Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Merhaba,

Saçım doğal renginde şu an; küllü griye daha dönük bir kumral-sarı arası değişik bir renk. Sarı istiyordum ama makyaj yapmadığım için vazgeçtim ve çoğu arkadaşımın isteğiyle kızıl yapayım dedim. Ancak şimdi de 1-2 haftada Hürrem'e dönerim diye ödüm kopuyor; hiç beğenmiyorum.

Kırmızılık ve bakırlık istiyorum ama turuncu değil kesinlikle. İstediğim bu: Eki Görüntüle 794179

Kırmızının kıvamı böyle harika: Eki Görüntüle 794180

Ama bakırlığı eksik. Onu nasıl sağlarım turunculaştırmadan ve kırmızılığı kaybetmeden bilmiyorum. Her markanın boyalarına tek tek baktım ama yok yok yok...

Kesinlikle benim boyayla bir ilgim olmadığı için daha öncesinde resimde gördüğümü aldım hiç araştırmadan saçımla kıyasladığımda resimdeki renk aynı renkti fakat ben akajunun kızıllık vereceğini bilmiyordum.Kuaföre sormama gelince kuaförümle kavga ettim saçlarımın uçları keçeş keçeş olduğu için açma işleminde saçımın yanacağını bilmiyordum üstelik saçlarımı sarıda istememiştim o bildiğini okudu özellikle yıpranıp yıpranmayacağını sordum o bana kesinlikle yıpranmayacağını söyledi 2. gidişimde kahveye boyattım oraya her gidişimde saçım yumak yumak döküldü ışıkta baktığımda diplerini görür oldum dayanamayıp adama bayağı saydırdım sinirlede gidip o boyayı karşılaştırarak aldımm :) Şuanda 3 4 gündür saçlarımı beyaz sabunla yıkıyorum başka bir kuaföre danıştım o bunu önerdi kızıllık bakırlık neredeyse tamamen akmış durumda maskeyle destekliyorum saçlarım eski halini almaya başladı :)

resimde koydum saçlarımın son hali 4 günde beyaz sabunla bu hale geldi :) Eki Görüntüle 794177

Yüksek volümle açmışlardır muhtemelen ondan yanmıştır saçın ben kızıldan sarıya döndüm ama hala saçlarım yumuşacık. Sen mutlu olda saçlarınla gerisi problem değil artık araştırıp boyarsın kuaförler para tuzağı.

merhabalar,

sacim koyu kahve-siyah orijinalinde. onlerdeki beyazlardan dolayi boyatiyordum ama simdi kendim boyamak istiyorum. yurtdisindayim esimin isi sebebiyle artik ve burdaki kuaforler cok da becerikli sayilmaz:120: son bi kac defadir hazir market boyalarindan kullandim ama sacim kalin telli oldugundan boyalarin kullanim talimatindaki kadar beklettigimde beyazlar bi haftaya belli oluyo tekrar, boya paketin ustunde iddia edildigi kadar iyi kapatamiyor. fazla bekletirsem de koyu ve alakasiz bi renge donuyo. en son koyu cikolataya boyadim ama her zamanki gibi memnun degilim. market boyalari yerine su kuaforlerin kullandigi tup boyalardan kullanirsam belki sonuc daha iyi olur diye dusundum.

su an koyu kahve-koyu cikolata arasi bi renkteyim ve igora royal 4.65 i gozume kestirdim (medium brown chocolate gold). cok koyu istemiyorum (kendi sacimdan az biraz acik ve ortalamadan koyu olsun) ve bi miktar cikolata belli olsun istiyorum. parlaklik icin de gold eklentisi fena olmaz gibi geldi ama bu islerden hic anlamadigimi da soylemem lazim.

sorum su anki rengin ustune bunu uygulamak mantikli olur mu? oksidasyon icin ne yapmaliyim? ne kadar beklerse benim durumumda en iyi sonuc elde edilir? baska bi renk tonu ya da marka daha mi iyi olur? varsa oneriler? biraz akla ihtiyacim var kisacasi.

simdiden cok tesekkur ederim!

selamlar!

Derya

Yüksek volümle açmışlardır muhtemelen ondan yanmıştır saçın ben kızıldan sarıya döndüm ama hala saçlarım yumuşacık. Sen mutlu olda saçlarınla gerisi problem değil artık araştırıp boyarsın kuaförler para tuzağı.

belkide boyamama bile gerek kalmayacak uzun bir süre çok hoş bi renk oldu akınca hemde sadece 4 kez beyaz sabun kullandım :) kesinlikle öyle heleki bilmeyen anlamayan biri olarak yani o ben oluyorum daha bir para tuzağı :)

selam,uzun yıllardır beyazlarımı kapatmak için saçlarımı boyuyorum.yani anladığınız gibi diplerim tamamen beyaz.gerek kuaförde gerekse evde boyadığımda dipler açık uçlar koyu oluyor.kızıllı bir renk boyasam dipler mor ya da kızıl oluyor.bazı kuaförlerde diplerle ıçları aynı koyulukta yakaladık ama,sonraki seferlerde yine hüsran.şu an saçım orta kumral.dipler daha açık renk. kuaför sadece ana renklerle boyamamı aksi halde diplerimin asla kapanmayacağını söyledi.
beyazların tamamını kapatacak,diplerle uçlarda ton farkı olmayacak.bir rengi nasıl elde edebilirim.bana yakışan renkler kumral ve kızıl tonları,belki bakırlıkta olabil,r.bu tonlarda önerileriniz olursa çok sevinirim.
teşekkürler...

kızlar kına ile istediğim rengi elde edemedim üstüne organik boya yaksam zarar verir mi ?

selam kızlar ben daha yeni üyeyim ilk mesajım size birşey sormak istiyorum. Saçlarım canlı bir kızıldı sonra çikolata kahve yaptım ama çok koyu oldu siyah gibi ve yüzüme gitmedi şimdi onu nasıl açabilirim daha açık bir renk için . Kuaföre sordum önce açıcaz falan dedi saçlarım kısa omuzda çok uzun değil ama 140 lirayı bulur dedi kendim açamaz mıyım?

selam kızlar ben daha yeni üyeyim ilk mesajım size birşey sormak istiyorum. Saçlarım canlı bir kızıldı sonra çikolata kahve yaptım ama çok koyu oldu siyah gibi ve yüzüme gitmedi şimdi onu nasıl açabilirim daha açık bir renk için . Kuaföre sordum önce açıcaz falan dedi saçlarım kısa omuzda çok uzun değil ama 140 lirayı bulur dedi kendim açamaz mıyım?

140 lira mı :KK53: Hem saçını mahvedecekler hemde para alacaklar. Bence bekle sabret kendiliğinden boyan aksın. Sonra açık bi renk boyayla kendin açarsın açıcı kullanmadan. Beyaz sabun boyanı akıtır.

aynen daha birde boyayacağımız renge görede artabilir dedi. off bir daha kızıl yapmayacağım saçımı ya:KK43: çok koyu ve biran önce kurtulmak istiyorum. Bu palette yada diğer açıcılar pek açmaz mı acaba ? beyaz sabunlada yıkıyorum ama saçlarım keçe gibi oluyor saç kremiyle falan ancak toparlıyorum

aynen daha birde boyayacağımız renge görede artabilir dedi. off bir daha kızıl yapmayacağım saçımı ya:KK43: çok koyu ve biran önce kurtulmak istiyorum. Bu palette yada diğer açıcılar pek açmaz mı acaba ? beyaz sabunlada yıkıyorum ama saçlarım keçe gibi oluyor saç kremiyle falan ancak toparlıyorum

İnan bana saçlarının bu hali yıpranmasından iyidir. Üstelik saçlarım uzun değil diyorsun. Ayrıca koyu saçlada çok güzel görünüyorsundur eminim. Bir sarışın olarak koyu saçların gizeminede hayranımdır..

Merhaba, annemin saçı koyu kızıldı en son kestane kızıla boyamıştı.Dün Palette IL1 renk açıcı ile rengini 1 kere açtık. Uçlardan başladım dibe doğru sürdüm ama keşke 2 kutu alsaydım diye de düşünmedim değil diplere pek süremedim. Neyse şu an rengi şöyle:
Uçları:
Eki Görüntüle 798035
Dipleri:
Eki Görüntüle 798036
Resimdekinden birazcık daha turuncu görünüyorlar aslında. İstediğimiz renk ise şu bayanın saçı renk, dibe yakın kısımdaki renge ulaşsak yeter:
Eki Görüntüle 798037
Saçı tekrar açmalı mıyız, yoksa küllü bir boya mı sürmeliyiz, ne kadar beklemeliyiz..? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Arkadaşlar benim saç maceramda şöyle. 14 yıl röfle kullanan biri olarak sarı platin hastasıyım, ancak 14 yılda ancak 3-4 defa düzgün röfle yapılmıştır, pahalı ucuz farketmez birileri illa ki rezil etti saçlarımı yaktı, bende kendi saçıma döndüm Belime kadar tertemiz boyasız uzattım, tabi hastalık yine nüksetti, dayanamadım ve altta ilk resimde gözüken saçımı yaptırmak istedim kuaföre resimle gittim, kendi saçım üzerine krepe şeklinde röfle yapması gerekti normalde , kendi saçıma lütfen dokunma diye rica ettim, 3 renk saçları sevmiyorum , ama malesef ilk resimin yanındaki saçla çıktım kuaförden, cila atarken saçıma büyük ihtimal oksidanı yüksek girdi ve ana renk bozuldu, nedenini bilmediğim şekilde de balyajlar felaket yıprandı saç uçlarım resmen çalı süpürgesi, yada hani çakmak tutarsınız saçınıza yanar büzüşür aynen o şekildeydi. Tabi o koltuktan kalktıktan sonra yanmış saça mı üzülürsün parana mı ... , kendimi teskin etmeye çalıştım 5 ay bakım fln toparlandı saç, ama bu sefer dipler çıkınca boyanan saçta iyice akınca iğrenç bir saça büründüm arada röfleler, onun arasında açılmış turuncu kiremit rengi dipte kendi rengim. o şerefsiz kuaförün derdi dip çıksın 2 ay sonra bana dip için gelsin , dip boyasına mahkum edeyim, kendi saçıma düzgün atsaydı röfleyi 1 kere yeterdi röfle yaptırmak bana. ama amaç para kazanmak adamlarda. Neyse çok uzattım afedersiniz , 5 ay sonra sözde tanıdık bir kuaföre gittim, dedim bana kalın seyrek balyalar at platine yakın , dip boyası istemiyorum saçımı da kesmeye kıyamıyorum, en azından platinler yoğun olsın ki aradaki renk ve dip beni rahatsız etmesin. Yok ben ona öyle dememişim, demişim ki tut saçımı sık sık ince sık röfle yap, Hatta eski balyajların üstüne getir ve saçımı yak :KK43: HİÇ SAÇINIZI BOYA YADA RÖFLE SONRASI DEĞİL FÖNSÜZ, TARAYAMADAN ÇIKTIĞINIZ OLDUMU :KK43: AYNEN bu oldu , saçıma tarak süremiyordu kuaför, fırçaya tarağa patır patır kopuyordu saç :KK43: bi daha para bayıldım, ve çıkınca hüngür hüngür ağladım :KK43: bir daha saçıma hiç bir kuaför dokunamaz arkadaş, ölene kadar da dokundurmıyacam, kesimi mi bile artık kendim yapıyorum, 3 ayda epey saçımı toparladım , tabi çok sağlıklı değil, ama fön ısıtıcı kullanmıyorum, bol bakım yağları , sirkeler ( sirke kopan saçları inanılmaz şekilde güzel onarıyor) epey toparladım ,

şimdi 3 ve 4 numaralı resim şu anki saç rengim, dibim çıkmış ama hiç rahatsız değilim dibimle ilgili bir sorunum yok, istediğim boyalı saçıma gümüş ve kül rengi ile cila atmak, son resimdeki saça yakın bir saç rengi.
Eki Görüntüle 518492 Eki Görüntüle 518493 Eki Görüntüle 518494 Eki Görüntüle 518495 Eki Görüntüle 518496
Aldığım ürünler şunlar
En son resimdeki gümüş kül yansımaları istiyorum, saçımdaki dorelikten bir nebze kurtulmak istiyorum, çok koyulaştırmadan. Fil dişi sarısı %50 Gümüş %25 Kül Grisi % 10 Kumral %15 , Oksidan en fazla %5 kullanıcam , saç diplerimin açılmasını istemiyorum çünki , bana en azından ürünlerin miktarı hakkında yönlendirecek birilerin fikrine muhtacım :KK43:

şimdiden çok teşekkür ederim ilginize

Akos Saç Boyasi (KÜL GRISI) ()
Akos Saç Boyasi (S.10 GÜMÜS) ()
Akos Saç Boyasi (S.11 FIL DISI SARISI) ()
Igora Royal Saç Boyasi (7-00 ekstra dogal kumral) ()

Mraba.. gümüş rengi elde edebildiniz mi? :26:

Arkadaşım ben bu boyaları kullanmadım, buradan bir arkadaşın önerisiyle igora 9 1/2 ile cila yaptım o zamanlar. Biraz küllülük yarattım ama bu resimde gözüken saç gibi olmadı, Bu saç beyaza yakın açılmış oriyal ile ondan sonra küllü cila atılmış. Bu yüzen bu kadar güzel duruyor rengi, Ama S gümüş rengi kayınvalideme kullandım onun saçı oldukça beyaz, anında gümüşe döndü . hatta sürdüğüm gibi bekletmeden yıkmak zorunda kaldım çok çabuk külleniyor saç, ama beyaz ise tabi , yoksa benim saçım gibi ara bir renge çok bir şey fark etmiyor. Röfle var ise saçında, röfleler küllü oluyor ama ara kendi saçın doreli kalıyor.

$1186052_10151824491559326_1828608884_n.jpg benim saç rengim bu ben çok seviyorum turuncu rengi ama etraftan sürekli peruk gibi falan diyenler oldu kumral küllü tonlara döndürmem mümkün mü acaba yardım eder misiniz

Arkadaşım ben bu boyaları kullanmadım, buradan bir arkadaşın önerisiyle igora 9 1/2 ile cila yaptım o zamanlar. Biraz küllülük yarattım ama bu resimde gözüken saç gibi olmadı, Bu saç beyaza yakın açılmış oriyal ile ondan sonra küllü cila atılmış. Bu yüzen bu kadar güzel duruyor rengi, Ama S gümüş rengi kayınvalideme kullandım onun saçı oldukça beyaz, anında gümüşe döndü . hatta sürdüğüm gibi bekletmeden yıkmak zorunda kaldım çok çabuk külleniyor saç, ama beyaz ise tabi , yoksa benim saçım gibi ara bir renge çok bir şey fark etmiyor. Röfle var ise saçında, röfleler küllü oluyor ama ara kendi saçın doreli kalıyor.

cevabınız icin tesekkur ederim..... ben bu rengi hicbizman sacımda göremycm sanırım.ne kadar acsam da olmadı..:/

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 182
cevabınız icin tesekkur ederim..... ben bu rengi hicbizman sacımda göremycm sanırım.ne kadar acsam da olmadı..:/

Geçen sene yazın kuaför benim saçımı bu hale getirmişti beyaza kadar açmıştı o görüntüyü hatırlamak bile istemiyorum sonra koyulaştırayım derken gri yapmıştı. İstemeyenin başına geliyor isteyince olmuyor demekki. İşte böyleydi saçım. $Fotoğraf0254.jpg

Geçen sene yazın kuaför benim saçımı bu hale getirmişti beyaza kadar açmıştı o görüntüyü hatırlamak bile istemiyorum sonra koyulaştırayım derken gri yapmıştı. İstemeyenin başına geliyor isteyince olmuyor demekki. İşte böyleydi saçım. Eki Görüntüle 803441

yaaa tam istedigim gibii niye istemedin ki aynen öyle valla istedikce olmuyo kac defa actım :s zemin rengi neydi açmadan önce??ben en sonunda kuaföre gidip açabildigin kadar ac dicem yanarsa yansın artık:d

yaaa tam istedigim gibii niye istemedin ki aynen öyle valla istedikce olmuyo kac defa actım :s zemin rengi neydi açmadan önce??ben en sonunda kuaföre gidip açabildigin kadar ac dicem yanarsa yansın artık:d

Kendi saç rengim kumral onun üstüne palette 9,0 sarı boyamıştım uçlarınıda bal rengine açtırmıştım çok güzeldi. Uçlardaki boyaları yeniden yaptırmak istedim aynı kuaför bu hale getirdi. Benim için kabus gibiydi aynı rus kızlarına benzemiştim sokağa bile çıkmaya utanıyodum o halde. Ben memnun kalmamıştım büyük cesaret bu renk. Ama sen umarım istediğine kavuşursun.

merhaba! oncelıkle sıze cok teşekkürler cok güzel bılgılı sayfa hazırlamıssnz renk katologlarıyla hepsını okudum... ancak 5 aydır dökmedıgım para kalmadı kapı kapı kuaför gezındım ve cok mutsuzum lütfen bana yardımcı olun:KK43: sıfır dorelık olan grılı küllü duran doğal kumral tonları ıstıyorm onun ıcın sacım 2 kes açma ıslemı gördü boyayı dedııgınız gbı pıgmen yedırmeden attılar ve tutmadı sonrasındada dorelestı kullu renkler gıttı en son ustune baya koyu 6.1 tonlarında attılar karışımla ama yıne grılık degıl dore yansımalar var güneşte ve koyu oldu:KK43: cok mutsuzum bu sıteyıde kullanmayı bılmıyorm msj atıp soramıorm da forumlara yazmak zorunda kalıyorm ve cevap alamadığım cok olduu bana yardımcı olursanız cok sevınırm

X