S
seval06
Ziyaretçi
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #2.761
slm island bi konuda yardımına ihtiyacım var resimdeki rengi nasıl elde edbilirim?saçlarımın uçlarında kızıllar var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım saçının koyu kumral olduğna kesin eminsen bu resimdeki saçın rengi açık kumraldan yani 8 numaradan aşağı değil bi kere hatta 9 da olabilir.. senin saçının sanırım 3 ton kadar açılması gerekiyor..bu da % 9 luk oksidanı olan saç boyalarıyla olabilir gibime geldi...
cnm tesekkur ederim keske bende bi memnun olsam sacimdan mirmirmirmir dedigin gibi sadece yesilligi gitsin istiyorum acik olmasindan sikayetci degilim.ozaman preference alip kullanirim
o islak sacami uygulaniyo oyleyse 2 kutu yeterli olurmu sacim icin cunku baya uzundur sacim resimdede gordun zaten.
saçının rengi parlaklıgı ne guzelmiş canım. senin suandaki amacın saçındakı yeşilligin gitmesi değil mi? yanı koyulaşşın azda dıyorsan 7.3 kullan sadece. ama yok koyulaşmasın sadece yeşilimsiligi gitsin istiyorsanda 8.3 kullan. cila yapar gıbı yanı saçın yansımasını azaltmak için kullanacaksın sadece. yerınde olsam loreal preference recitalın 8.3 unu kullanırdım çünkü kullanımı daha kolay oldugu gibi daha parlak bır sonuc alırsın. ayrıca evet genelde daha açık resimleri loreal preferencesin.ama yınede tum saçını rıske atmamak için bence önce bı kısmında dene bırazını sonra memnun kalırsan tum saçına uygularsın. açık renkler pek hata kaldırmıyor çünkü.
abiri yardımetsin..dün saçımı hint kıansyla siyaha boyadım ama hiç beğenmedim..ılk defa kullandım..şimdi tekrar saçımı boyasam bi zararı olurmu saçıma? bide bakır kızılına boyamak istiyorum sizce simsiyah olan saçlarımı açarmı renk? yardım edin lütfen..keşke dınlemeseydım kımseyeı...mahvoldu saçlarım
loreal'in bir ürünü var..
boya annemin saçında o dediğin özellikleri sergilemedi.
bende loreal'e mail attım.bildirdim durumu.bize hediye olarak gönderdiler :icecream:
"loreal elseve color-vive"
ne olur bana yardım edın arkadaslar saclarımın rengı kestaneye donuk bır kahverenfı 5-6 aydır sacımı boyamıyorum rengını karamel tonlarında boyamak ıstıyorum satıcıya sorduğumda bırı banaonce sarı boyayla acmamı onerdı sonrasında karamelı dıgerıde dırak karamelı ıcınde açıcı olduğunu soyledıği lor.. markayı ne yapmalıyım sacımın kızıl olmasından korkuyorum
kızlar ben sacımı en son acık kestneye boyamıştım 3 ay önce fln
ondan öncede kına vardı sacımda yeşil kına yani sonuc olarak güneste uçları kızıl -turuncu,dipleri sarı-altın parlayan kahverengi saclarım var.
smdi evde koleston röfle seti buldum saclarıma sürsem ne renk olur bi fikri olan var mı ???:jeyyar:delikafadulden:jeyyar:delikafadulden
merhaba kızıl rengi seviyorum hatta bana yakıştığını söylüyorlar ama beyazlarım çok olduğu için artık cesaret edemiyorum yaklaşık 5-6 aydır boya kullanmadım ve kısa kestirdiğim içinde saçımda boya yok diyebilirim aşağıya resmimi ekleyeceğim sizce hangi renk bana gider hangi renk ten rengime uyumlu olur yorumlarınız için şimdiden teşekkürler