Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

merhabalar:) benim saçım koyu kahve hiç boyamadım daha önce ve tenim de buğğdaydan biraz daha koyu. İstediğim ton şu iki saç renginden biri nasıl elde edebilrim ilk kez uygulayacağım kendim yapabilir miyim size?

http://www.bayanport.com/wp-content/uploads/2012/07/Jennifer-Lopezhaval%25C4%25B1-sa%25C3%25A7-modeli-321x450.jpg için Google Görsel Sonuçları

ya da bu saçtaki koyu kısımları ve açıkları nasıl elde ederim?

http://2.bp.blogspot.com/-C4vhKK8XZTY/UCmK-I2IT1I/AAAAAAAAAOo/Z4FcwMTCRYE/s200/55.jpg için Google Görsel Sonuçları

Merhabalar;

İki rengi de evde elde edemezsiniz.

İlk resimde kendi saçın üzerine saç güneşte açılmışçasına gölge çalışması vardır.

İkinci resimde 8.1 in üzerine uygulanmış balyaj çalışması vardır. 8.1 küllü bir renk olduğundan boyanmamış saçınıza direkt uygularsanız küllü değil kızıl yansıma verir. Kuaföre gitmenizi öneririm.

Merhaba loreal çok açık kestane aldım saçlarım çikolata kahveydi biraz aktı açıldı
şimdi bu aldığım çok mu koyu tutar aldım ama pişman olucam gibime geliyor

Merhabalar;

Tam olarak tutmaz çünkü çikolata kahve aldığınız renge göre daha koyudur. Tam olarak dipler tutar. Tutacağı renk de budur:
$pr_01_521_min.jpg

kolestonun yoğun renk açıcısıyla açıp boyasam da yine bu renk ya da bu renge yakın bir renk mi tutar açık istiyorum yani koyu sarı tonlarında

Boyanın rengi budur, açıp boyasanız da boya rengi değişmez. Aldığınız rengi değiştirin. Koy sarıyı elde etmeniz için saçınızı açmalısınız.

Boyanın rengi budur, açıp boyasanız da boya rengi değişmez. Aldığınız rengi değiştirin. Koy sarıyı elde etmeniz için saçınızı açmalısınız.

Tavsiye edeceğiniz açıcı var mı kolestonun yoğun açıcısını denedim turuncu olmuştu sonra çok zor çevirdim o rengi tekrar hüsrana uğramak istemiyorum

Tavsiye edeceğiniz açıcı var mı kolestonun yoğun açıcısını denedim turuncu olmuştu sonra çok zor çevirdim o rengi tekrar hüsrana uğramak istemiyorum

Ben koleston kullanmıştım, turuncu da olmamıştı. Bu demek oluyor ki saçınızı açtırmak için kuaföre gitmelisiniz, hangi açıcıyı kullanırsanız kullanın turuncu olacaktırç

Merhabalar;

İki rengi de evde elde edemezsiniz.

İlk resimde kendi saçın üzerine saç güneşte açılmışçasına gölge çalışması vardır.

İkinci resimde 8.1 in üzerine uygulanmış balyaj çalışması vardır. 8.1 küllü bir renk olduğundan boyanmamış saçınıza direkt uygularsanız küllü değil kızıl yansıma verir. Kuaföre gitmenizi öneririm.

Pekala çok teşekkür ederim evde yapabileceğim saçıma hareket getirecek neler önerirsiniz peki? boya olarak

Pekala çok teşekkür ederim evde yapabileceğim saçıma hareket getirecek neler önerirsiniz peki? boya olarak

Saçınızda boya yok bu yüzden evde boyamanızı önermem en azından ilk sefer için. Sarı alsanız saçınız turunculaşır, küllü alsanız kızıllaşır, bazı koyu renkler de siyah çevirebilir. Kuaförde balyaj düşünün derim maliyeti de uygundur.

Hayatimda ilk defa oturup bir urun icin olumlu yorum yaziyorum..... Kisacasi benim gibi saclarinizi defalarca boyamis yada kuaforde koyu bir boya yaptirip memnun kalmadiysaniz kesinlikle kuaforlerde uygulanan renk acici orealden vazgecin.

Bu urunu ingilterede buldum, Turkiyede ne duydum ne gordum..belki ben bilmiyorum?

Kisacasi bu urun, sacinizdaki boyayi "siliyor" renk acmiyor, zarar vermiyor. Sacinizin rengini actiysaniz ozaman gecmis olsun, dogal sacinizin temel rengini degistirdiniz demek. Ancak dogal sacinizdan daha koyu bir renge boyadiysaniz, dogal sac renginiz bu boyanin altinda hala var demektir...urunde detayli aciklamasi var, ben acikcasi inanmadim yalan dedim olamaz dedim.... benim saclarimin uclari siyah ustleri kahverengi, sacma sapan bir renk olmustu...bu urunu kullandim ve sacimdaki butun koyu renkleri resmen sildi ve dogal saclarima kavustum...Ancak unutmayin cogu koyu renk boyalarda icerdigi madde yuzunden dogal renginizide hafif acmis olabilir..

bu urun kisacasi sizin sacinizi boyamadan onceki en acik haline getirecektir...acaip portakal renkli oreal sonuclarini degil kendi dogal saciniza kavusacaksiniz...hafif ton farki olsada..

Colour B4 diye bir urun internetten arastirin, illaki turkiyeye postalayan vardir

siz ne dusunursunuz bilmem ama kuaforlerdeki boya siliyoruz diye kullanilan malzemede herzaman oreal oluyor ve yaptiklari tek sey sac rengini acmak, yani degistirmek..oysaki bu urun resmen sactaki boyayi siliyor:)

simdi denedim ve saclarimi yikadim...inanamadim..herkes memnun kalacak diye birsey yok

interneten arastirin yorumlara bakin:)

Merhaba kendim daha önceden açık karamele boyadığım saçlarımı ve kaynak saçlarımı açıcı ile 3-4 ton açtım; yalnız kendi saçım 2 ton daha açık olmuştu kaynak saçlardan:/ bügünde neva color 66.46 Volkan kızılı ile her iki saçıda boyadım sonuç kendi saçım pembeye bakan kırmızı , kaynak saçlarım yine 1-2 ton daha kırmızısı oldu, aslında yine karamel Yada saman tonları boyayacaktım macera aradım :KK43: ekleyebilirse. Resimde ekleyeceğim renk ve boya önerisi bekliyorum kızıl tonlardan vazgeçtim , pigmentasyon yapmam gerekecek sanırım , yarın çözücem bu işi tabi yardımlarınızla :) teşekkürler şimdiden

Merhaba kendim daha önceden açık karamele boyadığım saçlarımı ve kaynak saçlarımı açıcı ile 3-4 ton açtım; yalnız kendi saçım 2 ton daha açık olmuştu kaynak saçlardan:/ bügünde neva color 66.46 Volkan kızılı ile her iki saçıda boyadım sonuç kendi saçım pembeye bakan kırmızı , kaynak saçlarım yine 1-2 ton daha kırmızısı oldu, aslında yine karamel Yada saman tonları boyayacaktım macera aradım :KK43: ekleyebilirse. Resimde ekleyeceğim renk ve boya önerisi bekliyorum kızıl tonlardan vazgeçtim , pigmentasyon yapmam gerekecek sanırım , yarın çözücem bu işi tabi yardımlarınızla :) teşekkürler şimdiden

Merhabalar;

Ne renk istediğinizi anlamadım. Eğer kızılı açacaksanız da en az 1 ay beklemenizi öneririm. Çünkü hemen boyanan kızıl açıcıyla açılmaz.

Benim saçım koleston 7/77 acaba koleston perfect 8.07 ile boyasam ya da boyanadan önce yine koleston perfect 8.0 ile açıp da boyasam olur mu çünkü ışıltılı kahve siyah gibi duruyor uçlarım :KK43:(((

Benim saçım koleston 7/77 acaba koleston perfect 8.07 ile boyasam ya da boyanadan önce yine koleston perfect 8.0 ile açıp da boyasam olur mu çünkü ışıltılı kahve siyah gibi duruyor uçlarım :KK43:(((

Merhabalar;

Ne 8.07 tutar, ne de 8.0.

ton kırmak için hem ucuz hem de açıcı olmayan bir boya öneririm:
ALİX 11.0S(onbir sıfır s) +%9 luk oksidan alıp dip dışında her yere sürmeniz. Bu boyayı kullanırken şu ölçülere dikkat etmelisiniz. OKSİDAN SAYISI, BOYA SAYISININ 2 KATI OLMALIDIR.
Yani bir tüp ALİX için 2 tane oksidan koyulmalı. 1'e 2 oran esas alınmalı.

Saçınızda çok bekletmezseniz (en fazla 15-20 dk olmalı) tonu güzel kırılır.

Merhabaa bayanlar : ) Daha öncesinde kına olan saçımı sarıya boyadım açık kahverengi gibi bi hal aldı aslında dibinden gelen kısımlarında renk tuttu gerisi kınalı yine maalsef ki :KK70:

Saçım sarı olsun istiyorum mesla şunun gibi ama kuaföre vericek param yok oryalle açmadan tuttmaz diyo arkadaşlarım bide bilene sormak istedim .Şu anki rengi kahve . Kuaförsüz napsam böyle olur ??

Eklentiler

• $45290_4163006765227_1092581491_n.jpg
    $45290_4163006765227_1092581491_n.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 78
saclarımı yaklask 3 hafta öncesnde kızıla boyamştm ama okdar brbat durdu ki hiç alışamadm o yüzdn direk kuaförün yolunu tuttum.. saçımdaki kızıla açma işlemi uyguladıktan sonra sıcak kahve başlığı altında katalogtn bi renk seçerek o renge boyattım kuaför marka olarak loreali kullandıgını söyledi.boyama sonucunda renk biraz koyuydu ama kızıldan kurtulmuştum sonunda tabi bu arada saçlarım çok yıprandı kestirmek zorunda kaldım ve şuan düzenli bi bakıma sokmuş bulunmaktayım.üstünden tam 15 gün geçti saclarımdaki boyanın bi kısmı baya aktı diyebilirim hatta bazı yerleri okdar aktı ki altındaki açıcının rengi çıkmaya başladı . Önümüzdeki hafta içinde boyattırmaya düşünüyorum fakat bu sefer kuaföre gitmicem arkadaşıma boyatıcam oda tecrübeli boyama konusunda .. Saçımı bu seferde maf etmek istemiyorum 2 ayrı boya numarasnda takıldım kaldm çok koyu olmasını istemiyorum saçlarımın sadece şuanki renginden 1 tık daha kapalı olsa bnm için yeterli olucak.
Palette 5-5 Altın parıltılı çikolata ve Palette 6-65 Göz alıcı kahve
sizce hangisini kullanmalıyım yada sizin tavsıye ettiğiniz başka bi boya varsa öğrenebilirmiyim?
şuan saçımdaki renk şu.. içerde flaşhla çekim ve günışığı almış halindeki çekimlerim;

$PicsArt_1372568188405.jpg $PicsArt_1372568328035.jpg $PicsArt_1372568385090.jpg $PicsArt_1372568045235.jpg $PicsArt_1372568144623.jpg

istediğim renk tonu ise gerçektn çok hoşuma gitti sizce hangisiyle bu rengi tutturabilme şansm daha yüksek bn 5,5 gibi düşünüyorum ama bilemedm .s

Eki Görüntüle 745118

Saçlarım koyu kestane renginde. ( http://img203.imageshack.us/img203/6240/92811747.jpg gibi.) Bu sene okulun en başında ( ilk hafta ) saç uçlarıma kına ( hint kınası değil. ) yakmıştım. & Şimdi yaz tatilindeyiz..
Saç rengimin açılmasını istiyorum,papatya suyu kullanıcam. eğer o da işe yaramazsa oksijenli su..
Saç uçlarımda eskiden kalma kına var,saç uçlarımın rengi açılırsa turuncu mu olur.?
Yoksa kırmızımsı mı acaba..?

X