Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

mutlulukla...

Öncelikle çok ama çok teşekkür ederim..

Saçımı boyadım ve çoooook pişman oldum... Saçımın bakır tonları turuncu bakır arasında oldu, nerdeyse turuncu.. Sarı röflelerim de çok açık sarı oldu.. Ya ben napıcam? Nasıl yapıcam..? Bir daha saç boyası falan dersem eşim beni öldürcek..kaydirigubbakcemile

Saçımı nasıl koyultabilirim? Sarıdan vazgeçtim çok istememe rağmen :KK43:
Ama en azından böyle komik, yaşlı kadın saçı olmasın saçlarım...
mafoldumben

canım gıt markete altın ısıltılı kahve al boya uclardan basla dıbe dogru sorun varsa yanıtlarım kurutlursun ama 20 gun sonra tekrar aynı renge boya sarı ıstedıgındede gıt bır kuafore ona boyat evde deneme cok rısklı

ya bana da cewap bana da bana da bana daaaaaa..ama niye yazmıyosunuz.kimsem yok burda ondan mı.sewin ki beni de:ecrin_bebek::çok üzgünüm:

evde denemeyin zaten saç boyamayı kesinlikle altın karamele boyadım röfle vardı berbat bi renk oldu kuaföre gittim hiç doğal saç gibi durmuyo ki yapma bebekler gibi olmuşsun dedi:)neyseki oryalle falan açtıkta bal köpüğüne döndüm şimdi çook memnunum yakıştıda...

ttp://img696.imageshack.us/img696/508/img1957b.jpg

arkadaşlar benim saçlarım bu renk bal köpüğü sarı düşünüyorum ama evde boyamam lazım kuaföre gidemiyorum napsam?hangi boyayı önerirsiniz.Başına h koyun:)

ttp://img696.imageshack.us/img696/3082/xxxaf.jpg istediğim renk bu tarz

Evde boyamak alışınca daha cazip oluyor kuaför fiyatlarına bakılınca:)) Şu anda bende saçlarımı bal köpüğü yaptım. Lorealin yeni serisi Casting 730 Balköpüğü ile saçlarım gayet parlak ve harika oldu,,daha önce saçım koyu kumrala yakın bir tondaydı.Boya ayrıca amonyaksız ve kötü kokmuyor,,ayrıca kızlar boyayı saçınıboya.com diye bir siteden aldım 3. loreal boyasını yarı fiyata veriyorlar.saçlarım uzunda:) bilginize..
Organik boyalarda açık renk tonlar nasıl oluyor deneyen varmı acaba?

88241645.jpg

Bu saç rengi hakkında yardımcı olabilr misiniz kızlar aynısnı istiyorum ama rengi nedirbilmiyorumkismile

canım gıt markete altın ısıltılı kahve al boya uclardan basla dıbe dogru sorun varsa yanıtlarım kurutlursun ama 20 gun sonra tekrar aynı renge boya sarı ıstedıgındede gıt bır kuafore ona boyat evde deneme cok rısklı

Çok teşekkür ederim.. :) Umarım turuncu-bakırlar kapanır.. Röfleler nasıl olur en çok onu merak ediyorum...

kızlar bişi sorucam ya benim saçım açık sarı rengini değiştirmek istiyorum tenimde beyaz.ben bakır kahve arası bişi istiyorum sizde bana yardımcı olur musunuz? cevaplarınızı bekliyorum=)

kızlar nolur bana da biriniz yardım edin:KK43: 3 hafta önce kuaförde saçlarımı boyattım ben koyu karamel istiyodum ama kuaför nasıl başardıysa bilmiyorum saçlarım açık karamel oldu güneşe çıktığımda sapsarı parlıyo hatta, hiç böyle bi renk istememiştim bana yıkadıkça akar rengi oturur dedi şimdi ilk güne kıyasla daha koyu ama akınca daha değişik bişey oldu:KK43: bu sarılıkları kapansın diye napmam gerekiyo küllü kumral boyasam matlaşırmı? küllü kumral boyarsan yeşil olur diyenler var napim sizce bu açık renk o kadar kötü geldi ki dore kahve boysam mı diye düşündüm ama ondan da nasıl bir sonuç elde ederim bilmiyorum:KK43: bilgisi olan bana da bir yol gösterebilir mi..?:KK43::KK43:

merhaba rüya22 bi kür yazmışsınız yıpranan saçlar için onu biraz daha ince ayrıntılarıyla anlatırmısınız teşekkür ederim :nazar:

merhaba kızlar. bana yardım edebilirömisiniz. saçlarımı uzun süre siyaha boyadım. yaklaşık bir senedirde boyamıyorum alttan kendi saçım baya bi uzamıştı tabi yarısı siyahtı. kendi saçımda çok açık olmadığı için dikkat çekmiyordu. bugün gidip hazır boya aldım evde denedim. palette altın parıltılı toffee. ama boyam az geldi. neyse devam ettim yıkadığımda kendi saçlarım karamel gibi ama alt taraflar siyah kaldı. boya mı yetmedi yoksa siyahın üstüne mi tutmadı anlamadım. yardım edin ne yapmalıyım. lütfen kızlar zor durumdayım......

merhaba kızlar. bana yardım edebilirömisiniz. saçlarımı uzun süre siyaha boyadım. yaklaşık bir senedirde boyamıyorum alttan kendi saçım baya bi uzamıştı tabi yarısı siyahtı. kendi saçımda çok açık olmadığı için dikkat çekmiyordu. bugün gidip hazır boya aldım evde denedim. palette altın parıltılı toffee. ama boyam az geldi. neyse devam ettim yıkadığımda kendi saçlarım karamel gibi ama alt taraflar siyah kaldı. boya mı yetmedi yoksa siyahın üstüne mi tutmadı anlamadım. yardım edin ne yapmalıyım. lütfen kızlar zor durumdayım......

benim başıma gelen olay yani.keşke hiç boyamadan önce sorsaydın.siyah olunca tutmamış tabi ki saçın.benim de saçım koyu kestaneden akmıştı.diplerim baya geldi die bakır boyadım.sonuç rezalet.kaç gün kafamda bandanayla gezdim.sonra altta koyu kalan yerlere açıcı uyguladım.başka çare yok çünkü.hani marketlerde satılan açıcılar war ya normal boya seti gibi.onlarla.açıcı baya açtı saçımı.turuncumsu gibi.üstüne tekrar bakır boyadım epey normale döndü.mükemmel olmadı.çünkü açıcıyı diplere değil sadece koyu kalan uçlara uygulamak çok zor.bazen diplere de deyiyo ister istemez.oralara daha da fazla açılıyo.ama yine de eski halinden daha ii oldu

kızlar kuaföre gidip saçlarını açtıran ve kumral istediğini söyleyen,ama kumrala boyanınca esas istediğinin küllü açık kumral olduğunu anlayan bi insan ne yapar?:sm_confused:

kızlar nolur bana da biriniz yardım edin:KK43: 3 hafta önce kuaförde saçlarımı boyattım ben koyu karamel istiyodum ama kuaför nasıl başardıysa bilmiyorum saçlarım açık karamel oldu güneşe çıktığımda sapsarı parlıyo hatta, hiç böyle bi renk istememiştim bana yıkadıkça akar rengi oturur dedi şimdi ilk güne kıyasla daha koyu ama akınca daha değişik bişey oldu:KK43: bu sarılıkları kapansın diye napmam gerekiyo küllü kumral boyasam matlaşırmı? küllü kumral boyarsan yeşil olur diyenler var napim sizce bu açık renk o kadar kötü geldi ki dore kahve boysam mı diye düşündüm ama ondan da nasıl bir sonuç elde ederim bilmiyorum:KK43: bilgisi olan bana da bir yol gösterebilir mi..?:KK43::KK43:

cnm saçıma gölge yaptırmak istemiştim bir zamanlar saolsu kuaför bildiğin röfle yaptı,üstüne bir kaç defa boyattım fakat oda akınca kumrala döndü ve aradan sarılar çıkmaya başladı bende kuaför fobisine sahip bir insan oldum bu sayede kendi kendime bir çözüm ararken güzel bir saç rengi elde ettim once güzel bir kumral oldu daha sonra boya biraz oturunca aralarda karamel rengi gibi gölgeler oldu sana önerim eger pişmansan ve kumral tonlarında bişiyler istiyorsan karamel kumrala boyamanı oneririm koleston naturals 7/3 istersen fotosunuda koyarım cnmm umarım istediğin rengi elde edersin.

arkadaşlar saçımın yarısını röfleeli alanını 8 martta boyamıştım ama aktı bir daha ne zaman boyamalıyım ne kadar zaman geçmesi lazım...

..bende bir kaç ay sonra sarıya cewiricem fakat önce siyah düşünüyorum..acık renkti saclarım bir röfleden sonra koyulastı sarı vs boyadım aktı..iğrenc bi renk oldu..en son kuaförüm mokko die bir renk yaptı haftasına aktı..siyahi bir renkti..şimdi açtımadan önce bi siyah yapim ilk ve son bi daha sarıdan devam diorum ama siyahtan cewrilirmi kusturulunca ..cok mu yıpranır kii?? acabilirlermiiii??

cnm saçıma gölge yaptırmak istemiştim bir zamanlar saolsu kuaför bildiğin röfle yaptı,üstüne bir kaç defa boyattım fakat oda akınca kumrala döndü ve aradan sarılar çıkmaya başladı bende kuaför fobisine sahip bir insan oldum bu sayede kendi kendime bir çözüm ararken güzel bir saç rengi elde ettim once güzel bir kumral oldu daha sonra boya biraz oturunca aralarda karamel rengi gibi gölgeler oldu sana önerim eger pişmansan ve kumral tonlarında bişiyler istiyorsan karamel kumrala boyamanı oneririm koleston naturals 7/3 istersen fotosunuda koyarım cnmm umarım istediğin rengi elde edersin.

canım aynı durumdaymışız artık kuaförlerden o kadar ağzım yandı ki ya ben anlatamıyorum ya da gerçekten bu işi hakkıyla yapan sayılı insan kalmış artık.. ben saçım biraz daha kumral olsun karameldeki o cart renk gitsin daha doğal bişi olsun istiyorum canım,dediğin boyayı daha önce hiç duymamıştım ama merak ettim açıkçası fotosunuda koyarsan çok sevinirim gerçekten:)

ıyi akşamlar kızlar.Bana da yardımcı olursanız çok sevinirim.Saçımı kolestonun karamel kumralına boyamıştım.Kutunun üzerindeki renkten bir ton daha koyu oldu gibi ama ben biraz daha koyu bi renk istiyorum.Acaba palettenin karameliyle kumralını karıştırıp boyasam nasıl olur?Palettenin karameli çok turuncumsu bi renk tek başına boyamaya cesaret edemem o rengi.Kumralında da pek turunculuk yok ben ikisinin arası bir renk istiyorum.Burda okuduklarım hep sarı renklerle koyu renkleri karıştırıp karamel elde etmişler.Bana onlar açık olur gibi geldi.Kumralla karameli karıştırmak aklıma yattı bilmiyorum.Sizce güzel bi renk elde eder miyim bu şekilde?

X