Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

birde burda genelde saçlarının dore turuncu renk olmasından şikayet çok okuyorum bende büyük kutularda oreal alırıdm hep turuncu açardı saçlarımı son 2 defadır Eugene color diye bi boya markasının renk açıcısını alıyorum benim rengarenk saçlarımı bile beyaza yakın açtı isterseniz araştırın ben çok memnun kaldım istediğim rengi yapabildim üstüne

o dediğin boyayı buradan bulma ihtimalim yok malesef.saçımdaki boya aktı koyu sarıyla açık karamel arası bir tonda

selam arkdaşlae, ben fotoğraf koyamıyorum ama hepimiz denk gelmiştir diye düşünüyorum. Burcu Güneş in gül kokusu ve sen kaybı klibinde ki saç rengi ne ve de hangi saç boyası ile tutturabilirim.şimdiden teşekürler

Saçımı koleston 11.1 küllü açık sarı ve 9.0 sarıyı karıştırıp boyadım.Üst kısımları koyu sarı hafif dorelik yansıyan bir renk oldu.Saçlarımın boy kısmı önceden platindi ve akmıştı.Eskiden platin olan kısımlar yoğun küllü platinimsi mat bi renk oldu.Üst kısım şuan 8 tonlarında alt kısım epey açık.Ton farklılığı var.Ön boyama ve pigmentasyon işlemi yapmak istiyorum.Loreal majirel koyu sarı yoğun dore 8.30 ile mi yoksa koyu sarı dore 8,3 ile mi boyayayım?

Bu benim kendi saç rengim.Hiç boyatmadım.
2 tane koydum ikisi de benim saçım boyanmamış hali, ama ışığa göre değişiyo daha iyi anlamanız için 2 resim koydum.
(İlki daha yakın)

Bu da benim beğendiğim, istediğim gölge...
Kuaföre ne demeliyim, nasıl tarif etmeliyim?
Her kuaföre güvenemiyorum da. Hiç boyatmadığım için bilen birisinden fikir almak istiyorum.

Bu da 2. alternatifim. (Ama 1.si daha çok hoşuma gidiyor.)

Son düzenleme:
Merhaba şu anki saç rengim (ilk fotolar) dün boyattım ilk boyam. Küllü dore karamel gibi bir renkmiş ancak ben alttaki fotoğraftaki gibi bir renk istiyorum pazartesi okulum açılıyor hemen yeniden kendim boyamak istiyorum. Kuaföre 65 tl verdim kısa zamanda tekrar gidemem evde kendim boyamalıyım doğal görünsün istiyorum Hangi marka hangi renkle bu rengi tuturabilirim? yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler.
Eki Görüntüle 806012 Eki Görüntüle 806013
Eki Görüntüle 806014

7.3 fındık kabuğu dimi. doğru mu hatırlıyorum. sanırım benim saçım da 7.3 ben de 1-2 ton daha açmak istiyorum. aslında hiç anlamam bu işlerden ve yıpranmasın diye açıcı kullanmak istemiyorum. istediğim rengi daha bulamadım.

Arkadaşlar bu saç renginin ismi ne? Ben hangi renk olduğunu anlamadım. Mesela fındık kabuğu, şarap kızılı gibi bu rengin ismi neyse onu söyleyin lütfen. Numarasını da yazın mesela 7.90 kumral tütün kahve gibi bu renk ne ise numarası ile birlikte yazın lütfen.
Acil cevaplarınızı bekliyorum çok ihtiyacım var öğrenmeye.

Eki Görüntüle 821477 ben saçlarımı bu renge kadar açtım aralarda kumral gibi acaip renkler oldu dün 111 gümüş sarısına boyadım biraz açtı ama tam fark etmedi üstüne 8. 1 le cila yaptım burdaki tarfiler gibi biraz düzeltti ama tam değil bidaha mı yapsam nereye yazsam yardım eden olmuyo lütfen tecrübesi olanlar yardım eder misniz

kızlar sac dıplerım kızıl oldu ucları sıyah kahve arası bısey guya acı kahveymıs kuaforun becerıksızlıgı bı aydır akıtmaya calısıyorum epey akıttım gıbı sımdı bayram da gelıyor kestane rengıne boyamaya dusunuyorum sızce dıpelrı kapatır mı?SIZCE ilk- resımdekı gbı olmas ıcın ıcın kestane mı boyamalıyım acık kestane mı yada ne renk ?

acıl yardımlarınızı beklıyorum

Merhaba thalia hanim,Koleston sac boyasi hakkinda yardimci olmanizi istedigim bir konu vardi.Öncelikle ögrenmek istedigim koleston boyasinda zorluk cektigim ana sac rengi 3/0 olunca sariya 12/00 nasil ulasabilecegimdir.Simdiden ilgi ve alakaniz icin tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…