- 24 Temmuz 2013
- 33
- 0
İstediğiniz renk hangisi ve saçınızda boya varmıydı daha önce,varsa hangi renk boya dı ?merhaba bende açık kahve tonlarında tekrar kendim boyamak istiyorum karamel tonlarını siz ne öneriyorsunuz ve hangi marka ?
İstediğiniz renk hangisi ve saçınızda boya varmıydı daha önce,varsa hangi renk boya dı ?
Sorularımı cevaplayın yardımcı olayım size :)
Ve mutlaka loreal casting serisinin boyalarını alın,saçı yıpratmıyor ve içindeki pigment sayısı çok olduğu için renk mükemmel tutuyor.
Tabiki edersin.
Ama tek kullanımlık açıcı tozlar yani kolestonun röfle seti gibi toz açıcıların içeriği az,içindeki pudrası az olduğu için 1 paket yetmiyor.
Ben 1 kiloluk aldım,yanında 1 litrelik te oksidan aldım saçlarımının dipleri çıktıkca açıcı ile açıyorum.
Hemde daha ucuza geliyor oksidan ve açıcıyı 30 liraya almıştım bir yıl önce :)
Kozmetik marketlerde bulabilirsiniz.
Canım istediğin sarı nasıl bir sarı,yani altın sarısı mı,platin sarı mı,karemel mi ?
Önce bunu bilmem lazım :)
Anladım canım önce açıcı ile aç,sonra bu rengi alıp saçını boya.boya var 5 6 ay oldu boyatalı açık kahve tonları şuanda sizin ilk gösterdiğiniz resimdeki rengi istiyorum ve evde kendim yapabilirmiyimm???
Bu hafta 2 adet koleston açıcı ile aç anlattığım gibi,sonra dore sarıya boya saçını baktın istediğin rengin koyusu olmuş bidaha haftaya yine açarsın rengini.O zaman, ben şöyle yapmayı planlıyorum:
2 adet koleston açıcı ile bu hafta açıyorum,
2 adet koleston açıcı ile tekrar haftaya açıyorum ve ertesi gün 9 numaralı sarıya boyuyorum. O zaman gösterdiğim sarı olur mu? Yine bronz gibi garip bir renk olursa? T_T
İlk uçlara sürmen lazımdı canım,sen açıcı al tekrar bu defa sadece uçlara sür başına poşet geçir 1 saat bekle açıcının açılması için saçta kurumaması lazım.dün acıcıyla açtım dipler sarı oldu kızıl olan yerler koyu bakır gibi oldu iki renk oldum küllü kumral boyamayı düşünüyordum değiştirip küllü sarıya mı boyasam kararsız kaldım
Bu hafta 2 adet koleston açıcı ile aç anlattığım gibi,sonra dore sarıya boya saçını baktın istediğin rengin koyusu olmuş bidaha haftaya yine açarsın rengini.
Çok ciyak bir renk olursa saçında açıcıdan sonra yani,o zaman küllü açık altın sarısına 10.13 rengine boya.
Birde resim atsan daha yardımcı olurdum sana görmem lazım rengini .
Senin gösterdiğin renk kolay bir renk aslında koyu sarı o rengin adı :)Benim açıcı ile açtıktan sonraki saç rengim şu kadınınki gibi ama daha kahverengimsi:
Eki Görüntüle 772892
Bende senin dediğin gibi bu hafta iki adet koleston açıcı ile açacağım, haftaya da yapacağım aynı şeyi.
Sonra, sen bana en başta açtıktan sonra 9.0 sarı yap dedin, bende 9.0 sarı boya aldım. Bu boya:
Eki Görüntüle 772896
Bu hafta açıp haftaya da açtıktan sonra 9.0 sarıya boyasam gösterdiğim renk olur mu?:44:
İlk uçlara sürmen lazımdı canım,sen açıcı al tekrar bu defa sadece uçlara sür başına poşet geçir 1 saat bekle açıcının açılması için saçta kurumaması lazım.
Açtıktan sonra,10.1 veya 11.1 boya al boya saçını.
Kızıl zor açılık bir defada sarı olmaz,kademe kademe yapman lazım.
Saçın kökleri kendi saçının rengi olduğu için hemen açılmış ama uçlarda kızıl boya var,önce kızılığın açılması lazım.
Bir hata yapmışsın ilk köklere hiç sürmemen lazımdı,ama olan olmuş şimdi dediklerimi yap,sadece kızıllık olan yerlere sür açıcıyı 1 saat bekle sonra yıka.
Rica ederim canım,boya sonucu yaz :)sağol canım ilgilendiğin için boyayım sonucu yazarım
Canım yukarıda arkadaşlara yazdıklarımı oku,aynı şekilde saçıcı açıcı ile aç,10.1 küllü sarıya boya olur sarı :)Merhaba kızlar....
ben de saçımı evde sarıya boyamak istiyorum.
ama nasıl ve nereden başlıyacağımı bilmiyorum
saç rengim şuan siyah bundan önce kızıla boyamıştım ama aktı...
şimdi tekrar boyamak istiyorum hep hayalimdeki renge sarıya....
ne yapmam gerekiyo bilgilendirir misiniz acaba?
İlk uçlara sürmen lazımdı canım,sen açıcı al tekrar bu defa sadece uçlara sür başına poşet geçir 1 saat bekle açıcının açılması için saçta kurumaması lazım.
Açtıktan sonra,10.1 veya 11.1 boya al boya saçını.
Kızıl zor açılık bir defada sarı olmaz,kademe kademe yapman lazım.
Saçın kökleri kendi saçının rengi olduğu için hemen açılmış ama uçlarda kızıl boya var,önce kızılığın açılması lazım.
Bir hata yapmışsın ilk köklere hiç sürmemen lazımdı,ama olan olmuş şimdi dediklerimi yap,sadece kızıllık olan yerlere sür açıcıyı 1 saat bekle sonra yıka.
Toz açıcılara nazaran saçı daha az yıpratıyor.bu koleston veya palet marka açıcılar saçı yıpratmıyor mu?sonuçta saçın kimyasını allak bullak edip rengini bozuyor..oriyel gibi değilmi?oriyelde mavi toz o çok yakıyor saçı..