç ard arda boyanması için kaç gün beklemesi lazım sizce
canım ,normalde en az 2 hafta geçmesi gerek..
ama ben aynı gün 2 kere boyadığımı bile bilirim..ahh..bu saçlarım dile gelse,neler neler söyler benim hakkımda...
şimdi de açtım,2 güne boyarım herhalde..
koyu kestanemi siyahmı arada kaldım
loreal matrix 6M ve 505n ,5Nw numaralı boyalar hakknda bilgisi olan varmı?. kızıl içermeyen orta tonda çok koyu olmayan kahve arıyorum. ama açık kahveler yda sıcak khveler şu an saçıma tutmyacak durumda.siyah gbi durmyan, kahve oldgu belli bi renk arıyorm..benim saçım şu an srunlu bi hlde bikaç renk farkllğı var.açma ile bile olmaz deniyor. bikaç kuaför 5.0 öneriyor renk farkım kpansn,dzgn bi renk olsun diye..ama farklı markalarn kataloglrna tek tek baktm 5.0 bya koyu siyaha ykn geldi .hele ıgora royalınki bya koyu duruyor..bazı dandik marklrda da bi garip bi ton gbi geldi.açık khve dyo ama pek benzetemedm. ne önerirsnz? ayrıca koleston perfect 6/77 nasıl bi renk çıkıyor.onda kızıllık var mı? saçmda gtmek blmeyen bi kızllk var zaten önceden beri,zmnnda okdr kurtulmk istedgm hlde kızllı renkler yptılar.brde saçm önceden açma kpama işlemi görmştü.. kızıllı olmayan bi renkle boyamam gerekiyor.. ama matrix katalognda 6M GÜzel gbi geldi. ve ya siyaha yakn olmayan 5 tonnda bi khveyi hngi markada önerrsnz. loreal castingden bi ton öneren var mı?
merhaba arkadaşlar saçlarım doğal siyah şimdiye kadar hiç boyatmadım.ama artık boyatmak istiyorum we tercihim sarı.ne yapabilirim sizce kuaförüme gittim bana saçının üstüne röfle yapıp üzerine cila atacağını söyledi.doğru mudur nasıl bir yol islemeliyim yardımcı olursanız sewinirim
Arkadaşlar saçım açık kumral ama ben birkaç ton daha açık görünmesini istiyorum..saçımı 2-3 ton yıpratmadan evde kendim uygulayabileceğim bir açıcı var mı ??
karamel boyali sacimin uzerine rofle tutarmi acaba yavas yavas bal kopugune donmek istiyorum