Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

kızlar gördümki istediğiniz saç rengini çıkarmak için baya uğraşıyorsunuz artık uğraşmanıza gerek yok nuisence saç balyaj ve boyalarını denedinizmi nette araştırın ve inceleyin ben yaptırdım çok memnunum şuan nuisence kullanıyorum ve saça hiç zararı yok yardımcı olduysam sevinirim en güzel saçlara

canım bu boya piyasada varmıki ilk kez duyuyorum birde balyaj yapmak içinmi kullanılıyor renk secenekleri nasıl varmı

googleye nuisance saç ve balyaj boyası yazarsanız bir sürü açıklama çıkıyor ben yanlış yazmışım pardon.nuisance boyaları piyasada var 12 tane rengi var renkleri çok güzel çıkıyor hem balyaj hemde saç boyası var birde bunların renkli oryalleri var 4 renk 2 kızıl 2 bakır rengi var saçınız siyah bile olsa tek işlemde birebir sonuç veriyor.

((( nuisance saç ve balyaj boyaları ))) en güzel yanıda içinde hiç bir şekilde amonyak yok kullanırken yanında oksidan kullanmıyorsunuz saçlarınız yıpranmıyor kendisi hazır bir şekilde satılıyor hiç bir karışım yapmanıza gerek yok diğer boyalarla kıyaslarsanız 5 katı daha fazladır.

ben araştırdım ama satılan yer bile bulamadım renkleride bulamadım linki versen ark. baksak balyaj da yapılabiliyor demek merak ettim çok

çıkıyor olması lazım isminin yanlış yazmayın harf hatasından dolayı çıkmayabilir nuisance saç ve balyaj boyası diye yazın

Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var. benim kendi saç rengim koyu kahve. Oldukça koyu bir renk. Tenim de buğdaydan biraz daha açık. Bir sene kadar önce saçımı pek çok renge boyaya boyaya değişik bi renk elde ettim altın sarısıyla turuncu karışımı birşey. Şimdi bu renkten sıkıldım ve kendi saç rengimden daha açık tonda bir kahve olmasını istiyorum. Yeni üye olduğum için fotoğraf da koyamıyorum. Başka bir yol bilen varsa yardım edebilir mi? Ona göre fikrinize ihtiyacım var. Yarın boyamam lazım :1no2:

çıkıyor olması lazım isminin yanlış yazmayın harf hatasından dolayı çıkmayabilir nuisance saç ve balyaj boyası diye yazın

evet inceledim ürünü bende, lakin yapılan yerler verilmiş ve alınsada toptan satışı buldum acaba almak istesek market veya kozmetik marketlerde bulabilir miyiz? teşekkürler şimdiden.

Merhaba arkadaşlar. Ben sarışınken birden siyaha boyattım saçlarımı 7-8 ay oldu gayet memnunum hiç sıkılmadım da ama bir sorunum var. Saçlarım belime kadar ve uzundu ama boyattıktan sonra öyle bir döküldü ki kestirmek zorunda kaldım şimdi biraz daha iyi önceye göre ama hala dökülüyor kolestonla boyuyordum ne zamandır boyayamıyorum çünkü korkuyorum her boyadığımda çok daha fazla dökülüyor. Henüz sarıya dönmek istemiyorum fakat boyamaya da korkar oldm artık açmak zorunda kalırsam açıcam ama nasıl ? Neyle açıcam bilmiorum yardım ederseniz çok memnun olurum...

][/ATTACH][/ATTACH]

canım bende aynı seninki gibi yapmıştım aynı markayla yaptım ve o güzel saçlarım tutam tutam döküldü çok üzüldüm.baya kötüoldubende ögrenciykan yaptıgımı yaptım ve kına yaktım.2 defa baya iyi geldi sonra kızıla boyadım sonra sıkıldım röfle yaptırmak istedim ve yaptırdım sonuç işte bu

Eklentiler

• $Görünt0088.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 59
firmayada sipariş verebilirsiniz yada gitti gidiyor comdan alabilirsiniz firmaya meilde atabilirsiniz renk cartelasının üzerinde mail adresi var

önce şuna karar verin boya işleminden sonra oluşan saç renginizin açık renk olan kısımları gibimi olsun istiyorsunuz koyu renk olan kısımları gibi olan kısımları gibimi olsun istiyorsunuz koyu renkleri gibi olsun derseniz açık renkte olan kısımlara tekrar aynı renk boyayı sürüp yarım saat kadar bekleyin sonra eğer kalan boyanız varsa kalan boyayıda uç kısımlarıyla beraber saçınızın her yerine sürüp 10 dk kadar daha bekleyin kalan boyanız yoksa boya uyguladığınız saçınızın dip kısımdaki boyaları uç kısma sıyırın ve saçınıza boyanın tamamını yayın ve 10dk bekleyip saçınızı yıkayın açık kısımlar gibi olmasını istiyorsanız eğer saçınıza sadece oksidan sürmeyin saçınızı hem yakarsınız hemde eşit oranda oksidanı saçınıza yayamayacağınızdan dolayı renkte açılmayacağı için çok dahaa kötü sonuç elde edebilirsiniz en iyisi saçınızın açık renkli olan kısmından 1-2 ton daha açık renkte bir saç boyasıyla önce koyu kısımları boyayın 30 dk sonrada önceki işlemin tam tersi açık kısımları da kalan boyayla yada dipteki boyanın fazlalarını uca çekerek 10 dk daha bekletin saçınız açılacaktır

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım,çook güzel bir site begendim .... Ben size bir şey sormak istiyorum yazarsanız sevinirim ... Saçlarım mavi siyah ben patlıcan moru yada viyole ,istiyorum acaba evde olur mu olmazsa kuaförde yanar mı korkuyorum cvp yazarsanız çook sevinirimmmmm evde nasıl elde edebilirim yardımcı olursanız çok iyi olurr lütfennnn .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…