Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Merhaba, Bıoblas color&more nin 9.0 veya 10.0 numarası sizin için uygun olabilir. bakabilirsiniz. Ben Bioblasın boyalarını kullanıyorum ve çok memnunum

bakır yansıması olmayıp sarı yansımalı bir karamel rengi istiyorum hangi renk boyaları karıştırıp elde ederim fikir verin noluur

Merhaba, Bıoblas color&more saç boyalarında tam istediğiniz tonlar var. Kaliteli ve güzel ürünler. Üstelik saçlardaki dökülmenin önlenmesine de yardımcı oluyor. Bir bakın derim.

Merhaba, Bıoblas color&more saç boyalarında tam istediğiniz tonlar var. Kaliteli ve güzel ürünler. Üstelik saçlardaki dökülmenin önlenmesine de yardımcı oluyor. Bir bakın derim.

bende palette dusundum palettenin altin pariltili balla balyaj yapmistim guzel bi balsarisi oldu kestirdim ve gitti simdi sari istiorum karar veremedim tesekkür ederim :)

kızlar koleston açık küllü sarı mı yoksa palette açık küllü sarı mı ? hangisi saça turunculuk yeşillik vermeden sarı yapar saçım doğal kumral bu arada :)

bütün msjlara aynı cevabı yazmışsınız, bir nevi reklam gibi bişi sanırım yaptığınız.
teşekkürler yine de.

Merhaba kızlar, yeni konu açıp sordum ama birde burda deneyeyim şansımı dedim
Eki Görüntüle 838252 Eki Görüntüle 838253

Dipleri gelen saçlarıma nasıl bi boya seçmeliyim ve boyama işlemini nasıl yapmalıyım sizce?
İlk resimdeki renge bayıldım, keşke o rengi yapabiliceğimi bilsem ama yinede fikrinizi almak istedim, bu renk nasıl elde edilir sizce?
Birde majirel renklerinde 7 ve 9 numaralar çok hoşuma gitti. Okuduğum kadarıyla majirel renkleri tam veriyormuş. Bende önce 7 ile daha sonra 9 ile boyasam nasıl olur onu öğrenmek istedim.

kızlar merhaba . aslında istediğim çok basit bir şey . KREPE BALYAJ .ama saçım doğal renginde daha önce hiç boyatmadım. saçım koyu kahverengi daha doğrusu küllü kumral olarak geçiyo galiba orjinal saç rengim 6.1 numaraymış. dibinden değil de sadece ışıltı için bi iki ton açık balyaj attırmak istiyorum . sanki güneşte doğal şekilde rengi açılmış gibi.. krepe balyaj olarak geçiyo. kuaföre güvenebilir miyim bilmiyorum. çünkü hiç boyatmadığım için biraz korkuyorum açıkçası. ya rengi kötü olursa diye. sizce evde kendim yapayım mı basit bir işlem midir? kuaföre sordum 80 tl dedi. yapmak için açıcı yani oryal falan kullanmicam dedi. yıpranmaz dedi. ya da kendim boyarsam hangi boya markasını ve hangi renk numarasını önerirsiniz? ne yapsam bilemedim.

Son düzenleme:
bende palette dusundum palettenin altin pariltili balla balyaj yapmistim guzel bi balsarisi oldu kestirdim ve gitti simdi sari istiorum karar veremedim tesekkür ederim :)

Siz bilirsiniz ama sarıyı pek tavsiye etmem hem saçın yanar açmak zorunda kaldığın için hem makyaj istiyo hem kullanımı zor ve yaşı inanılmaz büyütüyor bende kullandım ve 1 ay sonra değiştirdim bunları göz önünde bulundurun derim yinede siz bilirsiniz :)

iyi geceler arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum ben saçımı vital tüp boyasıyla boyadım diplr çok güzel hemen rengi tuttu fakat uçları biraz koyu oldu daha önceden karamele boyattığım için açılmıştı saçlarım açıcı aktı ama yinede uçlar o kadar koyu değildi neden uçları koyu tuttu boyanın bir bilginiz var mı yada önereceğiniz bişe ??

bu krepe balyaj olayına ben de takmıştım bi ara. hem saçımın tamamını boyatmak istemiyordum hem de değişiklik yapmak istiyordum. şu resim de bu anlamda vurulduğum örneklerinden biridir. ille de böyle olsun diye tutturmuştum ama geçti sonra :) kuaför ortamından hoşlanmadığım için, evde de bunu yapabilecek becerikli bi annem ya da ablam olmadığı için vazgeçmiştim yaptırmaktan. evde yapabilir misiniz bilmiyorum ama saçların arkasını yapmak için ikinci bi becerikli kişiden yardım almanız icap edebilir. eğer bu anlamda bi desteğiniz varsa evde yapın tabii ama bence kuaför 80tlye üstesinden gelir ve sonuç da güzel olur :)

Canım ben de dediğin gibi sırf o yzden vazgeçicem galiba en sonunda Fotoğraftaki güzlmiş ama ben o kadar açık istemiyorum , resimdekinin daha koyu boyası yani daha doğal bir renk geçişi için hangi marka ve numara kullanmak gerekir , onu bulmuş muydun araştırırken en sonundA peki:) ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…