Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

merhabalar.
yaklaşık iki senedir saçlarıma boya-fön-maşa gibi işlemler uygulamıyorum. bu iki sene öncesinde uzun sayılabilecek bi boyama yolculuğum olmuştu ve en son mavi siyahtı saçlarım. dip boya yaptırmadım ve uzadıkça kestim; nihayet artık kendi rengime döndüm. şimdi saç rengimi değiştirmek istiyorum ama kuaföre gitmek de istemiyorum. saç konusunda da becerikliyimdir ki kendi saçımı kendim keserim :) sadece rengi nasıl tutturacağım ve yakışıp yakışmama konusunda tereddütteyim.
şuanki boyasız doğal saç rengim bu.

elde etmek istediğim saç rengi de bu. yani esra erolun şuan kullandığı renk. bu rengin adı nedir ve nasıl elde ederim fikri olanlar paylaşırsa çok sevinirim :)
beyaz tenliyim, koyu kahverengi gözlerim var. başka renk önerisi olan varsa onlara da açığım :)

ben bu rengi kullanıyorum ve esra erolun rengine sanırım çok yakın ve bende beyaz tenliyim kahve gözlerim var koyu saça bile tutuyor açıcılığı kuvvetli bi boya ben çok memnun kaldım

Eki Görüntüle 832307

eğer düşünürseniz resmide attım :)

kızlar koleston açık küllü sarı mı yoksa palette açık küllü sarı mı ? hangisi saça turunculuk yeşillik vermeden sarı yapar saçım doğal kumral bu arada :)

kızlar koleston açık küllü sarı mı yoksa palette açık küllü sarı mı ? hangisi saça turunculuk yeşillik vermeden sarı yapar saçım doğal kumral bu arada :)

Ben kendi adıma söyleyeyim koleston daha önce kullandım fakat benim saçlarıma tutmadı yani renk vermemişti hatta heryeri ayrı bir renk olmuştu hiç memnun kalmadım lorealde kullandım oda saçlarımı inanılmaz fazla döktü.Palette üzerindeki rengi tam olarak verdi ama şöylede bi durum var aslında saçtan saça değişir bu durum bu benim saçımda gerçekleşen şöylede bi gerçek var koleston saçı daha az yıpratıyor daha az döküyor ama ilk boyama olduğu için bence palette kullan çünkü koleston daha çok yansıma veriyor ışıkta renk belli oluyor palette renkde veriyor yansımada :)

Herkese merhabalar !
Ben bir süredir saçımı bakır-kızıl yapmak istiyorum ancak boyaya bir türlü karar veremedim. Aşağıda şu anki saç rengim ve istediğim renk var. Acaba bu renGi koleston perfect 7.4 tizian ile elde edebilir miyim ?Önce loreal majirel 7.46 yı düşündüm ama bu daha yakın bir renk gibi geldi.Ancak Tizian biraz solgun bir renk gibi, içine loreal majirelin mix boyalarından bakır-kızılı (çok az) eklesem sizce buna yakın bir renk olur mu?
Ne olur YARDIM EDİN kızlar!

Selam. ben geçen hafta marketten Bıoblasın yeni çıkan saç boya setini aldım. Color& More. Bayram öncesi kuaförler kalabalık olduğu için saçımı kendim boyamak istedim. Fiyatı da uygundu. Yaaa gerçekten süper oldu saçlarım. özellikle içerisinde sihirli iksiri var :) boyanın içine katıyorsunuz ve dökülmeyi de önlüyor. Bayram ziyaretine gittiğim herkes çok beğendi saçlarımı. Tavsiye ederim.

selam, saçlarım boyanmadan önce kumraldı yaklaşık 1 buçuk yıl kadar loreal in buzul kahve rengine boyadm son 2 aydır da toplamda 2 kez bal köpüğü rengine boyadım fakat önceki saçım koyu olduğu için biraz koyu oldu saçım, saçımı oryalletmeden turuncu tonlarını elde edebilceğim bir yöntem bilen var mı? :)

ya kızlar lütfen yardım edin saçlarım normalde çok siyah ve boyadığımda istediğim rengi almıyor. daha önce kuaföre boyattığımda koyu kestane rengine boyadı daha sonrasında açar dedi ama çok açmadı. sonra geçen gün bende onun üstüne gittim dore bakır rengi aldım ve boyadım palettenin. güzel bi renk oldu ama yinede çok koyu oldu saçlarım ben normalde bi ton daha açık olmasıı istiyorum çokta açık değil ama nasıl yapacağımı bilmiorum hangi renge boyayacağımı daha doğrusu yardımcı olursanız sevinirim. bu arada yeni katıldım kadınlar kulübüne herkese merhabalar :))Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: istediğim renk.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 11.8 KB Eki Görüntüle 834209

Merhaba, Ben şimdi internetten Bıoblas color&more kartelesına baktım. Orada saray kızılı diye bir renk var 7.44 ilgini çekebilir. Güzelmiş.

arkadaşlar kusura bakmayın çok acemiyim. bana yazılan cevapları nasıl okuyabilirim çözemedim bi türlü

üstte sağda BİLDİRİMLERİNİZ yazan yerde görünür kim beğenmiş,kim alıntı yapıp cevap vermiş.Orayı tıklayarak ulaşabilirsiniz

bende saç rengimi açtırmayı düşünüyorum,eskiden baya siyahtı saçlarım ne olduysa artık koyu kahverengi:44: kuaföre gidip bir iki ton açtırmayı düşünüyorum,daha önce yaptırmadım pek bilgim yok...

çok teşekkür ederim :)

bende palette dusundum palettenin altin pariltili balla balyaj yapmistim guzel bi balsarisi oldu kestirdim ve gitti simdi sari istiorum karar veremedim tesekkür ederim :)

Meraba benim şuanki sac rengim ilk resimdeki gibi ikinci resimdeki sac rengini elde etmek istiyorum hangi marka hangi numara boya kaclik oksidan kullanmaliyim Instagram

Son düzenleme:
Benim saçlarım güzel bir sarı olmuştu nihayet, istediğime yakın.şöyle bir şey: (annemin yanındaki benim:))

dipleri çıkınca evde yine boyayayım dedim, palette 9-0 aldım. üstünde baya bi sarı görünüyodu.Meğer kopkoyu birşeymiş, saçlarım kumrala yakın bir renk oldu mahvoldu yani. Yarın tekrar açıcam erkenden gidip. Umarım açıcılarla en azından eski rengine döner. Daha önce igora royal sandre 12-1 ile açmıştım. yine onu mu denesem yoksa daha iyi bi açıcı var mıdır bileniniz varsa yardımcı olabilir mi?

şuan ki saç rengim siyah yavas yavas rengini açtırıcagım fakat iki renk arasında kararsızım bugday tenliyim göz rengim ela acaba hangisi daha çok yakısır ve iki resimdeki saç rengi tam olarak hangi renkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…