Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Kızıl saçı hangi renkle koyu renge çevirebilirim boya markasida önerirseniz sevinirim. Bu arada kizillik boyadan kaynakli doğal değil.

Koleston naturel nasi bi boya fikri olan varmi

Senin gösterdiğin renk kolay bir renk aslında koyu sarı o rengin adı :)
Tamam sen açıcı ile aç tekrar sonuç ne olursa yazarsın bana burdan.
Bazı saçlar açıcı ile ciyak limon sarısına dönüşebiliyor,eğer öyle bir renk çıkarsa küllü sarıya yani 9.13 e boyarız,çıkmazsa 9 numara halleder işi :) Telaşlanma sen :)

canım ben de kolston perfect 12.11 aldım gecen gun.sacım en son 11. 1 ıle boyandı ama ortalardan uçlara turunculuk var.o yüzden yoğun kullu aldım fakat evde boyıcam.uzerındekı kâğıtta bır tüpe ıkı sıse oksıdan yazıo.ozel sarı serısı ıcın.bu turuncugu artırmaz mı ?ben bı tüpe bır sıse oksıdan koysam nasıl olur??yardımcı olur musun?

canım ben de kolston perfect 12.11 aldım gecen gun.sacım en son 11. 1 ıle boyandı ama ortalardan uçlara turunculuk var.o yüzden yoğun kullu aldım fakat evde boyıcam.uzerındekı kâğıtta bır tüpe ıkı sıse oksıdan yazıo.ozel sarı serısı ıcın.bu turuncugu artırmaz mı ?ben bı tüpe bır sıse oksıdan koysam nasıl olur??yardımcı olur musun?

tek şişe oksidan rengi ortaya çıkarmayabilir diye düşünüyorum.. :KK43:

Canım doğru düşünmüşsün 1 şişe oksidanla yap,iki şişe ile yaparsan saçın açılır ve açıldığı için turunculuktan kurtulamazsın.

Canım doğru düşünmüşsün 1 şişe oksidanla yap,iki şişe ile yaparsan saçın açılır ve açıldığı için turunculuktan kurtulamazsın.

çok saol tatlım.ben bı ıkı ton da açılsın ıstıorum.ama bu serının ıcınde acıc ozellıgı varmış bı sıse oksıdanla da acar dımı?

canım sıtede o kadar araştırdım kı bu boyayı.ama herkes farklı oksıdanlar koymus.sarı tonlar için.kimi bir sise kımı bır buçuk şişe.arada kaldım:KK43:ıkısının ortası bı buçuk sıse yapım bakım sonuç ne olacak:)

canım yaptınmı boyayı:))
daha yapmadım tatlım ama bır tup ıcın bı buçuk sıse oksıdan koyulacakmış bu konuda bılgılı bı arkadaş oyle soyledı.bakalım ne cıkıcak.su an dınlendırıyorum bıraz yıpranmış durumda kısa sure sonra boyıcam.sonucu yazarım burdan

daha yapmadım tatlım ama bır tup ıcın bı buçuk sıse oksıdan koyulacakmış bu konuda bılgılı bı arkadaş oyle soyledı.bakalım ne cıkıcak.su an dınlendırıyorum bıraz yıpranmış durumda kısa sure sonra boyıcam.sonucu yazarım burdan

tamam canım bekleyecem haberini..:))

Saçım koyu küllü sarı ve saçımı alix Natura mım 8.00 ile boyadım yanlış boya seçtim içinde bu kadar turuncunun olacağını tahmin edememiştim tabi satış danışmanı da sağolsun pek ilgilenmedi her neyse
Ben oksidanla boyalı kısımları açıp kendi rengime ya da bi ton açığına boyamak istiyorum açıcı nasıl bir sonuç verir?
Bu arada saçımı taaa Ocak'ta boyamıştım epey geçti üstünden dibim de var hatta boyanın rengi de aktı biraz:)

Lütfen yardımcı olunuuzzz

bende saçlarımı değiştirmeye karar verdim.. koyu kahve, röfle atacağım sarı.. hamileyken beyazlarım çoğaldı ve koyu saçta çabuk sırıtıyor..
Önce dip boyası attım hiç tutmadı
Sonra açıcıyla koyu yerleri açayım dedim hiç açmadı açıcı sıvıydı ondanmış.. yada akabinde aynı gün hastalandım ondandır dediler ama şimdiye kadar benim saç hastaykende boya tutardı böyle bir sorun yoktu..
Şimdi yine denemek istiyorum kolestonun röfle setini ve lorealin küllü sarısını aldım saçın alt tonu açılsın diye..

Acaba evde aldığım set sonuç verir mi?önerileriniz varmı..

Kuaföre git diyeceksiniz mümkün değil oğlum kaş aldırana kadar kıyametleri koparıyor kadınlar bana dokunuyor diye ona bakabilecek biri de yok..

Selam kızlar. Ilk defa yazıyorum. 2 yasında bı kızım var ve onunla kuaföre gıdın boya yaptırmam mümkün degıl. Zaten eskiden birkaç talihsiz kuaförde boya maceradan sonra hıc kalkışmamıstım boya işine. Saçlarım boyasız siyaha yakın koyu kestane. Neyse geçenlerde bana geldiler markette Çekici bakır diye bı boya aldım ve bu hafta boyadım sacımı. Ya ben beceremedım yada boya tutmadı. Sadece diplerim azıcık kızıl gibi oldu oda anca Güneş'te yada yogun spot altında belli oluyor. Şimdi garnierin altın kumralını aldım. Amacım biraz ışıldasın rengi kırılsın saçlarımın. Ama boyamaya cesaret edemedim henüz. Ne dersiniz hıc ellemiyimmi yoksa boyuyımmı

Benim normal saç rengim bu, $koyu-kestane-sac-rengi-ve-modelleri.jpg
Bu rengi elde etmek istiyorum,Eki Görüntüle 790494
Üsler koyu altlar sarı istiyorum hangi marka hangi ton kullanmalıyım nasıl uygulamalıyım?
Lütfen yardım edin çok çaresizim :KK43:

Merhabalar, saçlarım açık küllü sarıydı dün saçlarımı koyu kumral istediğim için kuaförde boyattım önce astar boya yapıp koyulaştırdılar biraz sonra koyu kumral yaptılar. Sonuç çok koyu bi saç oldu kestane gibi. Kendime hiç yakıştıramadım. Bugün tekrar gittim çünkü uykularım kaçmıştı. Saçlarımı açmalarını söyledim. Saç diplerim resmen tupturuncu oldu ve diplere doğru kumral gibi ama yeşillikler var. Ne yapabilirim ?:KK43::KK43:

$gfd.jpg Merhabalar öncelikle yeni üye olduğumu belirtmek istiyorum.Konuya direk giriyorum bana çok dediler saçlarını açtırma diye inatla sarıdır bi tutturdum gittim arkadaşımın önerdiği bir kuaföre neyse bi güzel saçlarımı açtırdım sarıya boyattım evet her şey iyi hoş gidiyordu sonradan baktım sarı saçlarla makyaj yapmadan durulmuyor dönmek istedim, saçlarımda kurudu taranmaz hale geldi tabi birazda onun etkisi oldu gittim kuaföre koyu kahve dediği tona boyadı üstten 2. resimdeki gibi oldu onu kullandım uzun bi süre annem gitme şu kuaföre saçların nasıl kötü oldu dedi benden kuaförün kullandığı boyayı öğrenmemi istedi neva color kullanıyormuş ve sanırım en kötü boyalardan biriymiş evde yapalım şu saçlarını dedi ben kendim bi güzel boya beğendim alttan 1. sıradaki boya ve bugün boyadık sonuç ise alttan 2. fotoğraf saçlarım kızıl gibi patlıcan moru gibi çok değişik bi renk aldı aslında hoş ama bana sorarsanız ben üstten 2. fotoğraftaki saçlarımı çok seviyorum lütfen yardımcı olur musunuz ben o saçlarıma geri nasıl dönebilirim???? :KK43:

Son düzenleme:
merhaba dogal sac rengım kestane,fakat uclarında acıcı kullanılmışti.en son 6.1 koyu küllü kumral ile boyadım ve bu halde saclarım;; $1074435_10201090511682752_112551618_o.jpg

elde etmek istediğim renkler ise asagıdaki gibi;
$melis-babadag.jpg
$pelin-karahan_217548.jpg

sacımda kızıllık ve kahvelikk,turunculuk gibi renkler olmasını istemıyorum,bu ve bunun gibi sarılı renkleri nasıl elde edeblırım acaba? iyi günler:nazar:

Eki Görüntüle 791286 Merhabalar öncelikle yeni üye olduğumu belirtmek istiyorum.Konuya direk giriyorum bana çok dediler saçlarını açtırma diye inatla sarıdır bi tutturdum gittim arkadaşımın önerdiği bir kuaföre neyse bi güzel saçlarımı açtırdım sarıya boyattım evet her şey iyi hoş gidiyordu sonradan baktım sarı saçlarla makyaj yapmadan durulmuyor dönmek istedim, saçlarımda kurudu taranmaz hale geldi tabi birazda onun etkisi oldu gittim kuaföre koyu kahve dediği tona boyadı üstten 2. resimdeki gibi oldu onu kullandım uzun bi süre annem gitme şu kuaföre saçların nasıl kötü oldu dedi benden kuaförün kullandığı boyayı öğrenmemi istedi neva color kullanıyormuş ve sanırım en kötü boyalardan biriymiş evde yapalım şu saçlarını dedi ben kendim bi güzel boya beğendim alttan 1. sıradaki boya ve bugün boyadık sonuç ise alttan 2. fotoğraf saçlarım kızıl gibi patlıcan moru gibi çok değişik bi renk aldı aslında hoş ama bana sorarsanız ben üstten 2. fotoğraftaki saçlarımı çok seviyorum lütfen yardımcı olur musunuz ben o saçlarıma geri nasıl dönebilirim???? :KK43:

Bence kötü boya iyi boya diye bir şey yok doğru renk seçimi diye bişey var. Senin seçtiğin boyada loreal olmasına rağmen yine istediğin sonucu alamamışsın fotoğraftan gördüğüm kadarıyla bakırlık var. O boyattığın kuaförüne sorsaydın keşke numarası kaç diye ona göre boyardın.

Bence kötü boya iyi boya diye bir şey yok doğru renk seçimi diye bişey var. Senin seçtiğin boyada loreal olmasına rağmen yine istediğin sonucu alamamışsın fotoğraftan gördüğüm kadarıyla bakırlık var. O boyattığın kuaförüne sorsaydın keşke numarası kaç diye ona göre boyardın.

Kesinlikle benim boyayla bir ilgim olmadığı için daha öncesinde resimde gördüğümü aldım hiç araştırmadan saçımla kıyasladığımda resimdeki renk aynı renkti fakat ben akajunun kızıllık vereceğini bilmiyordum.Kuaföre sormama gelince kuaförümle kavga ettim saçlarımın uçları keçeş keçeş olduğu için açma işleminde saçımın yanacağını bilmiyordum üstelik saçlarımı sarıda istememiştim o bildiğini okudu özellikle yıpranıp yıpranmayacağını sordum o bana kesinlikle yıpranmayacağını söyledi 2. gidişimde kahveye boyattım oraya her gidişimde saçım yumak yumak döküldü ışıkta baktığımda diplerini görür oldum dayanamayıp adama bayağı saydırdım sinirlede gidip o boyayı karşılaştırarak aldımm :) Şuanda 3 4 gündür saçlarımı beyaz sabunla yıkıyorum başka bir kuaföre danıştım o bunu önerdi kızıllık bakırlık neredeyse tamamen akmış durumda maskeyle destekliyorum saçlarım eski halini almaya başladı :)

resimde koydum saçlarımın son hali 4 günde beyaz sabunla bu hale geldi :) $1239521_300866856719628_203723874_n.jpg

X