- 25 Kasım 2008
- 212
- 1
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #3.121
Bu rengi nasıl elde ederiz? günlerdir uğraşıyorum,olmuyor birtürlü,fenalık geldiakannehir
kızlar gördümki istediğiniz saç rengini çıkarmak için baya uğraşıyorsunuz artık uğraşmanıza gerek yok nuisence saç balyaj ve boyalarını denedinizmi nette araştırın ve inceleyin ben yaptırdım çok memnunum şuan nuisence kullanıyorum ve saça hiç zararı yok yardımcı olduysam sevinirim en güzel saçlara
ben araştırdım ama satılan yer bile bulamadım renkleride bulamadım linki versen ark. baksak balyaj da yapılabiliyor demek merak ettim çokgoogleye nuisance saç ve balyaj boyası yazarsanız bir sürü açıklama çıkıyor ben yanlış yazmışım pardon.nuisance boyaları piyasada var 12 tane rengi var renkleri çok güzel çıkıyor hem balyaj hemde saç boyası var birde bunların renkli oryalleri var 4 renk 2 kızıl 2 bakır rengi var saçınız siyah bile olsa tek işlemde birebir sonuç veriyor.
koleston terracota benim saçımda bu resimdeki renk gibi duruyor boyamadan önce saçımı açmıştım istersen dene sende bakarsın sende de bu renk durur...
çıkıyor olması lazım isminin yanlış yazmayın harf hatasından dolayı çıkmayabilir nuisance saç ve balyaj boyası diye yazın
Merhaba arkadaşlar. Ben sarışınken birden siyaha boyattım saçlarımı 7-8 ay oldu gayet memnunum hiç sıkılmadım da ama bir sorunum var. Saçlarım belime kadar ve uzundu ama boyattıktan sonra öyle bir döküldü ki kestirmek zorunda kaldım şimdi biraz daha iyi önceye göre ama hala dökülüyor kolestonla boyuyordum ne zamandır boyayamıyorum çünkü korkuyorum her boyadığımda çok daha fazla dökülüyor. Henüz sarıya dönmek istemiyorum fakat boyamaya da korkar oldm artık açmak zorunda kalırsam açıcam ama nasıl ? Neyle açıcam bilmiorum yardım ederseniz çok memnun olurum...