Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

acık küllü kumral benm uyguladım bi koyusu küllü kumral . saclarımn ucları platin sarı oldugundan gymsi bi renk oldu küllü olmasndan kaynaklı sanrm. nabıcam bilmiyrm yani:KK43: palette kahve köpüğü düşündüm ama o tamamen kapar mı blmyrm onuda. ne güzel bonica sen boya kullanmıosn sanrm .

kullanıyorum cnm benim saçlarımda boyalı doğal saç rengim bana
çok açık geliyor kaşım gözüm siyah ama saçlarım açık bi acayip işte:1rolleyes:

aslında cok iimiş ama işte değiştirmeden begenmiyoruz şu saçları şakkıdı .. ay su sacımıii bi hale getireym baska bişi istemiyrm dökülüyoda zaten ama insan içine cıkamıorm rengarek oldum gökkuşağından beterm :1shok:

5 su bardağına 2 avuç dolusu olacak papatya koy kaynat süz saçına sür kurutma makinesi ile yaptım ben 2 hafta boyunca günde 2 defa sen de yap ama yaptıkdan sonra resmini koyacaksın buraya söz mü

kaynadıktan sonra bekletmeme gerek var mı peki ? günde iki defa kurutmak yıpratıcak sanki saçlarımı=/ çok ince telli çünkü.. ve de belime kadar uzun =/ neyse yapıcam iki hafta boyunca, taktım bi kere kafama =) Eğer istediğim sonucu alırsam tabii ki gösteririm saçlarımın resmini:KK66: ve teşekkürlerimi iletirim tabi sana =)

Son düzenleme:
kaynadıktan sonra bekletmeme gerek var mı peki ? günde iki defa kurutmak yıpratıcak sanki saçlarımı=/ çok ince telli çünkü.. ve de belime kadar uzun =/ neyse yapıcam iki hafta boyunca, taktım bi kere kafama =) Eğer istediğim sonucu alırsam tabii ki gösteririm saçlarımın resmini:KK66: ve teşekkürlerimi iletirim tabi sana =)

yıpratmyor besliyor canım

herkese merhabalar,
uzun zamandır takip ediyordum kadınlar kulübünü artık ben de bir şeyler yazayım dedim ve üye oldum :teytey: forum kurallarını falan pek bilmiyorum yanlış bişey yaparsam kusuruma bakmayın :kedi:
saç konusunda çok dertliyim kızlar saçlarımda beyaz yoktu daha doğrusu 1 tek tel vardı :KK1: saç rengim kestane bu arada. ben bi değişiklik istiyodum daha önce hiç boyamamıştım. gittim loreal casting creme kumral 700'e boyadım. ilk boyamada az tutmuştum saçımda, böyle çikolatamsı bi renk oldu, genelde herkes beğendi. 2-3 ay sonra bi daha boyadım aynı renge bu sefer baya tuttum boyayı. saçımın rengi yine çikolata oldu çok tatlıydı memnundum ama güneşte çekilen resimlerimi görene kadar!!!!! :eek:lmaz: ay o ne öyle turuncu olmuş resmen dipleri de gelmiş böyle iğrenç iğrenç... yeter dedim kendi rengimi istiyorum.gittim yine aynı marka kestaneyi aldım boyadım ve tabii ki siyah oldum!!! :sinifsinif: kızlar forumu biraz karıştırınca baktım ki herkes aynı dertten muzdaripmiş. önerilere uydum beyaz sabunla saçlarımı yıkadım bir hafta falan oldu. biraz aktı kendi rengime yaklaştı. artık isyanlardayım saçlarımı boyamak istemiyorum ileride boyatacaksam da gidip iyi bi kuaförde boyatacam. :umursamaz:

şimdi size sorum şu: acaba bu renk gittikçe açılmaya devam eder mi?? yoksa hep aynı mı kalır bir süre sonra??
diplerim gelince çok mu çirkin görünür?? yarısı bi renk yarısı bi renk saçla gezilir mi:))) bana bi tavsiye verebilir misiniz?

bu arada o bir tek tel beyazımı da loreal 700 hiç kapatmadı. beyazı olan bayanların dikkatine :))

Arkadaslar Zuhal Topalin suanki sac renginin adini bilen varmidir, cok guzel cok begendim. Teninlen cok uyumlu.

kullu mango tesekkur ederim mesaj atmissin yardim etmissin cok sagol ilk olarak dedigin gibi sacimin uclarini kestirdim kinalar gitt sanirim sira geldi acmaya istedigim son renk sari kullu sari bakalim olcakmi yavas yavas acarak denicem sagol canim

bayanlar bir şey sormak istiyorum benim saçlrım koyu kestane ile boyadım en son mavi siyaha boyamak istiyorum ben hep kendim boyarım ama arkadaşım kuafördeyken katalokta gözüme loreal majirel diye profesyonel boya takıldı.netten buldum ama oksidasyonunun yüzde kaçlıkolacağını netten bir türlü bulamadım bileniniz var mı o boya toptancı kuaför siteleinde falan var ve kuaförler kullandığı için tüp boya.set olarak yine lorealin amonyaksız boyasına boyamıştm ama mavi siyah çbuk akıyormuş kullananlarda amonyak olmadığı için bende lorealdenbaşka boyayla boyayamıyorum.bileniniz var sa yüzde kaçlık oksidanla mavi siyah boyanıyor sevinirm =)

tubacim mavi siyah istiyosun sanirim oksidan konusunda yardimci olamiam pek anlamam ama ben de sacini siyaha boyayan bi bayan olarak sana yapma derim pisman olursun belki yaptigin anda degil 1sene kadar da olmazsin ama biz kadinlar cok cabuk sac rengi degistirmeyi sevdigimiz icin sonra dönmen zor olacaktir iki senedir ugrasiom siyahtan kurtulmak icin ama basaramioyrum yandi mahvoldu sacma bi ren oldu ve yine siyaha dndum yani bidaha dusun siyahin guzelligine vampligina ragmen dusun derim canim

merhaba ,

doğal koyu kahve sacı orta tonlarda küllü kumrala cevirmek için hangi boyaları kullanmalıyım
hem doğal durmasını hemde turunculaşmamasını istiyorum mümkünmü?

merhaba, yenı katıldım aranıza. saçımı kızıl-sıyah ya da kızıl kahve gıbı bı renge boyamak ıstıyorum, bugday tenlıyım, saclarım kahverengi ve boya yok. bır tavsıyenız var mı.

kıızl kahve hoş bi renk bende önceden hep yapka istemişimdir farakt kıızllara nedense cesaretim yok bence kızıl kahve yap. kıızl siyahı bilmiorum ama kahve zaten insanı güzel gösterio bi de kızll kahve daha canlı daha hoş oluo.
ama ilk yapışta tuuturabilrmiisn bilemiorum

Kumral dore rengini bilen kullanan var mı nası bi renk soluk görünüo katalogta. Bakırlık var mı bu renkte tatlımı yoksa mat bi renk mi

turuncumsu gibi bi rengin uerine 4 kere siyaah boyadigim saclarimi, bu eklenti deki gibi tabi eger gorunuyorsa bi renge boyamam mumkunmu mumkunsa nasilllllllllllllllllll yardim edin artik yataer yaaaa

Eklentiler

• $tuba_unsal_6.jpg
    $tuba_unsal_6.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 49
kızlar bu topiği bulduğuma nasıl sevindim anlatamamzemuszemus
saçlarım koyu kahve, hiç boya yapmamıştım, kendi rengiydi. geçen ay dayanamayıp patlıcam moruna boyadım. koyu kızıl gibi bir renk oldu. baya aktı ama çok az da olsa rengi var.
şimdi sorum şu: daha açık bir renk istiyorum. tenim esmer koyu renkten sıkıldım. şöyle röfleli bir şeyler istiyorum. saç boyama konusunda çok tecrübesizim. yardımcı olursanız çok sevindirik olurumopuyorumnanaktan

canım eğer saçını kızıl renge boyamak istiyorsan tüp boya kullanırken şarap kızılı tercih et boyanın suyunuda yani oksidanınıda %6 volüm kullanman gerekiyor koyu renkli saçlarda kullandığın oksidanlar saçının rengini açmaz...:))))

saçlarının hafif bir şekilde orial ile açmalısın daha sonra istediğin rengin saç boyasını kullanarak istediğin renge sahip olabilirsin

X