Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

kızlar saçım platin sarıydı kışkırtıcı kahveye boyadım ama alışamadım şimdide sinem kobalın saç rrengine bayılıyorum kuaföre gidiceğim ama tuturabilirler mi bilmiyorum hiç koyu renkden açık renge döneniniz var mı saçım yanar mı sizce?

benim saçlarım açık kahve bende açmak istiyorum ama kuaföre gitmek istemiyorum berbat ediyo nasıl açarım evde röfle seti alsam açarmı

selam kızlar ben kuaförzedeyim :) geçen haftalarda yazmıştım röfle için gittim saçlarım mahvoldu.. kahverengiye boyattım ama kapanmadı tam...
şimdi kendim boyamak istiyorum. çok koyu olmasını istemiyorum diplerim koyu şuanda... uçlarımda açık kahvemsi gibi bişi oldu.
bana güzel bir renk önerebilirmsiiniz?

kizlar bugün loreal excellence creme 7.00 kumral rengi aldim.. suanda saclarim orta kahve koyu kahve gibi birsey tam bilmiyorum..acaba güzel tutarmi bu renk.. ayni rengin hemen hemen aynisi excell 10 dada gördüm ama almadim.. aradaki fark nedir sizce... eger digeri daha iyiyse deistiririm diye düsünüyorum...tecrübeli arkadaslarin fikirlerini bekliyorummm arkadslar...

Son düzenleme:
slm:) umarım ki bana da yardımcı olabilirsniz,,,, heralde doğru yere yazıyorum,,,2 yıl önce full sarışındım ve artık kendi orjinal saç rengime dönüyorum yavaş yavaş... (koyu kestane kızıl) uçları da 3 ayda bir kestiriyorum....saç ucunda çok az sarılar kaldı(saçın bütününe bakınca gözü rahatsız etmiyor ama)...... orjinal saçım dediğim gibi koyu kestane ve ara ara çok az kızıl yansımalı......artık bir değişiklik yapmanın zamanı geldiğini düşünüyorum......Loreal Casting Creme Gloss (yarı kalıcı boya)'un 323(koyu kahve irize dore_bitter çikolata ticari ismi ile yani) ile 530(açık kahve dore_sıcak çikolata)renkleri arasında kararsız kaldım.....benim doğal saçımda zaten kızıl yansımalar var ve ben daha fazla kızıl yada bakır yansıma istemiyorum....bu durumda hangisini tercih etmeliyim? koyu parlak kahve tonlar tercihim......akaju ve bakırımsı yada karamel diye tabir edilen orta tonlamalardan hoşlanmıyorum pek,,,,bu yüzden de 634 bal kahve veya numarasını anımsamıyorum bal köpüğü renklerini tercih etmemekte kararlıyım....kendim evde boyama yapacağım bir de,,bu yüzden orta akaju ve bal köpüğü gibi renkler zaten evde denemek için fazla iddaalı tonlar.....o kadar iddaam yok.....bir de dediğim gibi genel olarak çok tutulsa da, ben turunculardan pek haz etmiyorum.....koyu kestane kızılın üzerinde hangisi daha doğal durur.....323mü 530mu? (saçımın rengi 1-2 ton açılsın diye de bir kaygım yok...) bu renkleri deneyen veya iyi bilenlerden yardım rica ediyorum....fikir verirseniz çok sevinirim...
saygılar.....

merhaba kızlar

saçlarım röfleli bayağı uzamıştı tekrar röfle yaptırdım ama iğrenç oldu kafamda 30.000 tane renk var sanki

şimdi gidip saç boyası alıcam ne renkle kapatabilirim

bal rengi falan tutar mı saçımı? önerileriniz neler...

slm:) bildiğim kadarı ile röfleleri ve inatçı akaju orta tonlarını tamamıyla kapatabilmek için boyayacağın renge has bir ön pigmentasyon(ön boyama)işlemi yapmalısın saçına.....ana renklerden hareketle üretilmiş ön pigmentasyon boyaları var...bunlar saç boyası değiller klasik anlamda..profesyonel amaçlı bir takım özel kimyeviler.....internette felan satılıyorlar.....kuaförlerin bazıları da bildiği için uyguluyor boya öncesi,,,,,,çoğu bilmez ama,,,bilse de yapmak işine gelmiyor çoğunun her nedense....ön pigmente işlemi akaju ve amber gibi zor giderilen renklerin de biraz daha kolay kapanmasını sağlıyor,istenilen boya uygulandığında saça......çünki temel prensip saç telinin kortexini açıp yeni rengin tutunabileceği zemin yaratmak içerden.......bence araştır derim...ön pigmentasyon boyası...ben sarışınken bilhassa uçlara uygulatmıştım boya öncesi sarı(dore) olanından(istanbulda)......komiktir bursada bilen kuaför çıkmadı karşıma bu işlemi,,,,En Büyük KKuçların akmasını durdurmuştu uzun süre bu işlem......
saygılar.....

Merhaba arkadaslar boyasiz kumral saca sari renk tutarmi?
Birde Loreal rectal preference california sarisi hakkinda bir bilginiz veya deneyiminiz varsa paylasirmisniz?

tutmaz maalesef....:KK20:california sarısı ve hollywood sarısı 8-9 ana renk tayfından....yani direkt açma işlemi olmadan uygulanırsa kumral saça turunculuk bırakır....fakat bu turunculuk,bakır şeklinde değil amber renginde olur.....bu açma işleminin de %40 volumlük ox.kremi ile yapılması gerekli....
saygılar....

Merhaba arkdaşlar,
Bana yardım edin lütfen... Önceki gün orjinal hali çok koyu kahve olan saçlarımı salaklığımla ana renk olan 9 no sarıya boyadım :KK43:( sonuç hiç hoşuma gitmeyen bi kahve bakır arası bişey.. Bayrama da az kaldı.. Tekrar boyama için ne kadar süre geçmesi lazım..

Of ya bende saçımı böyle nasıl desem çok tatlı bi kahveye boyatmak istiyorum sütlü nescafe rengi yada bakırsız bi kahve varmı tercih ettiğiniz bi renk resimli :KK6:

kızlar saçım kahve şu anda ve siyaha dönmek istiyorum ankarada önerebileceğiniz iyi bir kuaför var mı tabi fiyatlarda uygun olursa daha iyi :KK60:
ps: batıkent çevresi ya da bahçeli tarafı olursa daha iyi olur.

saç boyama konusunda çok deneyimli bilgili bi ablaya ihtiyacım var.ilk defa saç boyiycam..msn de resim fln gösterip ayrıntılı soru sormam lazım..özelllikle açık kumral,yada sarı renkleri denemiş yada iyi bilen,yokmudur bir bilge,hayırsever kişilik :)
çok kararsızım biri bana yardımcı olsun :KK28:

saç boyama konusunda çok deneyimli bilgili bi ablaya ihtiyacım var.ilk defa saç boyiycam..msn de resim fln gösterip ayrıntılı soru sormam lazım..özelllikle açık kumral,yada sarı renkleri denemiş yada iyi bilen,yokmudur bir bilge,hayırsever kişilik :)
çok kararsızım biri bana yardımcı olsun :KK28:
saçın ne renk ki kumsal??

X