Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Arkadaslar benım tenım beyaz.Saclarım uzerıne golge yaptırdım ve ıyıce actırdıkca sarı oldu ve sıyaha boyadm.Sımdı sıyah sacımdan kurtulup hadısenın sac rengınden ıstıyorum o renk nasıldır ve kac numara boya ya da baska bısı kullanmalıyım delikafadulden

saçım siyah,boya yok.açık küllü renklerde boyamak istiyorum,hangi markayı önerirsiniz?

293olsenmk091007vc7.jpg

marykatecopydi1.jpg

marykateandashleyolsen0zx6.jpg

072707marykatebp1.jpg

bunlar ne kızlar ya.. röfle mi gölge mi sadece boya mı ne.. cok hosuma gitti bunlar böyle istiyorum -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- laelaelaelaelae

gerçekten çok güzel bi renk ölü gelin, bana sadece boya gibi geldi ama belki gölgede vardır

bence iyi bir kuaföre yaptır yanabilir çünkü koyuysa saçın senin saçına göre oldukça açık renk bu .. evde saç boyadınmı hiç?boyadıysan daha önce sana soru sorabilirmiyim,hatta sordum bile yukarda yazıyo :)

Son düzenleme:
valla şeker.. ben her türlü saç boyattım.. hani boyayı kendim alıp kuaföre boyattığımda oldu.. boyamı alıp evde boyadığımda.. hiçbi türlüsünde folyoyla falan sarmadık.. kuaför de sarmamıştı.. eger tüpün yarısını koycaksan oksidanında yarısını koy madem..

evet en son boyadıktan sonra tarıyoduk canım.. kuaför de öyle yapmıştı.. her yerine boyayı yedirio bide tarıyodu..

X