Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

slm kızlar saçım mavi siyah ben viyole istiyorum yani patlıcan moru gibi açılır mı yanar mı yapan bilen var mı acil yardım sıkıldım mavi siyahtan .......a.s.

][/ATTACH][/ATTACH]

canım bende aynı seninki gibi yapmıştım aynı markayla yaptım ve o güzel saçlarım tutam tutam döküldü çok üzüldüm.baya kötüoldubende ögrenciykan yaptıgımı yaptım ve kına yaktım.2 defa baya iyi geldi sonra kızıla boyadım sonra sıkıldım röfle yaptırmak istedim ve yaptırdım sonuç işte bu

Hmm saçlarım çok ince benim de kına yakınca daha beter döker dediler bana da ya da boyanın markasını mı değiştrsem acaba çok kararsızım saçlarımın yanmasından da korkuoyorum bitkisel açıcılar nasıldır acaba güvenemiorum da

önce şuna karar verin boya işleminden sonra oluşan saç renginizin açık renk olan kısımları gibimi olsun istiyorsunuz koyu renk olan kısımları gibi olan kısımları gibimi olsun istiyorsunuz koyu renkleri gibi olsun derseniz açık renkte olan kısımlara tekrar aynı renk boyayı sürüp yarım saat kadar bekleyin sonra eğer kalan boyanız varsa kalan boyayıda uç kısımlarıyla beraber saçınızın her yerine sürüp 10 dk kadar daha bekleyin kalan boyanız yoksa boya uyguladığınız saçınızın dip kısımdaki boyaları uç kısma sıyırın ve saçınıza boyanın tamamını yayın ve 10dk bekleyip saçınızı yıkayın açık kısımlar gibi olmasını istiyorsanız eğer saçınıza sadece oksidan sürmeyin saçınızı hem yakarsınız hemde eşit oranda oksidanı saçınıza yayamayacağınızdan dolayı renkte açılmayacağı için çok dahaa kötü sonuç elde edebilirsiniz en iyisi saçınızın açık renkli olan kısmından 1-2 ton daha açık renkte bir saç boyasıyla önce koyu kısımları boyayın 30 dk sonrada önceki işlemin tam tersi açık kısımları da kalan boyayla yada dipteki boyanın fazlalarını uca çekerek 10 dk daha bekletin saçınız açılacaktır

Merhaba doğal rengim sarı şu anda siyah. Siyahın üstüne boya tutmaz dediler ama size de bi sormak istedim aynı şeyi siyaha uygulasak ne olur?

Arkadaşlar merhaba. Benim saçım karamel renk tonlarındaydı ve ben çikolata brownie ile boyadım. Şimdi boya aktı ve kızılımsı tuhaf bir renk oldu. Siyah renk tonuna dönmek istyrm ama doğal dursun istyrm yani bazı siyahlar vardr BEN BOYAYIM diye bağrır resmen öyle olmasnı istemyrm Koyu kestane mi norml siyah mı yoksa mavi siyah mı yapsam blmyrm çok kararsız kaldım. Mavi siyaha boyamştm 2 sene önce ve gzldi ii durmştu ama boyanın markasını unuttum resmen. Mavi syhlarda hangi renk doğal yani gzl durur? Acil düzltmm lazm bu saç rengmi lütfn fkrlernizi paylaşrk yardımcı olablrmisnz

xxxwoman mavi siyah üzerine ki mavi siyah 1.2 ya da 2.10 değil mi kızıl siyah 3.6, patlıcan moru voila 3.52
palette 4.99,koleston 3.66 bunlardan birini kullanacaksın değil mi ve tutar diye mi düşünüyorsun sen imkansızı istiyorsun bizden. yapabileceğin tek şey kuaföre gidip saçındaki boyayı sildirmen olur açtırmak istersen evet açarlar tabi ama yanmış ve yolunmuş saçlarla dönersin evine o yüzden vazgeç ben senin iyiliğin için söylüyorum bunları darılma ha

merhaba küllü mango yine ben. bu sefer kendim için yardım istiyorum.
hani malum ben sarışın olucaktım .2 hafta kuaförden randevü al ve iptal etme çalışmaları sonunda en sonunda 1 haftada saçlarım öyle bi döküldüki anlatamam:KK43:(
şimdi bi cilt profesörüne gitiim. ilaç tedavisine başladı. dedim saç boyasam sorun olur mu ..
yok dedii.. neyse benim saçların uçlarıı açık bakır sarı gibii.. baya açıkk solduda tabii..
diplerim ise 3 parmak :KK43: kumrall..
şimdi ben saçımı ne renge boyamalıyım karar veremedim..
açık kumrala sarı katarak boyasam nasıl olur acaba ışıl ışıl parlar mıı.. böylee dipleri ile uçları farklıya fark olur mu acabaa?? bakırı kapatır mı açık kumrall??
yoksa yine bakır kumral altın yapıp, içinede sarı mı katayıım. doree olsuun dioorum..
gitiim kuaför marketee boya alldım bi 9.0 sarıı ve 8.77 aldıım. ama 8.77 çok yoğun bakıırr..
sonradan vazgeççtim.öylee avrupa yakasında ki yaprak gibi patlak bi renk istemioorum.
zaten tedavim bitsin direk sarıışın olcamm da .
bi akıl ver bana canıım :))

Merhabalar benımde sizin fıkrınıze ıhtıyacım var,kendı saçım kestane rengı,daha once 3-4 defa rofle yaptırmıstım ama son yaptırdımda sacım mahv oldu tutam tutam dokuldu artık rofle yaptırmam dedım,ama dıplerı buyuyuncede cok kotu dyryyordu bende sarıları tamamen kapatmak ve kendı sac rengımı elde etmek ıcın koyu kumral boya yaptırdım guzel olmustu ama boya aktı daha oncekı röfleler cıktı meydana dıplerıde tabı koyu,boya yapmak ıstemıyorum ama 10 gun sonra dugunde var renklı saclarla mı olayım orda uff sızce ne yapsam?

Merhabalar benımde sizin fıkrınıze ıhtıyacım var,kendı saçım kestane rengı,daha once 3-4 defa rofle yaptırmıstım ama son yaptırdımda sacım mahv oldu tutam tutam dokuldu artık rofle yaptırmam dedım,ama dıplerı buyuyuncede cok kotu dyryyordu bende sarıları tamamen kapatmak ve kendı sac rengımı elde etmek ıcın koyu kumral boya yaptırdım guzel olmustu ama boya aktı daha oncekı röfleler cıktı meydana dıplerıde tabı koyu,boya yapmak ıstemıyorum ama 10 gun sonra dugunde var renklı saclarla mı olayım orda uff sızce ne yapsam?

Eğer saçların müsaitse boyalı kısmın bir bölümünü kestir kalan az bir bölüme de boya yaptır kendi saçının renginde sonra da bir daha boyamassın ve kestire kestire kurtulursun..

küllümango eğer bana özelden mail adresini verebilirsen çook sevinirim :)
ben şimdi igora 8.2 açık küllü kumral ve igora 9.0 sarı aldım.
bu ikisini karıştırıp saçımı boyamayı düşünüyorum..
ama dedim ya genel saç rengim açıkbakır-dore bayaa aktı yaniii, dipler 3 parmak kumralla koyu kumral arasıı..
önce bakırları boyayıp sonra dipeerimi boyayayım??
birde hani sen bana bi formül vermiştiin kzıılıık olmasın diee,
o formülü bunda da kullanayımm mı??
saçlarımın şey rengi olsun istitorum.
hani böle küçük kız çocukların güneşte açıllmış kumral renkleri vardıır yaa.
içtenn içee sarı parlarr ama çok açık kumralldır normallde.. tam ölee bişii..
hadi olmadıı çağla şikelin saç rengiide oluurr.
oda açık küülü kumral demişti saçı için..
bide %30luk oksidasyomn alldım.
gerçi evde igroranın mavi açıcı tozu da var ama saçları yıpratmamamk için kullanmamayım dioorum.:))

eger sadece düğün için ise iki önerim olucak sana;
birincisi ya diplerinin renginde bi topuz için olan postişlerden taktır(saçın sadece önüne şekil veriyorlar tepe ve enseyi sımsıkı toplayıp üstüne peruk gibi at kuyruğu şeklinde postiş takıyorlar) ama postişin iyi gerçek insan saçı olsun . satan yerler kiralıyorlar, yada kuaförde git rezerve yaptır önceden..
ikincisi tek kullanımlık şampuan boyalar var. koyu bir renk işini göreecektir die umuyorum.hatta düğün öncesi alıp prova bile yapabilirsiin.
umarım işine yarar :))

Arkadaslar tavsıyelerınız ıcın çok teşekkkür ediyorum,sacımı boyamaya karar verdım , röflelerımı kapatmak ıcın koyu kumral falan yapsam boya akınca yine acılacak saç rengım o yuzden cok beğendıgım L'oreal in vıyana kumaral rengını alıp evde boyamayı dusunuyorum ama aklıma takılan şu dıplerıne ve röfleli kısmı aynı olurmu ?

selam arkadaşlar yarın kuaförümden randevu aldım saçlarıma röfle yaptıracağım.şuanki saç rengim açık küllü kumral.ve bu tonun üstüne yaptıracağım ayrıca beyaz tenliyim.çok sırıtmasın sade dursun istiyorum sizce röflemi nasıl yaptırmam gerekiyor hangi ton uygun olur .hepinizin fikirlerine ihtiyacım var.

kızlarrr bi konuda bende fikrinizi almak istiyorumm 2 gün önce saçımı yoğun bakır ve açık dore bakır karışım yaptım boyadımm turuncunun koyusu bi renk bekliyodumm ama oldukça koyu oldu sizce bu renk bi kaç yıkamada açılırmıı nedersinizz lütfen cvppppppppp:KK43:((

Arkadaslar tavsıyelerınız ıcın çok teşekkkür ediyorum,sacımı boyamaya karar verdım , röflelerımı kapatmak ıcın koyu kumral falan yapsam boya akınca yine acılacak saç rengım o yuzden cok beğendıgım L'oreal in vıyana kumaral rengını alıp evde boyamayı dusunuyorum ama aklıma takılan şu dıplerıne ve röfleli kısmı aynı olurmu ?

ben bi arkadaşımın saçlarını boyamıştım. onda da aynı sorun vardı.dipleri kestane uçları platin sarıydı kestirdi baya ama ne kadar da olsa uçlarında kalmıştıı.
yarısından fazlası sarıydı.
en sonunda benim gazımla ona majirel yoğun kestane almıştık.
bilmioorum ama l'oreal kutu boyaları pek saçta durmuo nerdeyse 10 yıkama gibi bişi. annem kullanırdı yıllar evell.. en iyisi prof. boyalar.kullanımlarıda aynı zatenn..
neyyse biz arkadaşın saçının sadece sarı kıısımlarını kestaneye boyadıkk .
30-45 dk flln beklettiik. zaten majirel diğer boyalara göre daha kıvamlı.
yani yarım kutu boya kullanıyorsan, bir şişe oksidasyon kullannman gerekiirr..
unutma bunu yoksa macun gibi bişi oluyor!!
eğer dediğim gibi boyarsan saçın tek renk oluur. haa dersen kii diplerimide boyarım sorun yook. ama arkadaşım saçında ki boyadan kurtulmak istediği için sadece dip boyamışştıı...

küllümangooo;
canım saçlarımı boyadım 8.2 ve 9.0 ilee. aynı dediğin gibi yapptım. tek renk olldu.
bakırlar kapandııı :)) [yıkadıkça akar mı bilemm ama??]
oldukça güzel bir renk oldu..spot altında sarıı , florasanda ışıkta ise çağla şikel rengi gibi olduu..
çook memnunum yaniii. Alah razı olsuun canıımm..çokk teşekür ederiiim emeklerin içinn :)))

cikolata kahve ve koyu kizil karisitirip boyattim ama memnun degilim..siyah resmen.bugday tenliyim sari cok guzel gidiyordu.simdi ugun rengi bulamiyorum..oyu renkte yuzume sert ifade veriyor ve zaten kucuk gosteriyorum siyah renk daha da cocuksu gosteriyor..saridan da cok yiprandi sacim..siz hangi rengi tavsiye edersiniz kizlar??yardimci olursaniz sevinirim..

X