Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

mutlulukla...

Öncelikle çok ama çok teşekkür ederim..

Saçımı boyadım ve çoooook pişman oldum... Saçımın bakır tonları turuncu bakır arasında oldu, nerdeyse turuncu.. Sarı röflelerim de çok açık sarı oldu.. Ya ben napıcam? Nasıl yapıcam..? Bir daha saç boyası falan dersem eşim beni öldürcek..kaydirigubbakcemile

Saçımı nasıl koyultabilirim? Sarıdan vazgeçtim çok istememe rağmen
Ama en azından böyle komik, yaşlı kadın saçı olmasın saçlarım...
mafoldumben

mrhabee bende senn yaşadığın durumla karşılaşım kuaförüme bakır döre kahve istedimm o tamamen turuncu yaptıı ışıkkta
falann daa havuçç gibi oldum resmenn bide aralrına sarı atalım demesnmi iyice çıldırdımm
saçalrımı tekrardan bi kahve tonuna boyadıkk koyulaştı rengi sende herhangi bir kahveye boyaya bilrsin ... geçmiş olsun

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim.. Umarım kahve ile kapanır o iğren turunculuk.. Röflelerimin halini düşünemiyorum..

Deneyince yazacağım elif..

Hazır küllü renklerden konu açılmışken birşey soracağım hihoyyyt
Loreal'in 7.1 küllü kumralını deneyen arkadaşlarımız var mı acaba?O renk istiyorum ama çokta açık olmasın istiyorum yani kutunun üzerindeki gibi açık olmasın istiyorum çok az daha koyusu olabilir =D Herkes kutunun üzerindeki ile aynı renk ister ben tam tersi
birde bu küllü mat duruyor dimi ben öyle durmasını istiyoruuum! :1rolleyes:

Eğer bu rengi bilen yada boyayan arkadaşlarımız yardımcı olabilirse beni çok mutlu ederler :dance:

meraba kızlar ya benım saçım siyah hemd cok iyah dun akşam mavı sıyah yapmıştık ablamın sacını bendede denedık az bişey bi fark yok aynı renk herkez şaşırıo ben çok esmer degılım kumralım sadece kaşlarım falan siyah ben boyatmak istiyorum ama kararsızım hangi renk gıder sizce bi akıl verın

Ben denedim :) sari röfleli saclarimin üzerine, loreal in 7.1 le 7.0 ini karistirdim boyadim canim... hicte fena olmadi

eger kutudaki resimden biraz daha koyu durmasini istiyosan, boyayi gerekli olan süreden biraz daha fazla bekletmen lazim. :hulya:

bu akşam boyayacağım dedim ama aklıma birşey takıldı

Koyu küllü kumral yada koyu kumral nasıl oluyor?Çok mu koyu yani siyah gibi mi oluyorlardır? ıçinde kızıllık bakırlık olmasında >__<

ben şimdiye kadar hep saçlarımı röfle yaptırdım platindi hep en son kestane yaptım saçlarım şuan da baya koyu siyaha yakın palette kahve köpügü aldım kendim boyıycam acaba ne renk olur daha önceden çok kolay renk alıyodu saçlarım sarının tonlarını ama bu şimdi nerenk olur
biraz açmak istiyorum rengini acaba bununla olurmu

bu akşam boyayacağım dedim ama aklıma birşey takıldı

Koyu küllü kumral yada koyu kumral nasıl oluyor?Çok mu koyu yani siyah gibi mi oluyorlardır? İçinde kızıllık bakırlık olmasında >__<

benim profilimde bi resmim var, ordan bakabilirsin cnm...renk öyle oluyo sarinin üzerine yapilinca.

arkadaslar
sapsarı olan saçlarımı dün akşam kumrala boyadım.baktım cok koyu oldu .bugunde açık kumrala boyadım..yine koyu hıç te katologtakı gıbı deıl..yıpranmadı o konuda sorunum yok.ama rengini beyenmedım kumrala alışamıorum.bide çok çok az yeşillik oldu.
bu saç sarıya donermı???koleston 12-0 ıle fln boyasam nolur?kullanan varmı?
BU arada ben kumraldan once 12-0 kullanıodum.gayet sarı yapıodu ama kumral boyadıktan sonra nasıl olur tekrar bu boyayı kullanmak ne renk yapar?tavsıyesı olan varsa beklıorum

arkadaşlar merhaba,aranızda akasya durağını izleyen vardır sanırım.orda pelin sönmezin saç rengi nedir? yaptırmayı düşünüyorum.yardımcı olursanız sevinirim..

kızlar ben saçlarımı en son koyu kahveye boyamıştım.aslında saçlarım kumral.hani yazın hafif açık kumrala dönen bi renk.epeyce dibim geldi.altlar koyu.şimdi ben şu kavak yellerindeki minenin saç rengi gibi yapmak istiyorum saçımı.ille de kuaföre mi gitmeliyim.kuaföre gitsem açıcı mı uygular.bi de bu silici denen şey nası oluyo.bi bilgilendirirseniz sewinirima.s.

merhabalar ben de sacımı kakao kahveye boyadım siyah gibi oldu 2ay gecti üstünden su an daha kahve gibi en azından kendi sac rengime cok yakın.ben kumral boyamak istioruma caba dipleri farklı ucları farklımı olur cnkü uclar daha koyu da :S:SÇok üzgünüm çoook bana yardm ltfen...

ArkadaŞlar ya ben avcılar parseller de oturuyorum burada bıldıĞınız gÜzel bır kuafÖr var mı? Platın yaptırmak ıstıyorum ama her kuafÖr gÜzel yapamıyo,,2 keredır ıstedıĞım rengı yapamadılar bılen varsa lÜtfen yardım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…