Senin gösterdiğin renk kolay bir renk aslında koyu sarı o rengin adı :)
Tamam sen açıcı ile aç tekrar sonuç ne olursa yazarsın bana burdan.
Bazı saçlar açıcı ile ciyak limon sarısına dönüşebiliyor,eğer öyle bir renk çıkarsa küllü sarıya yani 9.13 e boyarız,çıkmazsa 9 numara halleder işi :) Telaşlanma sen :)
canım ben de kolston perfect 12.11 aldım gecen gun.sacım en son 11. 1 ıle boyandı ama ortalardan uçlara turunculuk var.o yüzden yoğun kullu aldım fakat evde boyıcam.uzerındekı kâğıtta bır tüpe ıkı sıse oksıdan yazıo.ozel sarı serısı ıcın.bu turuncugu artırmaz mı ?ben bı tüpe bır sıse oksıdan koysam nasıl olur??yardımcı olur musun?
Canım doğru düşünmüşsün 1 şişe oksidanla yap,iki şişe ile yaparsan saçın açılır ve açıldığı için turunculuktan kurtulamazsın.canım ben de kolston perfect 12.11 aldım gecen gun.sacım en son 11. 1 ıle boyandı ama ortalardan uçlara turunculuk var.o yüzden yoğun kullu aldım fakat evde boyıcam.uzerındekı kâğıtta bır tüpe ıkı sıse oksıdan yazıo.ozel sarı serısı ıcın.bu turuncugu artırmaz mı ?ben bı tüpe bır sıse oksıdan koysam nasıl olur??yardımcı olur musun?
Canım doğru düşünmüşsün 1 şişe oksidanla yap,iki şişe ile yaparsan saçın açılır ve açıldığı için turunculuktan kurtulamazsın.
Canım doğru düşünmüşsün 1 şişe oksidanla yap,iki şişe ile yaparsan saçın açılır ve açıldığı için turunculuktan kurtulamazsın.
daha yapmadım tatlım ama bır tup ıcın bı buçuk sıse oksıdan koyulacakmış bu konuda bılgılı bı arkadaş oyle soyledı.bakalım ne cıkıcak.su an dınlendırıyorum bıraz yıpranmış durumda kısa sure sonra boyıcam.sonucu yazarım burdancanım yaptınmı boyayı:))
daha yapmadım tatlım ama bır tup ıcın bı buçuk sıse oksıdan koyulacakmış bu konuda bılgılı bı arkadaş oyle soyledı.bakalım ne cıkıcak.su an dınlendırıyorum bıraz yıpranmış durumda kısa sure sonra boyıcam.sonucu yazarım burdan
Eki Görüntüle 791286 Merhabalar öncelikle yeni üye olduğumu belirtmek istiyorum.Konuya direk giriyorum bana çok dediler saçlarını açtırma diye inatla sarıdır bi tutturdum gittim arkadaşımın önerdiği bir kuaföre neyse bi güzel saçlarımı açtırdım sarıya boyattım evet her şey iyi hoş gidiyordu sonradan baktım sarı saçlarla makyaj yapmadan durulmuyor dönmek istedim, saçlarımda kurudu taranmaz hale geldi tabi birazda onun etkisi oldu gittim kuaföre koyu kahve dediği tona boyadı üstten 2. resimdeki gibi oldu onu kullandım uzun bi süre annem gitme şu kuaföre saçların nasıl kötü oldu dedi benden kuaförün kullandığı boyayı öğrenmemi istedi neva color kullanıyormuş ve sanırım en kötü boyalardan biriymiş evde yapalım şu saçlarını dedi ben kendim bi güzel boya beğendim alttan 1. sıradaki boya ve bugün boyadık sonuç ise alttan 2. fotoğraf saçlarım kızıl gibi patlıcan moru gibi çok değişik bi renk aldı aslında hoş ama bana sorarsanız ben üstten 2. fotoğraftaki saçlarımı çok seviyorum lütfen yardımcı olur musunuz ben o saçlarıma geri nasıl dönebilirim????
Bence kötü boya iyi boya diye bir şey yok doğru renk seçimi diye bişey var. Senin seçtiğin boyada loreal olmasına rağmen yine istediğin sonucu alamamışsın fotoğraftan gördüğüm kadarıyla bakırlık var. O boyattığın kuaförüne sorsaydın keşke numarası kaç diye ona göre boyardın.