bu tonları nasıl elde edebilirim Eki Görüntüle 804301 Eki Görüntüle 804302 Eki Görüntüle 804303
kendi saçımEki Görüntüle 804304
eğer fotoğrafta görüldüğü gibi açıksa saçlarının rengi jeans color larla boyablirsin gibi geldi çok fazla kırmızı tonları var o markanın. ama jeans colorlar yarı kalıcı bi süre sonra akıyo sarı turuncu renklere dönüyor saç gerçi normal boyalardada var o sorun ama
Bu benim kendi saç rengim.Hiç boyatmadım.
2 tane koydum ikisi de benim saçım boyanmamış hali, ama ışığa göre değişiyo daha iyi anlamanız için 2 resim koydum.
(İlki daha yakın)
benim de böyle saçlarım ilk fotodaki gibi ikinci foto ise karanlık yada güneşte falan kızıl gibi çıkıyor anlayamıyorum saç rengimi
Bu benim kendi saç rengim.Hiç boyatmadım.
2 tane koydum ikisi de benim saçım boyanmamış hali, ama ışığa göre değişiyo daha iyi anlamanız için 2 resim koydum.
(İlki daha yakın)
benim de böyle saçlarım ilk fotodaki gibi ikinci foto ise karanlık yada güneşte falan kızıl gibi çıkıyor anlayamıyorum saç rengimi
Aynen bukalemun gibiaslında güneşte falan güzel oluyo baya açılıyo rengi ama ben artık bi değişiklik yapmak istiyorum :)
benim bildiği kuaförlerde var.arkadaşlar bu goldwell boyayı istanbulda nerde bulabilirim.sadece kuaförlerdemi vardır bilen varsa söylesin