Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

henüz yeni boyamışsın kuaföre bile gitsen açmazlar o saçı yanar arkadaşım anca akıtman gerek o siyah rengi bunun içinde hacışakir sabunu arapsabunu birde karbonatlı su kullanmış burda arkadaşlar bir iki aya akar o merak etme platin rengin üstüne boyadığınagöre yıkandıkça açılacaktır hiç dert etme sık sık yıka saçını olur mu canım

yardimin icin sagol cnm hergün yikiyorum biraz rengi solmaya basladi ben yurt disindayim cnm arap sabunu ve hacisakiri burda bulmam zor karbonatli suyu nasil yapmam gerekiyor bilgilendirirsen sevinirim

Evet arkadaşlar saçınınızi siyah ,mavi-siyah yada koyu renklere boyayıp, pişman olanlar varsa bu yöntemle saçınızdaki boyayı akıtabiliyoruz...
Nasılmı: ılk önce kısa saçlar için: 1 paket orta uzunluktaki saçlar için: 2 dahda uzun olan saçlar için :3 yada 4 paket kabartma tozunu bir kaba koyuyoruz sonra saçınıza yetecek kadar su ilave ediyorsunuz ,bu karışımı saçınza iyice yedirin 1 saat bekletin saçınızı bu şekilde sonra yıkayın görün renk nasıl akıyorr..,

Tabi bu işlemden sonra saçlarda sertlik oluyor normal şampuanlamada sonra bolca saç kremiyle durulayın işlem bu kadar basit...kızlar Hadi kolay gesin... bunu emillia uygulamış memnun kalmış inşallah senin saçının rengini de açar suenur

Merhaba kızlar sac rengını degıstırmek ısteyen arkadaslara yardımcı olur dıye dusundugum bi program var sacınızı ıstedıgınız renk yapabılıyorsunuz opuyorumnanaktan

Link ekleme konusunda sorun yasadıgım ıcın lınk koyamadaım ama google dan wella koleston diye aratın acılan sayfada RENK DANIŞMANLIĞI na girip programı ındırebılırsınız:KK66:

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar saçınınızi siyah ,mavi-siyah yada koyu renklere boyayıp, pişman olanlar varsa bu yöntemle saçınızdaki boyayı akıtabiliyoruz...
Nasılmı: İlk önce kısa saçlar için: 1 paket orta uzunluktaki saçlar için: 2 dahda uzun olan saçlar için :3 yada 4 paket kabartma tozunu bir kaba koyuyoruz sonra saçınıza yetecek kadar su ilave ediyorsunuz ,bu karışımı saçınza iyice yedirin 1 saat bekletin saçınızı bu şekilde sonra yıkayın görün renk nasıl akıyorr..,

Tabi bu işlemden sonra saçlarda sertlik oluyor normal şampuanlamada sonra bolca saç kremiyle durulayın işlem bu kadar basit...kızlar Hadi kolay gesin... bunu emillia uygulamış memnun kalmış inşallah senin saçının rengini de açar suenur

cok sagol cnm bugün deneyip sonucu hemen paylasirim zaten bugün sabah burda bir türk bakkalina gittim sabun aldim yikadikca banyoda belli oluyor boyanin aktigi zaten bugün ilk defa yikadim degisik geldi normalde sabun kullanmadigim icin baya sertlesti banyodan sonra sacim hemen kabartma tozunuda deniyecem tekrar tesekkürler cnma.s.

ha bişey eklemeyi unutmuşum saçını sirkeli suyla durularsan sabun kalıntısı da olmaz saçında hem sirke kepeğe de en iyi çözüm onu da şöyle yap bak sirkeyi küçük bir kaba boşalt sonra saçlarının dibine sür iyicene ince bi tarakla da tara ki dağılsın 15- 20 dakika beklet saçında yıka sonrada (bunu da ben denedim kepek sorunum vardı çok işime yaradı)a.s.

kızlar sizden yardım istorum bn saçımı şimdiye kadar hiç boyatmadım ama artık değişiklik yapmak istiorum saçlarım koyu kestane ve karamel boyatmak istorum ama yakışır mı yakışmaz mı emin diilim ve karamelin bakımı hakkındada hiç bir bilgim yok bana yol gösterirmisiniz alta kendi resmimi ve boyatmak istedigim karamel rengini koyuyuorum yorumlarınızı bekliorum:teytey:

işte kızlar

Eklentiler

• $SNV31578.jpg
    $SNV31578.jpg
    93,3 KB · Görüntüleme: 58
  • $Kopyası kopyasdsc01024.jpg
    $Kopyası kopyasdsc01024.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 67
bende az önce acık kor kızıl boya aldım ama saclarım siyah istedigim gibi tutmuyor acaba saclarımı aca bilirmiyim rengini nasıl yardım eden olursa cok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

slm kizlar saclarimi actirdim aslinda o niyetle gitmedim kuaföre
zaten boyalarim dökülmek üzereydi konustum kesinlikle bitkisel
oryallar varmis ondan kullandilar acildi yanma filan olmadi ama
zemin ac renk oldugu icin cabuk acilmis üstüne bes dakika filan
duran sacimda boya yaptilar karamele yakin bir renk oldu hosuma
gitmedi aslinda niyetim zaten isiltili kahve filandi boyadim iki gün oldu
boyalar akiyor ona üzülüyorum tekrar hemen boyamak istemiyorum
bir ay gecsin tekrar kahve boyicam o zaman tutar insallah:sm_cool:

Selam kızlar benim bi sorunum var.Saçlarımı bir kaç keredir loreal casting 700 kumrala boyadım diplerimden itibaren saçımın neredeyse yarısı açık renk oluyor diğer uçlarına kalan yarısıda 2 ton koyusu boyadan kaynaklandığını düşünerek geçen hafta palette 7.65 altın parıltılı toffee ye boyadım sonuç yine aynı oldu 2 ayrı renk :sinifsinif: bu sorunu kuaföre gitmeden nasıl çözerim 1 kaç ton koyusuna dönsem düzelirmi yardımcı olursanız sevinirim :gitme:

merhabalarr..
aslında mesajım küülümangoya ama sanırsam artık özel mesajlaşmalar 50 mesaj atma sınırı getirilmiş o yüzden iletişim kuramıyorum!!!
küllü mango hatırlarsan bana erkek arkadaşım için saç boyası tarifi vermiştin..
biliyorum çok uzun zaman oldu amaa en sonunda bugün verdiğin reçete ile erkek arkadaşımın saçlarını boyamış bulunmaktayız..
ilk boyarken mavi renk başta baya bi tedirgin etmedi değil ikimizide.. hem siyah hem mavii a.s
dedim under ground takılırsın artıık :roflol:
şaka bi yana az evel başını yıkadı dediğin gibi şampuan kullanmadan.
ve sonuç oldukça mutlu edicii..
evet renk kendi saçından bi iki ton daha koyu ancak güneşte ve sarı ışıkta kesinlikle grimtırak bir renk veriyor. kızıılıık gitii :teytey:
şimdiki sorum ise 2 hafta akma süresi olucak boyanın. sonra istediğimiz renk çıkacak.
ama nerdeyse ayda bi saç kestirdiği için , kumral renkten 2 hafta sonra yine boyama işlemşi yapmamız gerekicek :KK43:(
o zaman nasıl yapmalıyım dip mi kolmple boyamıı??
yada sen nasıl yapıoosun?
dip boya yapsak dipleri koyu üstleri açık olucakk,yok tamamını boyasak bu seferde 2 hafta koyu, 2 hafta açık saç olucak bukelemun gibi :)
bi akıl ver bana küllü mangoo..

kızlar bunu boyatan arkadaş iki boyamada bu rengi elde etmiş kendi saçıymıştı daha önce hiç boyatmamış ve koyu kahverengiymişti saçları benmde saçlarım koyu kahverengi bu rengi düşünüodum ama dip boyası sorunu warmış ve çok çabuk rengi akıomuş o yüzden vazgeçtim qibi daha koyu bi renk boyatmaya karar verdim şimdi aşaqıya tekrar kendi saçımı ve boyatmak istediğim rengi koyuyorum yakışır mı yakaışmaz mı yardımcı olrsanız sevinirim:dance:

Eklentiler

• $SNV31578.jpg
    $SNV31578.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 37
sıyahtan dırek o sac rengıne donemezsın cunku bende sıyahtan dondum ama tam akıtamadılar tatlı bı kahve ısterken koyu oldu sacım ve rengarenk bı sac oldu.sımdı bı kac sefer boyattım cıkolata kahve fln.ve yavas yavas acık renkler kullanarak acmayı dusunuyorum sacımısositososito

X