Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

dolunay saçın doğalsa boyayacağın rengi iyi düşün

boyalar doğal saçta tutunduğu gibitutunmuyor boyadıktan sonra bir kez

kızlar loreal in irize kahvesini aldım ama boyasammı bayamasammı kararsızım kış ayına uygun olur diye düşündüm..sizce nasıl olur bi fikir verin

Kızlar bende açık kahve saçımı çikolata kahveye boyadım.Dipler açık renk(çikolata kahve) uçlara doğru koyu oldu.Bu durumdan nasıl kurtulabilirim,kuaföre gitmeden uçlarıda çikolata kahve nasıl yapabilirim?
Yardım edin,bayramda böyle gezdirmeyin beni.

selam kızlar ben saç rengimi değiştirmek istiyorum çarpıcı ve çok hoş bi saç rengi istiyorum. cildim açık renk ama sarı yani biraz solgun gibi. bana hangi renge boyatmam konusunda bikaç fikir verirseniz çok sevinirim canlarım:) acele cevap :)

Eklentiler

• $Görüntü0017.jpg
    $Görüntü0017.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 68
  • $image201004210003.jpg
    $image201004210003.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 50
  • $image201002170012.jpg
    $image201002170012.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 66
selam kızlar ben saç rengimi değiştirmek istiyorum çarpıcı ve çok hoş bi saç rengi istiyorum. cildim açık renk ama sarı yani biraz solgun gibi. bana hangi renge boyatmam konusunda bikaç fikir verirseniz çok sevinirim canlarım:) acele cevap :)

aynen ben de buğday gibi ama aşırı solgun..
kahveli tonlar yakışıyo..
siyahlar.
küllü renklerden uzak durcakmışız :2:

cnm bence kızıl veya koyu renk düşünme.. daha açık ve sıcak tonlar düşün..

cnm bence kızıl veya koyu renk düşünme.. daha açık ve sıcak tonlar düşün..

bu güne kadar hep kızıl yaptım canım aslında bende değişiklik istiyorum. açık ve hareketli renkler istiyorum ama daha solgun gösterir diyede korkuyorum tam bi renk söylersen çok sevinirim canım :) şimdiden çok sağol :)

kızıllardan sıkıldıysaan..
bakır tonları nasıl ? uçları sarı balyajla hoş olabilir
mesela küçük sırlardaki arzu'nun ilk saçları

kızlar slm... saçlarımda 2 yıdır röfle war ama artık sıkıldım kestane gibi kahve gibi bi renk yaptırmayı düşünüyorum ama tutarmı szcee nasıl olur deneyeniniz warsa bana akıl werirmii:KK16:
images

mesela bu renk nasıl olurr

Son düzenleme:

kimse cevap atmıcakmı bana canlarım tam yakışabilcek bi renk istiyorum??

kizlar bugün loreal excellence creme 7.00 kumral rengi aldim.. suanda saclarim orta kahve koyu kahve gibi birsey tam bilmiyorum..acaba güzel tutarmi bu renk.. ayni rengin hemen hemen aynisi excell 10 dada gördüm ama almadim.. aradaki fark nedir sizce... eger digeri daha iyiyse deistiririm diye düsünüyorum...tecrübeli arkadaslarin fikirlerini bekliyorummm arkadslar...

daha boyamadim cevap alsam cok iyi olurdu

kızlar merhabalar buğday tenlyim açık yanı saçlarım kahveyle syah arası bşey ve ben sarımtırak yapmak istyorum yanı aslı enver gibi deniz yıldızındaki banu gibi 2 kere kuaföre gttim husrana uğradım artık yemnliyim gitmem evdeyapmak istiyorum yapan varmı bilenler lütfen yardım edermisniz

Cevaplarınızı bekliyorum.

daha önce yanıt verildi mi bilemiyorum ama yabancı bir sitede şunu okumuştum:
şayet saç renginiz istediğinizden koyu olmuşsa; bir çay kaşığı kabartma tozu ve bir yemek kaşığı %20lik oksidasyon kremini şampuanınıza katarak,koyu bölgeye 3-4 dakika masaj yapın ve saçınızı bol suyla(ılık) yıkayın......sevgili şehrazat saçlarının uçlarının üstlere göre daha koyu olduğunu yazmışın...sanırım uçları bu yöntemle açıp,saç boyu tonuna sokabilirsin.....kendim denemedim daha önce..sadece okudum.......bir tavsiye,aklında bulunsun:KK76:..şayet kuaföre gitmeyi düşünmüyosan....

kimse cevap atmıcakmı bana canlarım tam yakışabilcek bi renk istiyorum??

solgun ciltler için bakır,kızıl ve akaju yansımalı kahve tonlarının iyi gittiğini okumuştum ben......canlı ve pembe tenliler ise daha ziyade sarı ve sarı küllü tonlarına yatkınlarmış...ayrıca yüzü biraz daha toparlak ve yuvarlak olanlar koyu kızıl tonları,daha oval ve ince hatlara sahip olanlar da bakır ve amber tonları tercih etmelilermiş.....esmer ve toplu yüze sahip olanlar çok açık sarımtrak ve doreli renklerden kaçınmalılarmış bir de:KK74:

daha boyamadim cevap alsam cok iyi olurdu

2 yıl önce excellance 7.00 a boyamıştım saçımı...saçımın orjinali sarıydı .(koyu küllü_platin röfleler) kapatıcılığı çok iyi bence bu boyanın ama her nedense kutu üzerindeki rakamın işaret ettiği tondan çok daha koyu çıkıyor bu marka boya bende,,,,,belki başka arkadaşlar da deneyimlemişlerdir bunu.....:44:......kapatıcılık iyi, rengin daha koyu çıkma olasılığı yüksek,ben de fazla akma olmamıştı özetle.....tam istediğin rengi elde edemeyebilirsin.....bir de yansıması olmadığından biraz tekdüze bir renk.....öyle ışıl ışıl yer yer derinlik ve seviye vermiyor saça gün ışığında....ben olsam farklı bir renk tercih ederim...ama yine de sen bilirisn arkadaşım...:KK74:

X