Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

slm island bi konuda yardımına ihtiyacım var resimdeki rengi nasıl elde edbilirim?saçlarımın uçlarında kızıllar var

canım saçının koyu kumral olduğna kesin eminsen bu resimdeki saçın rengi açık kumraldan yani 8 numaradan aşağı değil bi kere hatta 9 da olabilir.. senin saçının sanırım 3 ton kadar açılması gerekiyor..bu da % 9 luk oksidanı olan saç boyalarıyla olabilir gibime geldi...

slm güneş resimdeki rengi nasıl elde edebilirim?saçlarımın uçlarında kızıllar var yardımcı olursan sevinirim

Eklentiler

• $lorainne5.jpg
    $lorainne5.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 48
cnm tesekkur ederim keske bende bi memnun olsam sacimdan mirmirmirmir dedigin gibi sadece yesilligi gitsin istiyorum acik olmasindan sikayetci degilim.ozaman preference alip kullanirim
o islak sacami uygulaniyo oyleyse 2 kutu yeterli olurmu sacim icin cunku baya uzundur sacim resimdede gordun zaten.

sacını fısfıs yardımıyla ıslat yada duşun altına sok. sonrada havluyla ıyıce suyunu al nemli olması gerek ıslak değil. 2 kutu rahat yeter. ama dedigim gibi lk bı tutamında dene saçının sonra memnun kalıran heryerını boyarsın

merhaba kızıl rengi seviyorum hatta bana yakıştığını söylüyorlar ama beyazlarım çok olduğu için artık cesaret edemiyorum yaklaşık 5-6 aydır boya kullanmadım ve kısa kestirdiğim içinde saçımda boya yok diyebilirim aşağıya resmimi ekleyeceğim sizce hangi renk bana gider hangi renk ten rengime uyumlu olur yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
saçının rengi parlaklıgı ne guzelmiş canım. senin suandaki amacın saçındakı yeşilligin gitmesi değil mi? yanı koyulaşşın azda dıyorsan 7.3 kullan sadece. ama yok koyulaşmasın sadece yeşilimsiligi gitsin istiyorsanda 8.3 kullan. cila yapar gıbı yanı saçın yansımasını azaltmak için kullanacaksın sadece. yerınde olsam loreal preference recitalın 8.3 unu kullanırdım çünkü kullanımı daha kolay oldugu gibi daha parlak bır sonuc alırsın. ayrıca evet genelde daha açık resimleri loreal preferencesin.ama yınede tum saçını rıske atmamak için bence önce bı kısmında dene bırazını sonra memnun kalırsan tum saçına uygularsın. açık renkler pek hata kaldırmıyor çünkü.

resım nasıl yollanor

abiri yardımetsin..dün saçımı hint kıansyla siyaha boyadım ama hiç beğenmedim..ılk defa kullandım..şimdi tekrar saçımı boyasam bi zararı olurmu saçıma? bide bakır kızılına boyamak istiyorum sizce simsiyah olan saçlarımı açarmı renk? yardım edin lütfen..keşke dınlemeseydım kımseyeı...mahvoldu saçlarım

abiri yardımetsin..dün saçımı hint kıansyla siyaha boyadım ama hiç beğenmedim..ılk defa kullandım..şimdi tekrar saçımı boyasam bi zararı olurmu saçıma? bide bakır kızılına boyamak istiyorum sizce simsiyah olan saçlarımı açarmı renk? yardım edin lütfen..keşke dınlemeseydım kımseyeı...mahvoldu saçlarım

canım kına ile boya üstüste gtmez :KK43:

ne olur bana yardım edın arkadaslar saclarımın rengı kestaneye donuk bır kahverenfı 5-6 aydır sacımı boyamıyorum rengını karamel tonlarında boyamak ıstıyorum satıcıya sorduğumda bırı banaonce sarı boyayla acmamı onerdı sonrasında karamelı dıgerıde dırak karamelı ıcınde açıcı olduğunu soyledıği lor.. markayı ne yapmalıyım sacımın kızıl olmasından korkuyorum

ne olur bana yardım edın arkadaslar saclarımın rengı kestaneye donuk bır kahverenfı 5-6 aydır sacımı boyamıyorum rengını karamel tonlarında boyamak ıstıyorum satıcıya sorduğumda bırı banaonce sarı boyayla acmamı onerdı sonrasında karamelı dıgerıde dırak karamelı ıcınde açıcı olduğunu soyledıği lor.. markayı ne yapmalıyım sacımın kızıl olmasından korkuyorum

sacına karamel tutabılr açmadan

kızlar ben sacımı en son acık kestneye boyamıştım 3 ay önce fln
ondan öncede kına vardı sacımda yeşil kına yani sonuc olarak güneste uçları kızıl -turuncu,dipleri sarı-altın parlayan kahverengi saclarım var.

smdi evde koleston röfle seti buldum saclarıma sürsem ne renk olur bi fikri olan var mı ???:jeyyar:delikafadulden:jeyyar:delikafadulden

Son düzenleme:
kızlar ben sacımı en son acık kestneye boyamıştım 3 ay önce fln
ondan öncede kına vardı sacımda yeşil kına yani sonuc olarak güneste uçları kızıl -turuncu,dipleri sarı-altın parlayan kahverengi saclarım var.

smdi evde koleston röfle seti buldum saclarıma sürsem ne renk olur bi fikri olan var mı ???:jeyyar:delikafadulden:jeyyar:delikafadulden

sacının bı tuttamına yap bakım guzeloluosa hepsıne yap :KK70:

cok mantıklı :KK70:
güzel olmazsa kapanır mı acaba ?
sonucta röfle seti sarı yapmsada turuncu yapar ama dogal saclarım sarı olur komple yaparsam off kafam karıştı walla :bbo:
hepsine sürüp üstüne küllü kumral mı ypsam:bbo:
kimyasalım geldi yine boya istiyorumdelikafaduldendelikafadulden

merhaba kızıl rengi seviyorum hatta bana yakıştığını söylüyorlar ama beyazlarım çok olduğu için artık cesaret edemiyorum yaklaşık 5-6 aydır boya kullanmadım ve kısa kestirdiğim içinde saçımda boya yok diyebilirim aşağıya resmimi ekleyeceğim sizce hangi renk bana gider hangi renk ten rengime uyumlu olur yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

kesinikle siyah we kızıl süper olur çünkü bende aynen senin gibiyim beyazım we kaşlarım siyek2side çok yaşıyooo

X