Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

slm kızlar ben iki ay önce falan kestaneye boyadım saçlarımı fakat diplerimden daha da koyu oldu ve bir türlü akmadı saçımı yıpratmamak içinse en son casting balköpüğüne boyadım fakat dipler biraz daha açıldı sanki uçlar hala açık kahve tonlarında bense karamel yada palettenin kahve köpüğünü istiyorum saçımı açtırmadan bu renklere ulaşmam imkansız mı nolur yardım edin

ben de seninle aynı durmdayım koyu kestanem baya bi aktı 4 aydır ellemiorm hiç,kendi saçımda baya çıktı,açtırıp platin sık röfle yaptırcam,bence seninkiden açılmadan olmaz canım:sm_confused:

arkadaşlar aranıszda saçını ışıltılı kahveye boyayan varmı?varsa fikirlerini alablrmiyim?

kızlar ben foruma yeni kayıt oldum bana da yardım edebilri misiniz saçlarım iki üç yıldır hep sarıydı ama artık boya düzleştirici ütü derken çok yıprandı şimdi bakım yağı kullanıyorum ama bir da sacımı kahve yada kestaneye boyamak istiyorum daha önce hiç koyu renk denemedim tavsiyelerinizi bekliyorum

kızlar saçlarım kzıldı kapanması içnn küllü kumrala boyadm ta kapanmadı tabikide bkakere dha boyarm.. yalnz bn kahve olduu zaman aralrı yapmak istiyrm sizce mümkünmü

Arkadaşlar ben de önerinizi istiyorummm
1 yıl önce saçımı siyaha boyadım ve bir ay öncesine kadar hiç dokunmadım. Saçımı kendi rengine boyamaya karar verdim (aslında ben de bilmiyorum tam olarak kumral tonlarda güneşte sapsarı parlıyo ama normal ışıkta sarılık falan yok lütfen bilen söylesin).. koleston açıcı ve yine koleston boya aldım yanlış hatırlamıyosam çikolata kahveydi. Açıcıyı sürdüm ama çok bekletemedim dökülmesinden korktuğum için ilk sürülen yerler bayağı bi açıldı hata sarı old u diyebilirim. Bazı yerler turuncuya yakın bazı yerler de kızılımsı oldu. Saçlarımı kuruttuktan hemen sonra boyadım ama yalnızca yeni uzayan yerler yani dipleri tuttu. Pek hoş bi görüntü değil tahmin ettiğiniz üzere:)))

Aklıma takılan nokta şu: banyoda saçlarım çok sert, yanmış sanırım kuruyken öyle değil ama krem de kullanıyorum yumuşacık oluyo. (bi de biraz dökülme var) Saçımı boyatmak istiyorum ama korkuyorum tamamen yanmasından ya da dökülmesinden uzatmıştım da kestirmek de istemiyorum. Kuaför çok yıpranır derse kendim deneyeyim mi ne yapayım?

Şimdi sorularımı sıralayayım:
Saç rengim ne sizce?
Boyanın tutmamasının nedeni açıcıdan hemen sonra uygulamam olabilir mi?
Saçlarımı kendim boyayayım mı ( çünkü kuaförün kullanacağı kimyasallardan korkuyorum, çok yıpranmasını istemiyorum)

Sarı Saç Modelleri - 349 - Saç Modelleri, Saç Renkleri, Saç Kesimleri

arkadaşlar saçımı bu renge boyamak istiyorum..
saçım şuan karamel rengi..

bu rengi elde etmek için hangi rengi kullanmam gerek acil yardım lütfen :KK43:

canım bu saçta kalın kalın sıkça atılmış sarı röfleler var tabandaki renkte açık kumral.evde röfle yapabilirmisin bilmiorm ama kuaförde yaptırman daha sağlıklı,hem karamelse saçların çokta açmazlar.:eek:

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var :) saçlarım dipten 4 parmak kendi rengi çıktı en son martta boyamıştım kızıllık vardı kapansın diye en kumrala boyadım oda aka aka değişik bi renk oldu. şimdi saçımı komple boyatmak istemiyorumm ama bu rengide sevmiyorumm bana bi tavsiyeniz varmıı???

canım saçının kendi rengine boyayabilrsn saçını snrada üstüne istedgn uygulamayı yaptırırsın

arkadaşlar,benim saçlarım açık kumral ve dalgalı ten rengim de beyaz.saçlarım da bir değişiklik yapmak istiyorum. röfle,balyaj olabilir. yada tamamen boyatabilirim.. fikirlerinizi bekliyorum ?

arkadaşlar slm forma yeni geidim:)saçlarımla başım dertte kendimm açık kahveye boyadımm buğday tenliyim yakıştı ama değiştirmek istiyorumm koyu yakışacak die düşünüyorumm altın kahve ve dore kahvede kararsızım yardımm edinn:KK43:

selam arkadaslar ebn sacımı 1 ay kadar önce actırdım ve acık karamel yaptırdım bu renk pek ıcıme sınmedı ve boyamadan 15-20 gun sonra kadar bronz kahveye boyadım ve ılk halınden bıraz daha koyu bı renk oldu ama ben bi süre daha bekleyip orjınal sac rengime dönmek istiyorum bunu nasıl yapabılırım kendı sacım kestane rengiydi

Kızlar benim saç rengim böyle normalde,bunun gibi yani kumral işte..
cnntrkdecember29232816moo4.jpg

Ben bir ara saçımın bir tutamını kızıla boyamıştım denemek içinÇok üzgünüm çoook,sonra vazgeçtim kızıldan,
Saçımın orası öyle kalmıştı..Ama üni.ye gidicem artık,ve saçımın orasının öyle olması saçma bir durum tabii:CüvCüv:
Kızıl olan kısmın üstüne ne renk boyasam kapanır,koyu kahve boya kapatır mı:uhm:
Kızıl dediğim turuncu değil yani,Kırmızı tonda olan kızıllardan..
Yardım lütfensenağlama

ay o beren saat mi cok garip cıkmış programa katılmış galiba ama çok bakımsız kaydirigubbakcemile5

X