vallahi artık napıcağımı şaşırdım nerdeyse tekrar siyahı vurucam sinirlenip. bunu da soruşturucam çok çok sağolun
Istemedıgın halde yenıden gıdıp sıyaha boyatma,sac bırazda sabır ısı. Iyı bır kuafor o sacı sana en fazla ıkı ay surede ıstedıgın sekle sokar dıye dusunuyorum.
evet bir anda olmuyor ah olsa keşke:) tamam ben kendimi profesyonel ellere emanet edeyim boyayı kafaya bocalamaya benzemiyomuş bu işler hiç:) teşekkürler
Arkadaşlar size birkaç şey danışmak istiyorum 1 buçuk ay sonra dugunum var bunu göz önünde bulundurmanizi rica ederim
Saçımın ana rengi koyu kestane
Ten rengim açık buğday
Istediğim renk kullu kumral
Saçım şuan 3 numara amonyaksiz köpük boya boyalı
İki hafta oldu ilk boyadigimda siyah oldu ama şimdi baya aktı Saçımı düğüne kadar açıp kullu kumrali elde edebilir miyim sizce ve nasıl elde edebilirim?
Simdiden teşekkür ederim... ;-)
Selamlar,
Saçlarım koyu kestane rengi. Asıl rengi ise bal rengi, sarıya yakın.
Şimdi saçlarımı sappsarı yapmak istiyorum ama hiçbir kuaföre güvenemiyorum.
Ankara'da yaşayan, saçlarımı yıpratmadan açabilecek bir kuaför bilen var mı acaba?
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhabalar;
Ben Yücetepedeki bir kuaföre gidiyorum bir çok kez de saçımı açtırmışlığım vardır.
Adresi: Yücetepe Mah. İlk sokak No:30 ADI: Harun Kuaför
Anıtkabire 10 dk yürüme mesafesinde :)
Bir de Kızılayda biliyorum Adı: Kumsal Kuaför
Adres: Karanfil Sokak No:25 D:12 :)
Merhabalar;
PROFESYONEL bir kuaföre gidip saçını açtırmadan Loreal Boya silici ile saçlarındaki koyu rengi sildirebilirsin. Ama ne yazık ki bunu her kuaför kullanmıyor bu yüzden özellikle Loreal Boya silici kullanıyor musunuz diye sormanızı tavsiye ederim. Düğüne kadar bu şekilde saçlarınızı YIPRATMADAN açtırabilirsiniz :)
inanmıyoruuuum ben sizi kuaför sanmıştım herşeyi biliyorsunuz maşallah =))
kızlar saçlarımı bu renge boyamak istiyorum. bu rengin adı nedir acaba ? bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim :) http://k1304.hizliresim.com/18/n/m8buc.jpg
Dediğiniz ürünü sordum bulunduğum yerde bilen yok sanırım satın almak içinde 3-4 yere baktım ama yok palette açıcı önerdiler siz ne dersiniz
bende sacımı küllü tonlarda istedim ama içinde krımzıılıklar olan bırsey cıktı ve ben bunu yenıden onarmak istiyorum bir oneriniz var mi ?Küllü bir renk için de tüp boyaların 0.11 mix tonunu kullanabilirsiniz
bende sacımı küllü tonlarda istedim ama içinde krımzıılıklar olan bırsey cıktı ve ben bunu yenıden onarmak istiyorum bir oneriniz var mi ?
Arkadaşlar size çok enteresan bişey danışıcam. Ben saçlarımı 6lı bir renge boyadım ama uçlarında işlemli kısım aktı boya tutmuyor ve soluk duruyor.
Saçım şu an kumral.
Çok açık sarı gibi bir renk boyasam sadece uçlarındaki rengi canlandırmak için acaba diplerini de açar mı? Ben sadece alt kısımlarında akmış yerlerin canlı bir renk olmasını istiyorum.