Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar palette altın karamel toffee 6 75 Yada palette altın karamel 6 54 sizce hangisi ????
Saçlarımı daha önce loreal prefence 5 35 madras amberle boyamıştm çok kötü bi renkti merak edenler varsa direk koyu kırmızı yaptı tavsiye etmem şimdi akmış hali koyu bakır renk diplerimde şuan 3 cm kadar orta kumral uzadı toffee kullansam doğal bir karamel olurmu acaba ben artık kızıllık istemiyorum boyada???
Sarıyla karıştırıyım mı ne dersiniz ???
Arkadaşlar saçım altın karamel ama ben biraz koyulaştırmak istiyorum.palette 6.65'e boyasam nasıl bir sonuç elde ederim.çok koyu olsun istemiyorum güzel bir kahve tonu elde etmek istiyorum. Daha önce deneyen varmı
saçımın suanki rengiEki Görüntüle 604248
istediğim renkEki Görüntüle 604249
Benim sacım altın parıltılı toffe sacımı actıktan sonra boyadım cnm bu renk oluo turunculuk yok gibi şuan hatta aktı akmış halide tatlı bi karamel rengi oluo yardımcı olmuştur umarım
ben de daha çok jessicanın değil de kızının saç rengini beğendim ya.ne ton oluyor ki acaba o:)
bende küllü sarıyla karıştırdım canım güzel oldu ne çok açık nede çok koyu ortada bir renk 20 gün sonra tekrar boyamayı düşünüyorum renk oturduğunda daha canlı olur diye düşünüyorum ama şuan uçları biraz açılıcak yıkadıkça :44: