Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

http://www.kadinlarkulubu.com/makya...elirleme-alt-tona-uygun-makyaj-onerileri.html

Bu konudan cildinizin at tonunu belirledikten sonra kızılın yakışacak tonunu da seçebilirsiniz

Evet o konunuzu okumuştum sıcak ton çıkmıştı. Doğal kızıl ya da bakır tonları yakışıyor diyor bende yakışacağını tahmin ediyorum ama 19 yaşındayım ve çok olgun göstericek bir kızılda istemem açıkçası. Bu arada resimdekinden daha beyaz tenliyim biraz koyu çıkmış rengim çok açık olduğu için dikkat çekmemesi açısından koyu kızıl daha iyi olur gibi geliyor ama karar veremedim :/ Yaşıma uygun bir ton önerebilir misiniz?

Evet o konunuzu okumuştum sıcak ton çıkmıştı. Doğal kızıl ya da bakır tonları yakışıyor diyor bende yakışacağını tahmin ediyorum ama 19 yaşındayım ve çok olgun göstericek bir kızılda istemem açıkçası. Bu arada resimdekinden daha beyaz tenliyim biraz koyu çıkmış rengim çok açık olduğu için dikkat çekmemesi açısından koyu kızıl daha iyi olur gibi geliyor ama karar veremedim :/ Yaşıma uygun bir ton önerebilir misiniz?

Aslında koyu kızıl tonları daha olgun gösterir
Alt ton da sıcaksa bakır ya da dore yansımalı tonlar kullanabilirsiniz
Koyu olarak kızıl siyah önerebilirim
Açık olarak da dore bakır,irlanda kızılı gibi renkler olabilir

Kızıl siyah
HCo1_22.jpg

Bakır-irlanda kızılı

Eki Görüntüle 430209 Eki Görüntüle 430210

Canlı bir kızıl kırmızıya yakın

Eki Görüntüle 430211

Aslında koyu kızıl tonları daha olgun gösterir
Alt ton da sıcaksa bakır ya da dore yansımalı tonlar kullanabilirsiniz
Koyu olarak kızıl siyah önerebilirim
Açık olarak da dore bakır,irlanda kızılı gibi renkler olabilir

Kızıl siyah
HCo1_22.jpg

Bakır-irlanda kızılı

Eki Görüntüle 430209 Eki Görüntüle 430210

Canlı bir kızıl kırmızıya yakın

Eki Görüntüle 430211

Ben tam aksini düşünmüştüm öyleyse koyu olmamalı. Resimlerdeki iki rengide çok beğendim fakat şuan saçımda mavi siyah boya var tutmasını engeller mi? (Normal saç rengimde siyah ben parlak olması için mavi siyaha boyamıştım)

Ben tam aksini düşünmüştüm öyleyse koyu olmamalı. Resimlerdeki iki rengide çok beğendim fakat şuan saçımda mavi siyah boya var tutmasını engeller mi? (Normal saç rengimde siyah ben parlak olması için mavi siyaha boyamıştım)

Mavi siyah zor açılan bir renk eklediğim bakır tonları için fazlaca açılması gerek ki bu da saçı yıpratır
Koyu kızıl,kızıl siyah tonları için daha az yıpratıcı bir işlem yapılır
Direkt mavi siyahın üzerine tutmaz yani

Öyleyse irlanda kızılı veya akaju bakırdan biri olacak seçimim ama önce mavi siyahın akmasını beklemem gerekiyor. Verdiğiniz bilgiler ve ilginiz için çok teşekkür ederim. . . :)

Rica ederim,beyaz sabunla yıkarsanız daha çok açılır saç
Bir de akması için şampuana az miktarda çamterebentin ekleyin

Rica ederim,beyaz sabunla yıkarsanız daha çok açılır saç
Bir de akması için şampuana az miktarda çamterebentin ekleyin

Nisan başı gibi yapmıştım zaten saçlarım uzun ve rengi koyu olduğundan öylesine tepeleme boyamıştım. Çok sık duş alıyorum zaten hergün veya max 2 günde bir büyük oranda akmıştır sanıyorum. Sabun kullanamıyorum saçlarıma ama kullandığım saç bakım yağının içinde çam terebentin vardı o halde boyadan pek bir şey kalmamıştır dimi? :)

Nisan başı gibi yapmıştım zaten saçlarım uzun ve rengi koyu olduğundan öylesine tepeleme boyamıştım. Çok sık duş alıyorum zaten hergün veya max 2 günde bir büyük oranda akmıştır sanıyorum. Sabun kullanamıyorum saçlarıma ama kullandığım saç bakım yağının içinde çam terebentin vardı o halde boyadan pek bir şey kalmamıştır dimi? :)

Çamterebentin boyayı tamamen akıtmaz ama soldurur,mavi siyahın maviliğini akıtır büyük oranda ve güneşte kızıl yansıma bırakır saçta
Saçın açılma oranı da farklı oluyor bazı saçlarda çabuk akıyor boya

Çamterebentin boyayı tamamen akıtmaz ama soldurur,mavi siyahın maviliğini akıtır büyük oranda ve güneşte kızıl yansıma bırakır saçta
Saçın açılma oranı da farklı oluyor bazı saçlarda çabuk akıyor boya

Anladım. Peki sizi daha sonra rahatsız etmemek için son iki sorumu sorayım o halde geçen süreyi falan düşünürsek ne zaman boyatmamı önerirsiniz? Bir de istediğim renkleri belirlediğim için saçımı kendim boyamaya karar verdim şuan. Saçımın rengini açıp direk koleston irlanda kızılı uygulasam ya da akaju bakırı böyle tutar herahalde?

Anladım. Peki sizi daha sonra rahatsız etmemek için son iki sorumu sorayım o halde geçen süreyi falan düşünürsek ne zaman boyatmamı önerirsiniz? Bir de istediğim renkleri belirlediğim için saçımı kendim boyamaya karar verdim şuan. Saçımın rengini açıp direk koleston irlanda kızılı uygulasam ya da akaju bakırı böyle tutar herahalde?

İstediğiniz zaman boyayabilirsiniz aslında ama dipleri göz önünde bulundurun,açıcıyı önce boydan daha sonra bekleme süresinden bir süre sonra (tam tonu bilmediğim için kesin süre veremem) diplere açıcıyı uygulayın
Homojen açılmasına dikkat edin
Açılma oranına göre rengin koyuluğu açıklığı değişir açıcı uyguladıktan sonra sık sık kontrol edin saçı
İstediğiniz oranda açıldıysa direkt istenilen tonu uygulayabilirsiniz

İstediğiniz zaman boyayabilirsiniz aslında ama dipleri göz önünde bulundurun,açıcıyı önce boydan daha sonra bekleme süresinden bir süre sonra (tam tonu bilmediğim için kesin süre veremem) diplere açıcıyı uygulayın
Homojen açılmasına dikkat edin
Açılma oranına göre rengin koyuluğu açıklığı değişir açıcı uyguladıktan sonra sık sık kontrol edin saçı
İstediğiniz oranda açıldıysa direkt istenilen tonu uygulayabilirsiniz

Dikkat edeceğim tekrar çok teşekkür ederim. İyi akşamlar..

Kızlar burcu güneşin eflatunla olan klibindeki saç rengini çok merak ediyorum...
Bi fikri olan varmı?
Saçlarımı boyatmayı düşünüyorum o renge bayıldım:)

LadyEvil canım sana bir sorum olacaktı cilt analizinden cilt alt tonum sıcak ton çıktı ve kendime pembe allığı çok sevmeme rağmen yakıştırmıyorum şeftali tonları harika oluyor :) Koyu kahve doğal saç rengim. Ben hep kumral tonlarını hayal etmişimdir, orta kumral. Cilt alt tonu sıcak olanlara yakışmaz mı? Ben küçükken saçlarım sarı tonuydu, doğumumda sarı değilmiş öyle diyor annem :)
Evet bakır tonu bana da yakışıyor hatta söylemiştim 6.70 kahve bakıra boyadım diye güzel oldu ama ben boyayı yeni boyadım zaten akıtıp sabunla vs. direkt açmadan saçımı açık sarıya boyasam orta kumral rengini elde edebilir miyim? doğal saçı açıcı olmadan boya ile de açılacağını söylemişsiniz...

Eklentiler

• $kumral.jpg
    $kumral.jpg
    11,1 KB · Görüntüleme: 141
LadyEvil canım sana bir sorum olacaktı cilt analizinden cilt alt tonum sıcak ton çıktı ve kendime pembe allığı çok sevmeme rağmen yakıştırmıyorum şeftali tonları harika oluyor :) Koyu kahve doğal saç rengim. Ben hep kumral tonlarını hayal etmişimdir, orta kumral. Cilt alt tonu sıcak olanlara yakışmaz mı? Ben küçükken saçlarım sarı tonuydu, doğumumda sarı değilmiş öyle diyor annem :)
Evet bakır tonu bana da yakışıyor hatta söylemiştim 6.70 kahve bakıra boyadım diye güzel oldu ama ben boyayı yeni boyadım zaten akıtıp sabunla vs. direkt açmadan saçımı açık sarıya boyasam orta kumral rengini elde edebilir miyim? doğal saçı açıcı olmadan boya ile de açılacağını söylemişsiniz...

Son düzenleme:

Küllü olmayan kumrallar ve resimdeki renk sıcak alt tona uygun renkler
Eklediğiniz resim dore kumral 7.3

Doğal saç rengini açıcısız daha fazla açabilirsiniz evet ama hiç boya olmayan saçlar için geçerli bu
Beyaz sabun gibi doğal işlemler boyayı saçtan tamamen akıtmaz rengini soldurur
Boyayı akıtıp doğal saç rengini ortaya çıkaran işlemler değil yani
Zemin rengi tam olarak nasıl bilemiyorum ama istediğiniz ton dore kumral ve sıcak alt tona uyacak bir renk

X