Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Benimde acil yardıma ihtiyacım var günlerdir gidip gidip boyalara bakıyorum ama bir türlü karar verip alamadım :) tatlı bi kahve rengi istiyorum ama siyah gibi durmasınıda istemiyorum şu anda saçım baya akmış açık kahve gibi bişi ..bu sefer 2 rengi karıştırıp boyamayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim. sizce Garnier Color Naturals - 6.25 Kestane Kahve ile yine aynı markanın çikolata kahvesini karıştırsam nasıl olur yada kestane kahveyle loreal havana yı off ne zormuş bu saç boyamak:bbo:

merhaba ,

doğal koyu kahve sacı orta tonlarda küllü kumrala cevirmek için hangi boyaları kullanmalıyım
hem doğal durmasını hemde turunculaşmamasını istiyorum mümkünmü?

koyu renkler %6, acık renkler %9 luk kullanılıyor dıye bılıyorum. yuzde arttıkca ıcındekı peroksıt mıktarı artıyo ve acıcılıgı artıgı o yuzden mavı sıyah ıcın, % 6 lık.

canım tşk ederim yanıt için ama ben bişey anlamadım bilmiyorumkismile çünkü saç boyası konsuunda bilgisizm ,benim daha spesifik bilgilere ihtiyacım var ,hangi marka ve numaraları alıp karıştırmalıyım gibi ..yerimseniben

Benimde acil yardıma ihtiyacım var günlerdir gidip gidip boyalara bakıyorum ama bir türlü karar verip alamadım :) tatlı bi kahve rengi istiyorum ama siyah gibi durmasınıda istemiyorum şu anda saçım baya akmış açık kahve gibi bişi ..bu sefer 2 rengi karıştırıp boyamayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim. sizce Garnier Color Naturals - 6.25 Kestane Kahve ile yine aynı markanın çikolata kahvesini karıştırsam nasıl olur yada kestane kahveyle loreal havana yı off ne zormuş bu saç boyamak:bbo:

sölediğin boyalar koyu tuttar.

tatlı bi kahve tonu önerirmisin içinde birazda kızıllık olsun istiyorum kestane kahve kutuda okdarda koyu durmuyor sanki kafamçokkarıştı

tasvir edemediğim için size sorma gereği hissettim. yakın bir zamanda saçlarımı boyatmayı düşünüyorum. şuanki saçım karamell ( gerçi akmış bir durumda 5 aydır kullanıyorumda :KK70: ) tekrar sarışın olmak istiyorum ama tamamen sarı da değil röflelide değil... saç diplerim koyu uçları açık yani koyudan açığa giden bir saç rengi istiyorum anlatabildim mi :KK70: bunun özel bir adı varmı ayrıca renk olarak da ne tavsiye edersiniz?

merhaba kızlar

saçlarım röfleli bayağı uzamıştı tekrar röfle yaptırdım ama iğrenç oldu kafamda 30.000 tane renk var sanki

şimdi gidip saç boyası alıcam ne renkle kapatabilirim

bal rengi falan tutar mı saçımı? önerileriniz neler...

hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun diyerek başlıyım arkadaşlarturkbayragisorunumu başka bi topiğe yazmıştım ama henüz bi cevap gelmedi ordan.buraya yazıp hepinizin fikrini almak istiyorum.ben saçlarımı aylar önce loreal ultra açıcı doğal kahveyle açmıştım.uygulama beceriksizliğimden diplerim fazla açıldı ama uçlar açık kahveyle kahve arası gibi diplerim açık olduğu için kestane boyadım bi kere(sadece diplerimi).o da hemencecik aktı gitti yani hala diplerim uçlarımdan açık bi renk maalesef.şimdi tekrar boyıycam ben daha 4 lü nolarla mı 5 li nolarla mı boyıycama karar verememişken annem natural colors un 5n açık kahvesini almış.kutudaki renkse benim hep istediğim renk.bi türlü fırsat olup ta açık kahve boyamadığım için daha önce nası bi sonuçla karşılaşcamı bilmiyorum.ya tutmazsa ve dipler daha açık kalırsa diye korkuyorum kızlar:uhm:bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevncemkafamçokkarıştı

Son düzenleme:
selam aradaşlar, geçen hafta hayatımın hatasını yaptım açık kumral saçlarımı dore sarıya boyadım kızıl oldu dayanamadım akşamına gidip oreal aldım açtım dipler güzel açıldı ama uçlar turuncu oldu, ee tabi sabahı zor ettim koştum bu sefer açık kumral adım kapansın diye ortaya yumurta sarısı çıktı anlıcanız aynalardan kaçar vaziyetteyim, bir hafta geçti şimdi rengi çok kötü değil ama turuncu rengin gitmesini ve platine dönük bir sarı istiyorum, bana yardım edebilecek biri var mı?bilmiyorumkismile

benim saçlarım doğaldan kızıl yani turuncu açık kumrala boyadım çok azcık bişe tuttu hangi renge boyamalıyım aslında ben sarı istyorum ama yardım edebilirmisiniz ?senağlamasenağlama

avatardaki resimde saçımda boya yok kendi rengim bakır kızılıymış kuoför öle demişti :) ben sarı istiyorum açık kumrala boyadım ama düzgün tutmadı açık sarı olarak tutabilirlik olarak hangisini önerirsiniz ?CADIARZU

kıslar bnde palettenin sac acıcısından aldım suan sacım amber kahve palettenin altın karamel rengine boyamak istiyorum ama bazı kaforler sacın acılmaz boya varsa dediler arkadaslarım da acıcıyla acılır diyolar napcagmı sasırdım yardım edinnn:KK43:(

X